reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe aga fajnie łukasz skraca zdania :-D a z naszej śpiewaczka pełną gębą :sorry: dzisiaj w biedronce na cale gardło śpiewała "ogórka" :sorry: tylko, że wymawia odulet odulet odulet i coś tam dalej po swojemu ale melodię trzyma ;-)
asiu zdrówka dla filipka! powiem ci, że u nas też się tak zaczynało :-( a potem waliła po 3-4 kupy na dzień i to aż przelatywały nogawką ;-) prałam non stop! ale ząb żaden nie wyszedł :sorry:

a mnie ostatnio tak plecy bolały, że nawet siły nie miałam przed kompem siedzieć :sorry: nie wiem czy to przeziębienie korzonków, nerki czy sam kręgosłup w każdym razie było ze mną cieńko :-( ale wczoraj t. kupił mi veral (żel) i sobie smaruję i jest o niebo lepiej :tak:
a jutro jak dostanie urlop to skoczę zrobić sobie morfologię i mocz

sąsiedzi dorobili się chyba u góry wnuczka bo maleństwo płacze i zaraz mi się przypomniało jak kinia była malutka :-) ale ten płacz jest straszny :-( choć teraz już może nie byłby taki straszny ;-)

reklama
Zdrówka dla Filipka
Kata-woj zdrowia dla Ciebie, współczuje, przerąbane jest z plecami.
Fajnie maluszki juz próbuja komunikacji.
Wiktor uzywa pojedynczych słów. I czsem próbuje powiedzieć wierszyk: mamo mamo co Ci dam jedno serce tylko mam a tym sercu duży kwiat mamo mamo zyj sto lat w jego wykonaniu brzmi:
mamo mamo mmmmmmm dam mmmmmmm mam mmmmmm mamo mamo i siedzi sobie taki szkrab i pod nosem sobie potrafi bąkać tak przez pół godziny hehe

a ja jakas głodna dzisiaj jestem. chyba sobie dzisiaj zrobie pałki z kurczaka w sobie miodowym na grillu mniam

Hej!!!

Stefanka czemu skandal :-D
I okaż trochę serca tej zebrze bo ona tylko biega i biega... :-D:-D:-D

Jutrzenka jak Kubuś?

Viki jaka tam starość? To ćwiczysz? A kto z chłopcami? Niania?

Aga hehe Łukaszek wie że mama jak pirat śmiga aż się kurzy... :rofl2::-D

Kata u nas też śpiewanie w głos... :-D

Asia to posiedzisz troszkę w domku... Dobrze że bez antybiotyku się obejdzie. Podobno ten specyfik co podajecie też tak działa że się łagodniej przechodzi choroby.

No jutro mi powinno przyjść kółko do wózka i ten gumowy podnóżek bo się urwał jakiś czas temu... :-) dobrze... bo myślałam ze wózek będę musiała kupować...:eek:

reklama
Do góry