reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja wiem ?? sylwia ona biega jak szalona...
ja mam manie ciastowa ostatnio. zaczelo sie od pani walewskiej przez czekoladowe z kremem smietankowym a dzis szarlotke wlasnie wyjelam :))

reklama
droga jutrzenko w odpowiedzi na twoje pytanie, pragne cie poinformowac ze nie wiem gdzie suwaczek oraz fotka sobie poszli...podobno widziano ich razem pijanych gdzies w okolicach Wilczat...

oj jutrzenka super sie z toba gada, post za postem sypiesz ja blyskawica. ale niestety musze ci przerwac i pojsc do lozka...

dzień dobry:-) miałam pisać w poniedziałek bo zapomniałam przez to wolne że dziś czwartek:-D:-D

stefanka- blado wyglądasz tak bez suwaczka;-)
kasiamaj- a gdzie można kupić takie kamienie, żeby nie były oszukane?
ataata- zdrówka dla Darii

ale miałam wczoraj dom wariatów:szok::szok::szok:a Łukasz przez to że poszedł tak wcześnie spać to się budził chyba z 10 razy w nocy:confused2:

dzien dobry

Aga kurde no to nie pospalas :sorry:

Stefanko jak Ty piszesz dwie linijki przez ponad 10 min to wybacz, usnelam :-p
I przywroc te suwaczki bo taka łysa jestes :-p:-p

dzien dobry
ale sie dzis nie wyspałam o mamo:((
mała kaszle niesamowicie jutro chyba do lekarza sie przejdziemy taka biedna bo sie dusi:((
i co tam jeszcze.. bylismy wczoraj u znajomych i nas nie było hihihihihihih

STEFANKO :))) a widziałam te towarzystwo widziałam:) zapukali do drzwi a ze Gi poznałam to wzielam ich przenocowałam:))

reklama
hej

elcia to możemy sobie rękę podać :-( noc tak kiepawa, że młoda jeszcze śpi...
ale u nas zęby bo pokazywała na policzek jak pytałam czy coś boli

Do góry