reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i ja sie witam...
u nas noc ładnie -tylko dzień szalono sie zaczął....
i pogoda do bani bo coś z nieba leci.....
mokro brudno.....

z tymi kamieniami -to nie wiem???-może w sklepach jubilerskich??? w biżuterii.....

ja tylko o tym artykuł czytałam :-p:-p:-p

Hej:)
ja wczoraj zasiadłam do kompa z nadzieją na jakąś imprezkę i wtedy ten mój tak mnie zeźlił że na znak protestu wyłączyłam kompa i poszłam spac:crazy:

Zaraz zmykam z Marcelem do lekarza bo ma takie miejsca na plecach i brzuchu które go swędzą tak że spac w nocy nie może i drapie aż do krwi:wściekła/y:
I dzisiaj o 2 w nocy tak drapał się i stękał że aż obudził Oliwię i tym sposobem miałam przerwę w spaniu na zajmowanie się dzieciarnią:sorry: achhhhhh ciężki żywot matki polki:-D

Czesc:-)
Kasia- no ja mialam nadzieje, ze cos sie blizej o tych kamieniach dowiemy , a Ty cos tu nam sciemnaisz... To co, Kacha ma isc do jubilera i poprosic o kamienie na zgage????:-p:-p:-D;-) Cos mi tu nie gra.....:cool:

Sylwia- A wiesz, Oliwier ma na udach takie lekko zaczerwienione cos i tez sie drapie i ja tez sie zastanawiam, czy z tym nie pojsc do lekarza. Ale wiesz co, jak juz idziesz, to potem napisz co Ci powiedzial.....

Zdroweczka chorowitkom i zabkujacym....:-)

Hej!

Mordujemy się w mieszkaniu bo pada, pada i pada... matko! Kiedy przestanie?

Amela płacze, zaraz będę :tak:

Edit:
Kasiamaj hehe dobre z tymi kamieniami... :-D
Jak kiedyś byłam w "Muzeum Ziemi" (chyba tak się nazywało) to można było właśnie różne kamienie kupić :tak: Podejrzewam że gdzieś w gratach się wala mój kamyczek na miłość :-D

Sylwia daj znać co to za plamki dręczą Marcelka...

Jutrzenka dzięki za pozdrowienia od Viki ;-)

Aga to miałaś noc... :shocked2:
Julka nawet jak zaśnie o 17 czy 23 to zazwyczaj wstaje koło 8. Jezu jak se przypomnę te jej pobudki przed 5 rano to mnie trzęsie... :eek:

Starsza ładnie się bawi... a młodsza krzyczy i krzyczy... :eek: boshe... ale muszę ją przetrzymać trochę bo cwana jest jak nie wiem...

Ostatnia edycja:
Aga powiem Ci szczerze że Julka na 100% nie będzie jedynaczką, ale teraz nie chcę. :no:
Ciężko z dwójką bo swojemu dziecku nie mogę poświęcić tyle uwagi ile bym chciała . Często Amelka strajkuje i trzeba się nią zająć a Jula chciała by się poprzytulać. Jest na pewno zazdrosna, ale co jej się dziwić- przecież jest malutka. Pomaga mi sporo, przyniesie picie, pieluszkę, da małej smoczka czy butelkę.
Na spacerach od niedawna jest problem bo Julka nie chce chodzić... :-( często udaje mi się ją zbajerować i idzie ale często też muszę ją dźwigać w jednym ręku, kurtki się ślizgają, ja jestem mokra i zła bo ręce mi odpadają... Więc bywa różnie. Czasem się wściekamy i jest wesoło a czasem aż łzy mi polecą z bezsilności... :zawstydzona/y:

Od września albo Martyna się zajmie Julą albo damy ją do przedszkola a ja wrócę w końcu do pracy... To podstawowy czynnik który ma wpływ na to że nie teraz druga dzidzia... Chcę mieć świadczenia i zawsze pewny grosz. Teraz musiałam zacząć pracować jak Julcia miała miesiąc.
Popracuję ze dwa, trzy lata i potem będziemy działać. ;-)

Elcia znów Oliwka chora?? współczuję...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Melduję się :-D chociaż poczytałam Was i nikt o mnie nie pytał więc :-(.
Do mamusiów które mają problem z myciem ząbków swoich pociech - u nas pomogła książeczka o śwince peppie która codziennie rano szorowała ząbki i jak poszła do dentysty to był bardzo z niej zadowolony.

Teraz APEL do kobietek za granicami naszego kraju - zobaczycie czy u Was by się nie znalazł gdzieś w sklepie, albo w internecie FIFI DOMEK KONEWKA 30 EL. Mniej więcej wygląda to tak ...
Jeśli będzie to proszę o podanie ceny i ewentualnych kosztów przesyłki. Jest to dla mnie bardzo ważne a u nas tylko 15 el.

Poza tym wszytko oki. Chłopaki zdrowe, mnie też już przeszło.

Jeśli któraś by była zainteresowana biżuterią na prezent, i nie tylko to chciałam powiedzieć że robię super, jak dla kogo promocję świąteczną, np: wszystkie komplety 3cz. Typu kolczyki + zawieszka po 6.00.

Całuski dla wszystkich a dla chorowitków ZDRÓWECZKA.

Załączniki

• 747098082.jpg
    747098082.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 21
reklama
To co, Kacha ma isc do jubilera i poprosic o kamienie na zgage????:-p:-p:-D;-)

Hehehehe to się uśmiałam:-D:-D:-D:-D

Lekarz powiedział że to egzema z infekcją, to świństwo niestety ciągle do nas wraca:-( Ogólnie na te plamki dostał masc sterydową ale na miejsce gdzie drapał się aż do krwi dostał masc z antybiotykiem:-(

Baśka rozejrzę się na necie jak będzie normalnie chodził bo teraz to muuuuuuuuuli:wściekła/y:
Paula u nas rewelacyjnie sprawdza się schodek do wózka:tak: Pomyśl o tym bo to naprawdę duże ułatwienie:tak:

Do góry