reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka- no fajne zabaweczki, fajne....:tak:
Aga- a z jakiej to okazji wolne?:-)
Kacha- ja to bym zadnych kamieni nie polykala, ale jak chcesz....:-p;-):-D:-D Majoszka to zawsze wymysli....:-p

edit: pozmywaly sie dziewczyny, to i ja ide... Pa!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzis też drinkuje ale wy pewnie pijane wszystkie juz śpicie :)))

no jutrzenka zmobilizowałam sie i posprzątałam całą chatę bo przecież jak pracuje to czasu nie mam zupelnie wiec korzystam z przywileju siedzenia w domu i co robie SPRZATAM BLECHHH ale to silniesze ode mnie :-D:-D:-D

Alex właśnie też się zastanawiam co ta Majoszka dla mnie wymyśla ;-) Jakiś kamień mi łykać karze, żebym sobie moje biedne ząbki do końca zniszczyła ;-):-p:-D
Grzechotka widzę, że przy sprzątaniu to musisz się jakimś napojem wyskokowym doładować ;-):-p:-D
A gdzie się reszta podziewa, oszalałyście ze spaniem o tej porze?:szok: Wstydźcie się Kobietki, toż to Oliś nawet jeszcze nie śpi :-)

kacha ja przy pracy nigdy tylko po godzinach hehehe:-D:-D:-D
a tak swoja droga to ty musisz tego swojego synusia do porządku doprowadzić bo za kilka lat w takim tepie to o 3 rano będzie spać chodził powiedz mu ze ciocia maja prosi go ładnie żeby spać juz poszedł :-D:-D:-D

Powiedziałam to mi zęby wyszczerzył z radości, jednym słowem nas wyśmiał :-D
Jak będzie chodził spać o 3 to za jakiś czas będę miała z kim piwko sobie sieknąć ;-) O dziwo w tej ciąży to nawet nie mam ochoty na łyk piwa, mam nadzieję, że mi ta niechęć przejdzie ;-):-)

Hej dziewczyny.
Kurcza święto dziś a mój jeszcze w pracy po nocce:crazy:

Jaka jestem zła!!! Ku... mać Daria znów chora!!!! Zadzwoniła do mnie wczoraj przed 15 ze złobka babka i mówi że Daria ma temperature i czy ma jej coś dać? Mówie "kurde znowu chora!!!??? Prosze jej czopka dać na zbicie temp." i wysłałam Rafała po nią bo lało. A ta do niego pipa w żłobku z tekstem "jak dziecko jest chore to prosze jej czopka nie wkładać i przysyłać do nas tylko ją w domu zostawić!":szok: Rafał w szoku zatkało go więc jej mówi, że rano to ja Darie zaprowadzałam, więc on niewie co i jak, alenie wydaje mu sie abym tak mogła zrobić!! Ale zaskoczył i mówi do niej że Daria ma zaparcia i dostaje syrop i czopki na to, więc pewnie dałam jej rano czopka na zaparcia... ta sie popatrzyła na niego z szyderczym uśmiechem mówiącym "wiem że kłamiesz" i dodała "żeby potem nie było, że to w żłobku Daria łąpie choroby" i poszła.
Nosz kur... mać a gdzie do cholery jasnej łapie choroby, skoro kursuje tylko dom żłobek nawet na pole ne wychodzi bo leje ciągle, do nikogo nie chodzimy więc kuźwa gdzie łapie??!!!
Ale sie wkurzyłam jak wrócił z nią wczoraj, ja se z nią pogadam!!! To mi przez telefon nic o czopku nie powiedziała, a do Rafała taka cwana??!! Lekarke mi bedzie zgrywać! A Daria faktycznie ma zaparcia i często dostaje czopkaa, ale ma tak jelita zapchane że ten czopek często momentaalnie jest z powrotem w pieluszce. więc wczoraj pewnie tak było! Ale mogła zapytać a nie osądzać od razu!!
Ja jej dogadam, bo nieraz widziałam dzieci parskające, kichające i kaszlące a panie do żłobka przyjmowały, albo dziecko z biegunką... nie zadzwoniły żeby odebrać do tatusia, tylko jak przyszedł po syna to pouczały że nie powinny go przyjąć wogóle! Więc jak nie powinny to czemu przyjęły?? A mi afere o temperature 38.00 robią:wściekła/y: bo ani nie kaszle ani nic!!! A może to zęby?? nawet nie zapytają, tylko podejrzewają o chamstwo i kłąmstwo!! Mam dośc tego żłobka, bo na leki wydaje więcej niż na żłobek!!

Uff ale monolog, ale musiałam sie wygadać;-)

No to miłego dnia

Hej!!! :-)

Ataata to ładnie was pani żłobianka osądza... Mnie to by coś trafiło! :eek: Rabanu trzeba narobić i tyle!

Kacha to by Ci Kasiamaj wyleczyła zgagę! :-D:-D:-D

Stefanka a co Ty tak wpadasz i wypadasz?

Weroniczka prezenty suuper... Dzieciaczki na pewno się ucieszą. Ta fontanna to coś na wzór tej PlaySkool

Alex u nas dziś wolne bo święto Niepodległości ;-)

Właśnie nałożyłam siostrze pasemka, Jula u babci a ja czekam aż tata mój wróci i uszczelni mi drzwiczki od piecyka bo się sznurek odkleił i spada :sorry:
Fajnie jak się pali drewnem. Całkiem inne powietrze w domu... :cool2:

Hej!

Jak tam chlory ( u nas też tak się mówiło),główki nie bolą?

Sylwia, moje samopoczucie średnia, ale staram się, hehehe...
Ata, no to bezczelna Pani w żłobku,hmmm.... U nas są bardzo miłe, ale raz mnie Pani żłobkowa okłamała, co do Filipa. Przychodzę raz po niego, a on wychodzi z okiem prawie wypłyniętym - czerwone i załzawione i mega zadrapanie pod nim. A ta do mnie, że przez sen sobie zadrapał.No prawie ją śmiechem zabiłam i powiedziałam, że to jest raczej niemożliwe, bo musiałby sobie chyba jakiś patyk tam włożyć. No i pewnie musisz porozmawiać z tą opoekunką, albo pójść do kierowniczki żłobka i zasygnalizować jaka jest sprawa.
Alex,jak tam twój mały guzownik, hehehe.Buziolki dla niego.
Co by tu jeszcze,hmmm...
Pogoda do bani, mam stos prasowania prawie do sufitu. Nic mi się nie chce... Szkoda, że tylko jeden dzień wolny od pracy:-(

Paula, a co,Ty w domu ognisko rozpalasz ;P

Hej:-)
Widzę, że wczoraj tu imprezka była prawie jak za dawnych czasów, a ja kurna z żelazkiem tańczyłam zamiast balowac z Wami:wściekła/y: No nic, może następnym razem się załapię:tak::tak:

Dopisuję mojego blondaska do reszty łobuzów co mają guz na guzie:sorry: Teraz jest na środku czoła:sorry: Próbował jeździc na hulajnodze i się glebnął, na szczęście dużo płaczu nie było:-)

Ataata strasznie nieprzyjemna ta baba w przedszkolu:wściekła/y: Łaskę robi że dzieckiem się zajmuje??:eek:

Ech, muszę choinkę kupic bo za kilka tygodni to w sklepach już nic nie będzie. Zaczął się szał przedświąteczny.......

reklama
hejo laski

my dzis na 14 na imprezke idziemy. Kuba juz w lozeczki, mam nadzieje ze zasnie i wstane do 14. Jesli nie to moj tata sie zaoferowal ze przyjedzie z nim posiedzi jak bedzie spal a jak wstanie to po niego przyjedziemy :tak:.
Wolalabym zeby poszedl z nami od razu bo nie chce moich rodzicow ciagle obarczac kuba, cale tygodnie jak pracujemy to z nim sa wiec soboty i niedziele czy dni wolne chce zeby mieli dla siebie a nie znow z kuba

Ata kurde glupia baba, idz z nią jutro zrob porzadek :tak:

Paula a jak Ty palisz drewnem w mieszkaniu ??? :szok::szok::szok:. To nie masz centralnego ??

Asia kurde chyba bym sie wsciekla, jak one pilnuja tych dzieci :wściekła/y:. Bidulek maly

ale pogoda bleeeeee, nic sie nie chce

Do góry