reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór
....................................................................
......................................................................
..........................................................................
................................................................................
.....................................................................................................
............................................................................................................
..................................................................................................................
........................................................................................................................
no-to się rozpisałam :-p

reklama
viki u nas też krzesełko stoi i się kurzy :sorry: mała siedzi z nami przy stole na dorosłym krześle, kładę jej tylko poduchę pod tyłek bo stół ma pod brodą :-D i sama nas do stołu woła na obiad :-D
weroniczka cieszę się bardzo i nie ma za co :zawstydzona/y:
kasia a my co? mamy se uzupełnić?? :crazy:

hej

dzieki kofane za troske, kuba ciut lepiej, tzn juz nie ma temperatury, nie jest taki placzacy jak ostatnio (byl nie do wytrzymania :no:), wiecej sie bawi, ale nadal ma spuchniete i chyba go bardzo boli bo malo je. Glownie plyyne rzeczy, zmiksowana zupke, mleko i pije sporo.
Za to bardzo chetnie bierze Nystatyne, ja probowalam jest okropna :eek: a on bierze 2,5 ml, nabieramy do strzykawki i powolutkuwstrzykujemy zeby w buzce troche pobylo i on bierze i sie cieszy :-D:-D:-D. I jest taki cuuudny z fioletowym paszczakiem :-D:-D. :-DChcialabym zeby jutro juz bylo lepiej bo serce mi peka jak na niego patrze, on chce rozne rzeczy zjesc od nas, bierze do buzi i placze i pokazuje zeby mu wyjac z buzki :-:)-(

Ja dzis bylam w Wawie na szkoleniu i dlatego sie nie odzywalam w ciagu dnia

Asia zdrowka dla Filipka, a jakie leki on mial wtedy jak mial to co kuba

Paula to fajnie ze zalatwilas z wozkiem, to bylaby glupota w sumie zeby nie mozna bylo kolka dokupic :sorry:

Stefanka nasle na Ciebie obroncow praw zwierzat :cool:

Kata :-D:-D to masz artystke w domu :-D

Viki jak Ty stara, daj spokoj ;-) po prostu za malo ruchu :-p:-p:-D:-D. Jak ja bym poszla to by mnie wyniesli potem z sali :-D:-D

Aga mniej pracy zycze :tak:. uwazaj zeby Cie synek policji nie podkablowal :-D:-D

Magda moze bedziesz poete w domu miala :tak::-):-)

Kasia jak sie czyjesz, lepiej juz?? maly dalej szaleje ??

Kacha no to szkoda, slabo wyszlo ze w jedyny weekend w ktory moglybysmy cos zorganizowac kuba byl chory :sorry::sorry:. Tylko uwazaj na siebie i malenka z tymi przygotowaniami

Elcia halo halo

i nie wiem co jeszcze, chyba to ta tyle

odmeldowuje sie

jutrzenka mnie też :-( stefa niedawno miałaś o to żal do dziewczyn :sorry:
psikałaś kubusiowi dziąsełka tantum verde? dzisiaj zakupiłam w razie ciężkich nocy :sorry:
oj kasiu za mało miejsca na moje wypociny :-p

reklama
Do góry