reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no właśnie ata :-D było pokazane jak ona leży a on patrzy więc wersja mało prawdopodobna :-D
stefcia to zrobiłyście sobie dzisiaj wolne od nauki?

powiem wam, że znikopis jest super! kupiłam jakieś chińskie badziewie za parę groszy a jaka radość!
jutro jak teście jej nie wezmą to wypróbuję farbki ;-)
kurde myślałam, że dzisiaj młoda drzemnie ale d..a :-( a teraz ogląda teledyski i ledwo patrzy na oczy

idę na brzydulę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc laski

u nas znikopis to przeboj, kupilam kubie jakies 2 tyg temu, albo sam rysuje, albo ja jemu :tak:

a moj bidulek z katarem do pasa, juz go boli pod nosem bo jak mu giloch wylatuje to mowi ze go boli, pewnie go szczypie

Paula zdrowka

Agatko wspolczuje, wyobrazam sobie Twoje wurzenie :sorry2:

Witam wieczorową porą.
Dzieciaki zasypiają, mąż myje naczynia więc mam chwilkę relaksu:tak::tak::tak::tak:
Kurcze poradźcie mi coś bo okropnie mi się wysuszyła skóra na twarzy i normalnie cała mnie swędzi i szczypie. Krem nivea nawilżająścy nic mi nie pomaga:-:)-:)-:)-:)-(

Kurde Weroniczka nie bardzo wiem co Ci poradzic, ja uzywam Nivea na noc i na dzien i jest ok. Mam dla Kuby taki Nivea Baby Nutri Sensitive Krem SOS, jest na nim napisane ze natychmiast łągodzi zacerwieniona, podrazniona i sucha skore i zapobiega swedzeniu, to moze Ci pomoze
O taki jest
Krem S.O.S. NUTRI SENSITIVE - NIVEA

To i ja witam wieczorkiem :-)

Julinka usnęła przed chwilą na leżaku Amelki... słodki widok taka duża na leżaczku... moja Kochana... :-):-):-)

Jula miała kiedyś znikopis ale się zepsuł i chyba jutro kupimy drugi :-):tak: skoro mówicie że taki hit... :-)

Marysia to chyba nie z Radoszem ma tą dzidzię... Nie sądzę... :dry: No i też widziałam kulisy, ciekawie będzie oj ciekawie...

Stefcia to masz trochę tych córek :-D fajnie... :-D

Weronika hmmm...tak na już to... może Oliwę z Oliwek masz? Podgrzej ją troszkę i posmaruj buzię... Albo jakiś Alantan od pupy chociaż...

Ata :-D:-D:-D to miałaś przygodę :-D:-D:-D i pamiętaj że złość piękności szkodzi... ;-)
Uwierz mi że dla mnie to nic nowego. Julka waży co prawda 12kg ale też często na spacerach strajkuje i muszę ją nieść a drugą ręką pchać wózek z Amelką i często jeszcze z zakupami... :baffled: Czuję się jak wariat i mam wrażenie że każdy na mnie patrzy... :zawstydzona/y::dry: ale co tam... Płakać się chce ale trzeba dawać radę...

Co tam komu jeszcze?

reklama
Do góry