reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
sorry ale ja sie wylaczam
kuba co chwile poplakuje przez sen, kurde mam nadzieje ze w koncu zasnie bo juz mnie nogi bola tak latac na gore. W sumie wiecej biegam niz tu siedze
ide do lozka bede go miala pod reka jakby co
do juterka
kuba co chwile poplakuje przez sen, kurde mam nadzieje ze w koncu zasnie bo juz mnie nogi bola tak latac na gore. W sumie wiecej biegam niz tu siedze
ide do lozka bede go miala pod reka jakby co
do juterka
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-spokojnej nocki.do jutra.
Stefanko-to jak z tymi butami???-już chyba dość się nasiedziałaś???
ja też zaraz mykam bo mi kark zesztywniał.
Stefanko-to jak z tymi butami???-już chyba dość się nasiedziałaś???
ja też zaraz mykam bo mi kark zesztywniał.
Ataata
Grudniowa Mama '07
dobry wieczórrrr
stefanka dawaj fote butów!! ja jak bym takie 14cm ubrała to bymm była o 20cm wyższa od Rafała kurna chata se takiego karakana znalazłam, ciekawa jestem jak do ślubu pójdę..... chyba w japonkach
Weroniczka gałgany hehe niezłe określenie usmiałam sie
stefanka dawaj fote butów!! ja jak bym takie 14cm ubrała to bymm była o 20cm wyższa od Rafała kurna chata se takiego karakana znalazłam, ciekawa jestem jak do ślubu pójdę..... chyba w japonkach
Weroniczka gałgany hehe niezłe określenie usmiałam sie
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Czółko;-)
Ja dzisiaj jaram się nowym wózkiem Marcelowi też się podoba bo cały czas do niego wsiadał i wysiadał Bidak gluty ma do pasa, ale to i tak nie przeszkadza mu broic Olivia miała szczepienie i spisała się na medal, taka dzielna była
Zdrówka dla wszystkich smarkatych i pociągających
Stefanka dawaj fotę:-)
Ja dzisiaj jaram się nowym wózkiem Marcelowi też się podoba bo cały czas do niego wsiadał i wysiadał Bidak gluty ma do pasa, ale to i tak nie przeszkadza mu broic Olivia miała szczepienie i spisała się na medal, taka dzielna była
Zdrówka dla wszystkich smarkatych i pociągających
Stefanka dawaj fotę:-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Chce ktoś pożyczyć krzykacza na jedną noc chociaż? Normalnie zaraz nie wyrobię, przytnę komara na siedząco, a Oliś niech sobie dalej wywija te swoje tańce i niech sobie śpiewa po swojemu Trafił mi się wyjątkowo dziwny eksponat Najgorsze, że T. na noc do pracy pojechał, więc sama muszę sobie z Młodym radzić. Jejku, żeby chociaż jego siostra była grzeczna, chociaż szczerze to na to nie liczę
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
ojj ciezka noc za nami, kuba budzil sie co chwile i mowil ze go bodi (boli) i kazal sie glaskac, pokazywal na glowe i buzie, to chyba gardlo.
Do tego ok 4 jak sie obudzil to byl zasikany po pas . Wiekszosc nocy przespal z nami
Stefanka nie widze tych Twoich kapciuchów
ojj ciezka noc za nami, kuba budzil sie co chwile i mowil ze go bodi (boli) i kazal sie glaskac, pokazywal na glowe i buzie, to chyba gardlo.
Do tego ok 4 jak sie obudzil to byl zasikany po pas . Wiekszosc nocy przespal z nami
Stefanka nie widze tych Twoich kapciuchów
Ataata
Grudniowa Mama '07
Stefanka no co jest, ja tez nic nie widze
Jutrzenka a może by do lekarza z Kubą podejść...
Jutrzenka a może by do lekarza z Kubą podejść...
reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
witam:-)
zdrówka dla zakatarzonych
Łukasz mi wczoraj na kolację najadł się musztardy (nie mogłam mu zabrać słoika bo był ryk) i jak go spać położyłam to zwymiotował w łóżeczku. Pościel do zmiany piżamka i jeszcze jego króliczkowi się oberwało
stefanka- gdzie te buty?
zdrówka dla zakatarzonych
Łukasz mi wczoraj na kolację najadł się musztardy (nie mogłam mu zabrać słoika bo był ryk) i jak go spać położyłam to zwymiotował w łóżeczku. Pościel do zmiany piżamka i jeszcze jego króliczkowi się oberwało
stefanka- gdzie te buty?