reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka ja jestem ale winko juz pilam ;-), przyjechal R brat z rodzinka, kuba z majka tak ie wsciekali ze szok, a my z bratowa winko wypilismy :tak:

Aga maz Cie dopuscil:-p

Dziewczyny odezwala sie w koncu Joanna, pisalam do niej jakis czas temu ale chyba nie bywala wogole ani tu ani na nk. Napisala mi dzis ze juz niedlugo wroci i ze Was pozdrawia i maluszki tez. Ciekawe czemu jej nie bylo tyle czasu, mam nadzieje ze to nie przez jakies problemy. Ale mysle ze nam napisze co u niej sie dzialo przez te pol roku co jej nie bylo.

reklama
witajcie po wieczornej bajce :-p
ja jestem ale nie wiem jak długo zostanę......(no a Wy gdzie???)

Kuba dziś trochę lepiej...ale guz jest nadal i mała rana,po tej drugiej został mały strupek.

dzięki dziewczyny za miłe słowa i buziaki dla Kubcia.

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Dochodza mnie sluchy, ze tu ma byc jakas wielka impreza sobotnia, a tu nic....:szok:;-)
U nas tez dzis wichura jak nie wiem, wiec tez sie kisilismy caly dzien w domu. Nudy ze hej....:sorry:

Kasia- biedny Kubus....:-(Ja przezywalam to samo pare dni wczesniej... niestety....:-( Buzka dla niego....:tak:
Jutrzenka- dzieki za info odnosnie Joanny.... ja juz dlugo sie zastanawiam, co z nia.....Oby niedlugo wrocila....:-)
Sylwia- ale Ci lekarz powiedzial.... rekawiczki masz zalozyc Marcelowi.....:szok::szok:A jak dzis jego egzema? Lepiej?
Weroniczka- no to jazda na zakupy, nam matkom polkom tez sie w koncu cos od zycia nalezy, nie?
Elcia- i co? juz macie nowe zelazko?;-):-D
stefanka- a no cicho, bo to weekend.... normalka....:sorry:

hej

no jak sie macie moje drogie u nas szpital znowu kuba z jelitówki płynnie przeszedł na zapalenie oskrzeli i ja tak samo chora jestem jeszcze tydzień siedzę na zwolnieniu kurcze dyrektor w szkole jest niepocieszony ale co ja mogę zrobić :crazy::crazy:

nie mam siły pisac głowa mnie boli a mały wariuje on czy choroba czy nie zawsze wariat ma dużo energii

pozdrawiam

witam w nierdzielę ;-)

jutrzenka
ale przecież kuba nie zna się na zegarku :-D ja kładę w starej porze (nie godzinie ;-)) i jest git. pora została ta sama ale godzina dla mnie jest inna no ale właśnie kindze chce się spać koło 14 i potem tańcuje tak jak piszesz ;-)
aga włazi ale to nie przeszkadza nam przecież w zabawie :sorry: no i o której łukasz poszedł spać? :-D nieźle dał po oczach!
sylwia no! :-D
jejku grzechotka ale się młody wymęczy :-(
kasiu dla ciebie obiecane fotki barierki. potrzebne: panel podłogowy :-D, 3 zawiasy i zapadka
tak to wygląda:

Hejka!!!

Kata no, no pomysłowo i jak praktycznie ;-):-)

Alex, Sylwia, Stefanka to pogoda u was mało spacerowa... u mnie znów pada i pada...
Tylko piątek i sobota były ładne...

Grzechotka ło matko... współczuję. Zdrówka dla was... ;-)

Jutrzenka najpierw szczujesz dziewczyny imprezą z grzańcem a potem wypijasz go sama :szok::rofl2::-p nie ładnie... :-p:-D
A Joanna hmmm... niech się porządnie wytłumaczy ;-):-p

Aga chyba miałaś wczoraj dłuuugi wieczór jak młody tak późno pospał...

No i prawie po weekendzie...:sorry: D niedługo jedzie bo jutro ma na ranną zmianę.
Młoda u babci, słoiczki z jedzonkiem dla męża się wekują, w piecyku się pali...
A w tv powtórka "Mam talent" ten gość z kukłami jest zajebisty... uśmiałam się wczoraj jak nie wiem... :-D:-D:-D

paula ja właśnie oglądnęłam w necie wszystkie występy :-) też się usmiałam :-)
ale polemika hołowni z wojewódzkim jest najlepsza :-D w ogóle kuba ma świetne teksty - pewnie wcześniej się przygotowuje ;-) choć błyskotliwy jest przyznaję...

a u nas piękne zachodzące słońce
młoda śpi - oczywiście nie chciała iść spać (mimo ziewania i marudzenia) a zasnęła w 5 minut ;-)
potem może do moich rodziców skoczymy

hej:-)
jutrzenka- no niestety nici wyszły z moich wczorajszych planów:-:)crazy::wściekła/y:
kata- Łukasz spał od 14 do 17.10 i o dziwo poszedł spać wieczorem bez problemów i o 21.15 już spał:tak::tak::tak::tak: też bym spróbowała dać Łukaszowi plastelinę ale on całą by sobie napchał za paznokcie, bo nawet w mydle dłubie:sorry: a ty nie masz problemów z wyczyszczeniem paznokci Kini?
grzechotka- zdrówka dla Kubusia

a mój wczorajszy nastrój popsuł mi film "antychryst"- (oglądałyście?) popłakałam się i nie skończyłam nawet go oglądać chyba nie skończę:no::no::no: koleżanka mi go dała bo ja myślałam że to horror:sorry:

hej
o w końcu udało mi się dostać na BB-ciągle jakiś error mi wyskakiwał.

u nas niedziela minęła spokojnie-byliśmy w odwiedzinach u mojej kuzynki
Kuba bawił się z małą Kinią.

i zaraz uciekam -bo kładziemy dziś Kubę szybciej żeby J się wyspał-bo o 3-ej wyrusza na swoją umówioną wizytę-na 6-tą rano musi być żeby oddać krew.a potem inne badania.

nie wiem czy jeszcze wrócę-może odpadnę razem z chłopakami -bo coś zmęczona jestem.

Kata-fajny pomysł miał Twój T. :tak:
Alex-dzięki.
Grzechotko -zdrówka dla Was.

reklama
Do góry