reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć Przekupy!!! :-):-):-)

U nas oczywiście dzień jak co dzień. Amelka, pieluszki, mleczka, odbijania... ;-)

Idę teraz z psem, potem się pokąpiemy i wrócę do was...

Jutrzenka to fakt, kiedyś się działo, oj... działo... :tak: szkoda ale miejmy nadzieję że nie wymiera nam dział... :-(

Zaraz będę...

reklama
ojjj-szkoda jakby wymarł.
poznałam tu fajne babki-i szkoda byłoby tak teraz .............

no miejmy nadzieję że wszystko skończy się dobrze :tak:

Sylwia-hej -a co to za przemiana będzie???uchyl rąbka tajemnicy.....
Paula-miłego spacerowania z pupilkiem.;-):-)-nie siedź długo bo zimno.

jezdem ale po ciemku piszę więc wybaczcie powolność :-p

basiu trzyma kciuki za staranka! a domek malina! wyczarowaliście piękne cacko :tak: to przy pomocy projektanta?
asiu mieszkając w warszawie też nie myślałabym o budowie :no: tam to dopiero ceny :eek: dla mnie nie do przejścia :no:
sylwia co ty gadasz :wściekła/y: brzydula nie dorasta ci do pięt :no:
kasia jaką kreację wyczarowałaś? ;-)

młoda dzisiaj bez drzemki i poszła spać godzinkę wcześniej.
wasze szkraby też zasypiają pół godziny? :eek:
ona musi się powiercić, pokręcić, popłakać, powymyślać i dopiero zasypia :confused2: z jednej strony fajnie bo mam wieczorek dla siebie ale w dzień nie oddycham :-)

a grudniówki się nie rozsypią! nie ma szans :no:;-):-)

Wiecie, że ciekawosc to pierwszy stopień do piekła:-D:rofl2:
Ziemby będę robic wreszcie....trochę kasy poleci ale cóż jak za młodu nie chciało się nosic aparatu to teraz trzeba bulic.......

Kata mój potrafi zasypiac nawet godzinę:wściekła/y: Ostatnio wogóle zaczął chodzic bardzo późno spac a wyeliminowanie dziennej drzemki na stałe raczej odpada bo Marcel potrafił o 16 zasnąc na siedząco na fotelu:sorry:

Stefanko-hello ;-)
Kata-w sumie to nie wyczarowałam...jadę z całym majdanem do moich-tam coś z siostrą wymyślimy.:-D:-D:-D
Kaska a co T Ci prąd odłączył????
ale sobie jutro potańcuję....
ballo007.gif

Dobry wieczór mamuśki.

Robimy w domu malowanie i już wymiękam. Muszę dzieci bardzo pilnować żeby R nie przeszkadzały i nie pokombinowały czegoś z farbami. Bo jak łatwo się domyślić ciągnie je do tego wiaderka okropnie. Ale jeszcze tylko jutro i poniedziałek i koniec malowania.

reklama
nie wiem choroba czy posiedzę dzisiaj z wami bo młoda budzi się co chwila z rykiem :sorry:

kasia ?? :eek:
weroniczka oj tam najwyżej będziesz miała oryginalny kolor na ścianach :-)
stefcia to kacha już po? :szok::zawstydzona/y:
sylwia ja też mam krzywe :-p ile taki aparat kosztuje? a w ogóle będziesz miała aparat czy coś innego?

Do góry