reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej babonki!

Fajnie, że weekend :tak::tak::tak:

A co do domów, też bym chciała mieć, ale jak sobie to wszystko obliczyłam to musiałabym mieć milion złoty, żeby sobie dom postawić.
Basia, wasz w ogóle nie przypomina tego z pierwszych dwóch zdjęć. A co do ciąży. To wydaje mi się, że nie trzeba mieć takiego "parcia na szkło" to na pewno się uda. Na luziku, nie myśleć i bach... Niespodzianka.
Jutrzenka, jak tam u Was? Nie odłączają Was od prądu?

No i fakt. Nasze forum zamarło całkowicie. Wiele dziewczyn już nie pisze, albo baaaaaaaaardzo rzadko. Szkoda. Kiedyś było fajniej. To takie nostalgiczne rozważania, hehehe
Pozdrawiam. Pewnie wpadnę też później.

reklama
Asia wczoraj nie mielismy ale dzis mamy. Chociaz 2 kolezanki z okolic nadal nie maja. Podobno jest problem z lokalizacja awarii, pewnie gdzies w lasach i moze jutro bedzie. A czemu pytasz?? Wybierasz sie do Mińska?? ;-)

co do forum to masz racje, szkoda ze tak zamarlo, jeszcze nie tak dawno wieczorami to nie nadazalo sie czytac a teraz :no::no::no::no:.
SZKODA naprawde myslalam ze pociagniemy to jeszcze dlugo dlugo a tu sie towarzystwo wykrusza :crazy:

ide zaraz do domku a potem na 18 na pazurki. Odezwe sie wieczorem jak bede sama (R ma sluzbe) bo jak bedzie u mnie mama spala to wtedy nie bede przed kompem siedziec ;-)

paa

Jutrzenka ja mam nadzieję że Ty się nie obraziłaś za to moją głupią uwagę. Ja tylko żartowałam. Ale dziękuję za wytłumaczenie:-D.
Asiu my nie specjalnie się staramy. Wychodzimy z założenia że jak będzie to będzie, a test tak kontrolnie zrobiłam, bo jakaś chodzę ostatnio senna, mam na wszystko ochotę a nic mi nie smakuje. Dokładnie jak przy Alexie.
Naszemu domkowi jeszcze sporo brakuje, ale na razie stwierdziliśmy że kupimy sypialnię, urządzimy małemu pokój i takie tam, więc z tynkiem musimy jeszcze poczekać, poza tym to najpierw chcemy jeszcze skończyć taras.
Idę kończyć obiadek, bo zaraz D będzie a ja zamiast w kuchni to przed komp.

Eeee, Jutrzenka, nie jadę do Mińska, bo Ty mnie nie chcesz do siebie zaprosić ;-);-);-)
JUtro idę małemu kupić kurtkę ocieplaną. Z kombinezonem się wstrzymam.

jutrzenka to chyba zart ten projekt ?? bo przeciez bys sobie nie zbudowala takiej paskudy ??
kata woj - zona oczywiscie !! ale nie bylo mowy o fizycznosci...
nareszcie piatek...

raz- dwa -trzy -meldować się na warcie!!!!!! co to za spanie!!! albo olewka!!!????
no już wracać mi tu.

-dziewczyny mają rację że BB umiera!!!!
trzeba to zmienić!!!! (ale nic na siłę....jeśli ktoś nie chce...albo już nas nie lubi....to co tu namawiać????)

my dziś cały dzień w biegu-coś trzeba jeszcze na ostatnią chwilkę zrobić-coś wyprasować....takie tam przed jutrzejsza imprezą.

Kata-u-lalala....jak słodziutko. ;-):-D
Baśka-widzę że podjęłaś decyzję,ja trzymam kciuki żeby się udało.Dom macie świetny-chciałabym mieć taki-nie ma to jak własne lokum...ehhhh...na razie to możemy tylko pomarzyć.
Jutrzenko-no to baw sie jutro ostro-nie przesadz z trunkami co byś do domu wiedziała jak trafić :-D:-D:-p-i czekamy na fotki.
Asiu-a do mnie nic.......

jak tu takie pustki -to nie bedę sama do siebie pisać-też sobie pójdę......

reklama
Dziewczynki spoko oko;-) Forum nie zaginie, już z większych kryzysów wychodzilyśmy bez szwanku:-D

Ja się szczerze przyznaję, że brak mi weny ostatnio a jakoś nie potrafię pisac na siłę, żeby tylko coś napisac. Zresztą ja tak wpadam i wypadam, już nie mam czasu na przesiadywanie i pisanie tak na bieżąco:-(

Ach.....jak ja marzę o własnym domu w Polsce:-:)-:)-( ale to się nie spełni nigdy, tzn nie spełni się miejsce ale domek to i tak miec będziemy:tak: jak tylko Sylwia ruszy dupkę do pracy:-D

Tak pozatym to u nas nudy.....ciągle tylko pranie, prasowanie, pranie itd..... Ale jutro mam wypad na babski wieczór, co prawda z Olivią ale ona jest baaardzo grzeczna i na pewno nie będzie m przeszkadzac;-)

No i już nie mogę doczekac się lipca....jadę do PL na całe dwa miechy, jupiiiiii. Będę zmieniac image:tak: zupełnie jak Brzydula:-D

Do góry