reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Łażę od rana, ogarniam mieszkanie, Amelka drze się w leżaku ale Julką ją ucisza (daje jej picie):rofl2: więc jakoś leci :-D

Kasiamaj a co Ty się tak dopytujesz o te moje szpagaty :-p:-D

Aga powiedzmy że się wyspałam... :cool2:;-)

Boshe ta mała wrzeszczy jak szalona!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :eek::eek::eek:

reklama
bylismy u lekarza przeziebienie ale naszczescie czysto w oskrzelach
a wiecie co zrobił mój mezus???? chciał dobrze i mi zepsuł zelazko :(( chciał je odkamienic i wsypał kamixa a ono ma funkcje odkamieniacza:(( teflon sie stopił:(( buuuuuuuu

Ostatnia edycja:
A ja byłam dzisiaj przełożyć tylko wizytę u logopedy i tak zupełnie niechcący stwierdziłam, że podjadę sobie jeszcze do Centrum, żeby zobaczyć co ciekawego jest w sklepach i tak zupełnie niechcący wydało mi się połowę tygodniówki T. ;-):-p Ale co tam przynajmniej Młodemu i Młodej ciuszków nakupowałam, a nie rozpuściłam kasy np. na słodycze (chociaż dzień się jeszcze nie skończył i zapewne po jakieś słodycze jeszcze T. będzie leciał :-p):-)

hejo

i ja sie witam, w pracy standard, szal ostatnio codziennie, wiec nie mialam dla Was czasu

Paula a siebie przygotowalas :-D

Kacha rozwych ciuszkow nakupilas ;-)

Paula znam ten ból sprzątania. Ile bym nie sprzątała to i tak zawsze jest bałagan. No cóż tak wygląda dom pełen dzieci:eek::eek::eek::eek:
Kacha zazdroszczę Ci zakupów bo ja jestem w ogromnej potrzebie zakupowej. Obecnie w mojej szafie znajdują się jedne spodnie, które co kilka dni piorę wieczorem i przez noc schną mi żebym rano miała w czym chodzić. A z butów to mam jedne cieplejsze ale z dziurami przy dużych palcach z boku i jedne wiosenne ( czyli cieniutkie, przemakające i do tego z lekko zapadniętą podeszwą w środku na pięcie). Mam kurtkę zimową ale za wielką i źle się w niej czuję. A na zakupy nie mam kiedy pójść.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka, ale sobie to nic nie kupiłam :sorry: Tylko dzieciakom i żelki dla T. ;-)A przepraszam, wzięłam sobie czekoladę z Baileysem i w domu się zreflektowałam, że przecież mi jej nie wolno, więc T. znowu skorzysta:sorry:
Jutrzenka, a żebyś wiedziała:-) Tak się zarzekałam, że nie będę nic różowego kupować i na zarzekaniu się skończyło, 3/4 rzeczy dla Młodej kupiłam w kolorze różowym :-D Olisiowi już różu oszczędziłam i Mu kupiłam w męskich barwach ciuszki :-D

reklama
Do góry