reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia Julka na tym nie ustoi bo po prostu chce na ręce... Mówi do mnie "tulimy..." ja się schylam do tulenia a ona jak kleszcz się uczepia że jej postawić z powrotem nie można... :eek::rofl2::-D

Baśka a dla kogo ten domek Fifi szukasz?

Paula Marcel oczywiście też wolałby na rękach ale u mnie nie ma takiej opcji:no: Chyba bym wogóle na spacer nie wychodziła jakbym miała pchac wózek z nim na rękach:sorry: No ale jak sobie chcesz;-)

hej

Sylwia- zdrówka dla Marcelka
Alex-to ja Ci podeślę tą gazetę z artykułem-sama sobie poczytasz :-p-bo ja nie wiem czego Ci brak :-D:-p:eek:-a tak sama sobie wyszukasz odpowiedni kamlot oby nie za duży bo nie dasz rady go dźwignąć :-D:szok::-p
Paula-ja kiedyś od teściowej dostałam kamień taki na przywieszce i też się gdzieś wala w pudełku.
Baśka-odezwę się.a tego mojego gruchota już wysłałam :tak:
Aga-a Ty co???leniuchu!!!;-)

Hej:-)
Sylwia- no to chyba wiem, co Marcel dostal, hydracortyzon czy cos takiego, my to tez kiedys mielismy wlasnie na egzeme.:tak: Nawet jeszcze mam, ale nie chce stosowac bez wiekszej potrzeby, bo to jak mowisz- sterydy....:tak:No ale jak dalej go tak bedzie swedzialo, to pewnie go posmaruje..... Myslalam, ze moze cos Ci innego zaproponowala, to tez bym wyprobowala na Olivierze, ale widze, ze to samo.
Paula- Ty to sie masz kobito..... podziwiam:tak:Ja tez myslalam o drugiej dzidzi, ale na pewno nie teraz, po prostu bym sobie rady nie dala....:no::sorry:
Basia- ja zobacze pozniej te fifi, czy co to to jest.....:tak:;-):-)
Kacha- ciekawe czy tam w Belfascie jest Muzeum Ziemii:eek: :-D
Aga- mnie sie tez nic nie chce i w zwiazku z tym nic nie robie.....:-D:-D:-D

edit: o majoszka sie pojawila.... sluchaj Kasia- to nie do mnie wysylaj, tylko do Belfastu, ja zgagi nie mam ;)

Ostatnia edycja:
Cześć lachonki!!;-)

Ale mam dziś globusa. O rany,to chyba przez to, że deszcz leje już drugi dzień non stop.

Sylwia i jak z Marcelkiem po wizycie? Uczulenie?
Aga,leniu, nie opitalaj się w pracy, bo wiesz... wielki brat patrzy, hehehe
Basia, wprawdzie ja nie mieszkam w UK, ale znalazłam coś takiego i ma 30 el.
Toys and Hobbies Fifi and The Flower Tots Forget Me Not Deluxe Cottage
Cena nawet przystępna.
Kasiamaj, a Ty wielbicielka psudo szlachetnych kamieni?;-) W Wawie zawsze są targi z takimi kamieniami i pewnie na nich można kupić różne cuda, albo w drogeriach, bo w jubilerskich to tylko kamienie szlachetne, tak sądzę.
Jutrzenka, jak tam?
Paula, podziwiam, że dajesz radę z dwójką maluchów. Podobnie jak podziwiam Sylwię i Weroniczkę. Ja bym chyba wysiadła nerwowo i psychicznie. Ale kobiety to mają do siebie, że jak chcą to mogą, nie...Powodzenia.
Alex, a w ciebie też leń wstąpił, hmmm...?

A Filip właśnie ogląda Bawmy się Sezamku i wszystko powtarza. Normalnie mam ubaw.

reklama
Do góry