reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

images
o to chyba ta???

dobra lecę bo czuję oddech Stefanki-na plecach......;))))))

dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki :-)
Melduję się tylko, że żyję, nie dość, że net mi dzisiaj zamulał to jeszcze cały dzień zalatany miałam. Byłam z Młodym u behawiorysty i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak na razie było to tylko spotkanie informacyjne, ale udało mi się załatwić, że behawiorystka będzie z nami chodziła do wszelkich specjalistów i będzie nam pokazywała jak wyeliminować złe zachowania Olisia, bo właśnie u wszelakich terapeutów Młody jest najbardziej niegrzeczny i odmawia współpracy:tak:
Za to u owej behawiorystki siedzieliśmy dzisiaj aż 1,5 godziny, a Olisiński zachowywał się jak do rany przyłóż, normalnie mojego dziecka nie poznawałam, taki kochany i grzeczny był :-)
Słodkich snów Wam życzę :-)

cześć:-)
koleżanki wczoraj miały sabat czarownic:-D:-D
a mi się komputera nie chciało odpalać, bo mój M. znów zasnął o 18 i spał do rana:sorry:
zero pożytku :no::no:
kachwawa- może to zaklinaczka dzieci :shocked2:może akurat pomoże:tak::tak:
stefanka- a cóż to za talent poetycki:szok:
asia- to dobrze że już ci lepiej:tak::tak:
weroniczka- jak po winku głowa nie boli? zrelaksowałaś się trochę?
kasiamaj- ja ci z histeriami nie pomogę bo jestem za miękka:wściekła/y: chyba powinno się zignorować. Fajne obrazki - druga strona stefanki:-D:-D:-D
jutrzenka-nie doceniasz talentu stefanki;-)
paula- jak tam wyspałaś się na łikend:-p;-)
sylwia- założyć rękawiczki to Marcel bu pewnie dał sobie założyć ale czy by chciał w nich chodzić- dziwny lekarz czyba dzieci nie zna:sorry:
elcia- aleś się rozpisała:szok::szok::szok:

Cześć mamusie.

Kal.aga mam wrażenie że to nie ja piłam to winko tylko moje dzieci bo spały dziś tak pięknie że wstały dopiero o 6.50 co im się nie zdarza. Zawsze robią mi pobudkę o 5.30 czasem o 6.00. Ale przynajmniej się wyspałam:tak::tak::tak::tak::tak: A teraz piję kawusię z mojego przepięknego kubka, który wczoraj dostałam od męża:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dzień dobry moje drogie
u nas nareszcie słonko zaświeciło
więc pójdziemy na spacer.
byłam już dziś na pobraniu krwi-kontrolne moje badania.

Aga-piszesz że pożytku nie masz...:-D-to pogoń chłopa albo zamień na lepszy model.:tak::-D:-p
Jutrzenko -a jakoś tak mi ostatnio same wpadły.
Stefanko-no dobra nie gniewaj się już :tak::-p;-)
Elcia-hej.jak tam???dziś już lepiej z noskiem Oliwki?
Kasia-oby wizyta się udała-może Olisiowi spodoba się ta pani???
Weronika-witaj-hehehe-a może one przez opary takie senne???

reklama
Do góry