reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja właśnie wróci.łam ze żłobka. Rafał mnie podwiózł i pojechał do roboty. Wsadziłam Darie do wózka, zajechałam może z 200 metrów i dup!!! wózek sie spier....:wściekła/y: urwała sie śruba i wózek zaczął sie składać razem z Darią:wściekła/y: Więc wyjęłam ją i w jedną ręke składająsy sie wózek, w drógą Daria i che iść na nogach, a tu ni chu chu, Daria chce na ręce!!! Bo przeciez ona nie chodzi na nóżkach:wściekła/y: a waży sobie ponad 15 kg plus ubrania, więc daleko bym nie zaszła! Jeszcze padać zaczęło jak na złość, więc ją na ziemie żeby szła a ta ryk!! Siada na ziemi iona nie pójdzie!!
Więc dzwonie do Rafała a ten do mnie "no nie poradzisz sobie jakoś?" nosz kur.... mać rozłączyłam sie i próbuje iść z tym hehe gałganem (Weroniczka;-)) a tu sie nieda bo ona nie bedzie szła!! Dzwonie do Rafała i mówie że ma przyjechać po mnie bo mnie zaraz szlag trafi!!!! "bede jechał teraz godzine bo korki są itp itd i kur... przyjechał po 10 minutach zfochowany jakby niewiem co:eek::wściekła/y: Cwany niech se sam Darie na rękach niesie przez pół godziny na jednej ręce a drugą szarpie sie z rozwalony wózkiem!!!
Ale jestem zła:wściekła/y:Wrrr

reklama
ataata no to ladnie :) moja stara G to wcale w wozku nie chce jezdzic ale chodzi za raczke a raczej biegnie bo ja szybko chodze to musi nadazac. juz sie przyzwyczaila bo ja nie lubie sie wlec hehhe

kasia nie miałam ale zamierzam go kupić jak mi się skończy ajax (bo myję co 3 tygodnie korytarz ;-) to wypróbuję) a gazetkę widziałam ale spodobała mi się tylko drewniana ciuchcia :-D
kacha uważaj na siebie! :eek: ja wiem, że olisia nie da się nie nosić ale musisz bardzo uważać! może ktoś się nim zająć żebyś poleżała i odpoczęła?
paula polecam kodaka bo sama mam i robi ładne nasycone zdjęcia :tak: za tą cenę...;-)
a co do obgryzania paznokci: mojej kumpeli córeczka ma ponad 3 latka i już ich prawie nie ma :-( obgryza tak jak tatuś :-( i nie mają na to sposobu co najgorsze :sorry2:
ata :-( musisz ćwiczyć z młodą spacery ;-)
stefcia biedna gaja :-( takie maleńkie nóżki kontra 14 cm szpile :-(

dziewczyny nie wiecie czyje jest maryśki córeczka z m jak miłość? :-D bo kurna oglądam 3 po 3 a jej się coś termin porodu nie zgadza :-D

no widzisz a moja od kiedy łazi w kurtce zimowej to postanowiła że nie bedzie chodzić na nogach bo stwierdziła że ma skrepowane ruchy i nie bedzie sie wysilać, bo np jak była lekko ubrana to wózek był be wtedy sama chciała łazić, tyle że i tu jest problem bo nie idzie grzecznie tylko biegnie, a jak chce ją wziąśc za reke tto wpada w chisterie i cyrki wyprawia siada kładzie sie drze pape itd. Także mam jej dość

ataata no wiesz u nas inaczej bo nie musimy nosic kurtek jeszcze :)) bluza wystarczy hehhe
kata woj widze ze te buty to ci normalnie w gardle stoja. czy to nutka zazdrosci ?? hehe nie martw sie ty tez mozesz byc kobieca :))
a tak przy okazji nie nosze takich butow na codzien...
zaraz was poczytam bo wlasciwie dopiero zasiadlam :)

kata Marysi i doktorka, a z tym terminem to napewno chodziło oto że lekarz stwierdził że urodzi wcześniej (przed terminem) Mi tez lekarka mówiła po 3 Usg że urodze 2 tyg wcześniej bo Daria duża była;-)
Także pewnie oto chodziło, a Maryśka już na nerwówce była więc wiesz
dziś bedzie niezły motyw Radosz im dziecko ze szpitala ukradnie heh

Ostatnia edycja:
stefa chciałabym ale ja obcasów nie noszę :no: a twoje mi się podobają ale sama nie uszłabym nawet metra :no:;-)
ata no o tym pomyślałam, że termin może ulec zmianie ale też pomyślałam, że to może być radosza jak ją wtedy porwał :-D

kurcza dziś niema M jak miłość:-( łeee a taki sie odcinek zapowiada:sorry2:
Wiesz co tez myślałam o tym że to może być jego dzidecko, ale on jej przecież chyba nie zgwałcił wtedy:confused: hehe ale by była jazda jak by to było jego

Stefcia buty świetne, ja moge sobie pomarzyć o jakimkolwiek obcasie i strasznie nad tym ubolewam.... bo choć nigdy na szpilkach nie lubiłam chodzić i nie chodziłam to np na wesela czy tego typu imprezki to tylko takie buty pasują i ładnie wyglądają takie ubierałam, więc mam teraz cholerny problem... :(

Ostatnia edycja:
oo kurcze to by bbyloooo ale nie sadze tym bardziej ze w nastepnym on chce porwac to dziecko.
ale dzis sie zlatalam po miescie z uczennicami !!
fajnie miec corki nastolatki hehehe szczegolnie nie wlasne hehhehe

reklama
Do góry