reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Niestety, zakupy się nie udały... Normalnie jestem zła, bo Filip nie ma nadal ciepłej kurtki. W sklepie te ubrania jakieś takie bure, bezkształtne. Nic nie ma sensownego. Poszliśmy do takiego, gdzie wcześniej oglądałam katalog zimowy, a tam żadnej kurtki. Nawet nic nie było w rozmiarze Filipa, żeby mu choć domierzyć czy będzie pasowało.:wściekła/y::wściekła/y: Jestem zła. Chyba mi pozostaje zakupić coś na allegro w ciemno. Kurza stopa.

A w ogóle to Filip odstawił histerię jak zobaczył samochodzik na wystawie. Łzy mu się lały i płacz niemiłosierny... No i co? Mój szanowny małżonek mu uległ i zamiast kurtki Filip ma zestaw samochodzików. Wrrr...

reklama

A w ogóle to Filip odstawił histerię jak zobaczył samochodzik na wystawie. Łzy mu się lały i płacz niemiłosierny... No i co? Mój szanowny małżonek mu uległ i zamiast kurtki Filip ma zestaw samochodzików. Wrrr...

:-D przynajmniej dziecko zadowolone z zakupów :rofl2:

Kurtkę zimową (a raczej cały kombinezon 2 cz) Jula ma z zeszłego roku. Tylko rękawki odwiniemy. ;-)

A i jeszcze ma taki jak by kożuszek ze Smyka, ale rok temu był za duży więc w tym będzie dobry ;-) ło taki...
776214474

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

u nas wszystko ok, damian jednak się troche rozłozyl i w czwartek i piatek nie byl w szkole ale juz jest ok. pablo tez złapał paskudny katar ale tez wraca juz do normy. dzis rano bylam z damianem na zawodach karate,a po poludniu odwiedzili mnie znajomi ze sląska bo kupili w lodzi psa i byli go odebrac..

kurde mówie wam boski!!!!!!!!!!!!!
wkleje zaraz linka na z. to sobie zobaczcie.
moi chlopcy byli zachwyceni :tak:

poza tym to mam ostatnio urwanie glowy, na wszystko brakuje mi czasu ..pocieszam sie tym ze za 2 tygodnie bedzie juz ze mną Valdi:-)

paula - sliczny ten kozuszek:-):tak:
ja mam kurtki dla pawła chyba ze 4:tak: i to wszystko po damianku..niby tyle lat to trzymałam a wyglądają jak nowe:-D
musze tylko jakis kombinezon kupic no i pozniej buty zimowe...

kacha wawa najlepszego...no i glowa do góry..moze mama przezywała slub córki stąd tak wyszło jak wyszło...:sorry:

jutrzenka kasia - milej zabawy

stefanka to grzech tak późno jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moj paweł ostatnio nie ma chęci na spanie wieczorami tzn kładzie sie i zasypia w zasadzie od razu, ale jak przychodzi pora spania wymysla nagle ze jest glodny, ze chce siku, kupe, ze chce pić...byle tylko przedłużać...

i wiecie..mowi juz wszystko:szok:
niektore slowa jeszcze po swojemu np prepraszam -psiapsiam ale wiekszosc juz ładnie i wyraznie:tak:

dlatego juz bardzo musze uważać ....bo chociaz w zasadzie nie przeklinam..to mody ostatnio mowił ; cholela....

Viki, tylko pozazdrościć, że Pabluś już wszystko mówi. Można się z nim przynajmniej dogadać, bo z moim to wcale... No i zdrówka życzę chłopakom, żeby wszelkie przeziębienia i katary omijały ich szerokim łukiem. :tak::tak:
Paula, fajny ten kożuszek. Ja muszę chyba zamawiać kurtkę przez neta, bo w sklepie to raczej nie kupię. Okropne kolory są.

Sobota wieczorem, a tu takie pustki:-(

Jest ktoś jeszcze?

Viki u nas też już dużo gadane. I z mniej zachwycających to "kude no..." :-D:rofl2:
Ale generalnie idzie się już z dzieciakiem dogadać... i to jest fajne...
Często sobie myślę że wolę taką rozrabiającą dwulatkę z która można się dogadać niż noworodka który płacze a nie wiadomo o co kaman... :rofl2:

A kurteczki takie na podwórko to Jula ma nawet dwie po mojej siostrze... :shocked2: 12 lat mama je trzymała skitrane ;-)

Asia może jeszcze coś znajdziesz ;-)
A jak nie to net... chociaż na pewno wolałabyś w realu zobaczyć i przymierzyć... :sorry:

Moje dziecko właśnie usnęło... w moim łóżku i z całą półką zabawek :eek::shocked2: a ja gdzie? Chyba ją przewalę do łóżeczka a misie wrócą na swoje miejsca póki jeszcze nie poległam... ;-)
Nie spała dziś w dzień a usnęła dopiero 15 minut temu... :cool2: ma zdrowie...

my powroilismy z lofrow hehhe jak to paula mowi :)
dziecko sie juz kladzie spac wlasnie
kata woj a kto mowil ze sama? i ze wszystkie ??
viki grzech hehe ale jaki smaczny hehe
paula najepsze jest to ze dzis zrobilam te buleczki u J siostry i wszyscy sie zachwycali i jutro robia tez heheheh
a my jutro sprzatamy...cudownieee

dzien dobry

my juz po sniadanku, pablo zaraz idzie na drzemke, a jak wstanie to jedziemy do tesciów na obiad.

pogoda średnia..
szaro buro i ponuro wiec nic sie nie chce;)

miłej niedzieli

reklama
Do góry