reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ach, to przeciez swieto Niepodleglosci dzisiaj.... ale wtopa.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dzieki Paula.....:-)

Czesc w ogole:-)

Asia- dzieki, juz lepiej, tzn taki ladny fiolecik sie zrobil na glowce Oliviera.....:sorry:
Sylwia- a moj Olivier to zawsze raczej spokojnym byl dzieckiem, a teraz???? Czort maly.....:tak: Ach my sie mamy z tymi blond lobuzami......:sorry:
Ataata- no wlasnie to tez mi wyglada na to ze oni laske robia, ze wezma od Ciebie kase za zlobek i jeszcze musza sie dzieckiem zajac, a jak dziecko chore to najlepiej pozbyc sie problemu i jeszcze lepiej- opiep...yc rodzica.... No paranoja jakas!!!! Zdrowka dla Daruchny

reklama
Sylwia ojjj biedny Marcelek. Jakby co mam jeszcze 2 kolorowe drinki w lodowce to sie na dzis mozemy umowic :-D:-D

Alex moj tez blondasek ale z tych aniolowatych :-D:-D, u niego na szczescie guz to rzadkosc, na szczescie bo babcia by zawalu dostala jakby go z guzem widziala :sorry::sorry:

kuba w lozeczku bajke oglada i ksiazeczke katuje taka grajaca i co chwile slysze beee, mial mial, hal hal, :-D:-D:-D, ma dwie takie ksiazeczki w kazdej sa inne przysciki z dzwiekami zwierzat, teraz ptaszek cwirka :-D:-D:-D

hej
widzę że produkcja była to idę poczytać....:-p

ej babochy -ja wcale nie mówiłam że Kasia ma łykać te kamienie ;) ;p
Ataata-zdrówka dla Daruni.
Sylwia-już choinkę???-rany to macie tam szał.

Ostatnia edycja:
Hej!
Paula, a co,Ty w domu ognisko rozpalasz ;P

Hehe no powiedzmy :-D:rofl2:

Paula a jak Ty palisz drewnem w mieszkaniu ??? :szok::szok::szok:. To nie masz centralnego ??

Jutrzenka mieszkam w kamienicy która ma 80 lat :rofl2: i nie ma centralnego...
Ale jest plan mieszkańców żeby w przyszłym roku zrobić. Tylko ciekawe czy właściciele będą chcieli inwestować kupę kasy w stary budynek... :sorry:
Koło 10 tys to wyniesie. Wątpię ale czemu nie próbować... ;-)

A teraz mam taki piecyk na drzewo.
Wygląda jak ten wkład do kominka tylko nie jest obudowany:sorry:
Daje ciepełko na całe mieszkanie. Super.
Przez miesiąc grzałam konwektorem na prąd ale to nie ma porównania nawet.
Teraz właściciel dał nam klucz do garażu i mamy drzewo więc palę.:tak:
812647770

Ach, to przeciez swieto Niepodleglosci dzisiaj.... ale wtopa.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dzieki Paula.....:-)
hehe nie ma za co :-D

Idę zajrzeć do garów bo zupka pomidorowa się będzie robiła dziś :tak:

Ostatnia edycja:
Ksiamaj- moze byc, calkiem fajne.... ale mnie bardziej interesuje co Kacha ma zrobic z tymi kamieniami....:confused: Sterasznie mnie jakos zzera ciekawosc....:rofl2::cool2:

A my po spacerku. Szaro- buro dzis, ale przynajmniej sucho..... Teraz o jakims obiedzie musze pomyslec...yyyyy :baffled::dry:

oni laske robia

Hehehe Alex Ty zboczuszku :-D:-D:-D
Ataata wierzę, że tak babie dogadasz, że jej w pięty pójdzie:-)
Asia ja bym na Twoim miejscu wsadziła babce palec w oko i zobaczyła czy jest taki sam ślad jak ma Fifulec:tak:
Sylwia mogłaś mi prasowanie podrzucić, jeszcze mi się nie znudziło ;-)
Paula a ja Ci zazdroszczę tego pieca, mi się strasznie to podoba:tak:
Jutrzenka udanej imprezki:-) Tylko uważaj, żeby Ci się filmik nie urwał i żebyś nic nie nawywijała ;-):-p
Kasiu i jak wiesz już co to za kamyczki?;-) Obiecuję, że jeść ich nie będę, no chyba, że będą apetycznie wyglądały;-):-p

Jejku Dziewczyny, ale mi Młoda dzisiaj w nocy sajgon w brzuchu robiła, zresztą robi do tej pory, wszystkie wnętrzności mnie bolą:cool2:
A Oliś znowu sra na mnie :sorry: Przewijałam go i walnął takiego strzała, że nie było szans na jakikolwiek unik:-D

Dzięki dziewczyny, mam nadzieje, że jutro Darii przejdzie, bo jutro w żłobku robią zdjęcia do kalendarza 2010r i bardzo bym chciała aby Daria była na tym zdjęciu:sorry:

Kacha hehe uśmiałam sie z Twojego ostatniego posta:-D

Wiecie co mam lenia, nawet obiadu nie zrobiłam, tzn zupa tylko jest:sorry: głodna jestem ale jak pomyśle że mam tłuc kotlety i jeszcze je obtaczać to mi głód zanika;-)

I nudy jak niewiem co, R śpi ide go z wyra chyba rzucić bo sie zanudze zaraz

ej babochy-jestem u rodziców i pisze od sis z kompa.
Kacha-tam były opisane właściwości kamieni szlachetnych...chyba masz go sobie sprawić i nosić....
potem -jka wrócę do domu to podam Ci nazwę.

reklama
Do góry