reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witaski :-)

my juz w domu, ale sie najadlam :sorry::sorry:, jeszcze teraz 2 kawalki ciasta zjadlam. A popije mieta bo sobie zrobilam :-D:-D.
Film mi sie nie urwal jak tu sugerowano bo bylam samochodem

Stefanka gdzie masz suwaczka???? i fotke ?????

A i macie pozdrowienia od Viki

hej.
jesteśmy już w domu.

sprawdziłam te kamienie :-D:-p-no i na nudności i zgagę,oraz problemy trawienne-AWENTURYN :-p:-p:-p:-p

a np.KWARC DYMNY-wpływa na ukł.rozrodczy i seksualność człowieka.w sensie mentalnym pomaga zaakceptować siebie,otworzyć sie na seksualność i partnera.zwiększa płodność.pozytywnie wpływa na układ moczowy i płciowy.:-):-p

jest ktoś jeszcze????

hej.
jesteśmy już w domu.

sprawdziłam te kamienie :-D:-p-no i na nudności i zgagę,oraz problemy trawienne-AWENTURYN :-p:-p:-p:-p

a np.KWARC DYMNY-wpływa na ukł.rozrodczy i seksualność człowieka.w sensie mentalnym pomaga zaakceptować siebie,otworzyć sie na seksualność i partnera.zwiększa płodność.pozytywnie wpływa na układ moczowy i płciowy.:-):-p

jest ktoś jeszcze????

To swietne nowiny!!!! :-p;-):-)
A gdzie Kacha ma se te cuda kupic????:confused::confused:;-):-D

reklama
Do góry