reklama
Paula21
Grudzień '07
Eee no Stefanka to z jakiej okazji teraz masz ferie? ;-)
Aga masz rację...
Aga masz rację...
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
paula hehhe wiesz jak to jest poprostu zasluzylam bo juz tak ciezko sie spracowalam ze sie zmeczylam i mam tydzien wolnego
a tak naprawde to poprostu mam tutaj inaczej podzielone wakacje i ferie i mam prawie co miesiac tydzien wolnego a w wakacje wiecej, ale juz nie mam 6 tygodni za jednym razem.
kumasz malolata ??
a tak naprawde to poprostu mam tutaj inaczej podzielone wakacje i ferie i mam prawie co miesiac tydzien wolnego a w wakacje wiecej, ale juz nie mam 6 tygodni za jednym razem.
kumasz malolata ??
Paula21
Grudzień '07
paula hehhe wiesz jak to jest poprostu zasluzylam bo juz tak ciezko sie spracowalam ze sie zmeczylam i mam tydzien wolnego
kumasz malolata ??
Kumam Proszę Pani!!!
To Ci fajnie :-)
Hej!
Piszę, mimo że nikt o mnie nie pamięta... To przykre:---(
Powiem tylko tyle o sobie - jestem chora. Chyba mnie dopadło przeziębienie. Skończyłam brać te cholerne antybiotyki i się zaczyna. Zatoki mnie tak bolą, że chyba mi mózg rozwali.
Kasiamaj, głowa do góry. Fortuna kołem się toczy jak to się mówi...
Będzie dobrze.
Jutrzenka, ale z Ciebie pracuś.
Kata, pytałam się kiedyś ciebie jak tam wrażenia po czytaniu "Domu nad rozlewiskiem". Nic nie napisałaś, to zaczęłam bez rekomendacji, hehehe
Aga, jak tam zdrówko?
Basia współczuję Alexowi tego użądlenia. Ja się boję wszystkich owadów żądlących jak ognia. Raz mnie osa dziabnęła w palec u nogi, to mi spuchła noga jak bania i opuchlizna utrzymywała się przez kilka dni. Od tamtej pory unikam os, pszczół i innych...
Stefanka, zazdroszczę ci okrutnie, że masz wolne
Pozdrawiam.
Piszę, mimo że nikt o mnie nie pamięta... To przykre:---(
Powiem tylko tyle o sobie - jestem chora. Chyba mnie dopadło przeziębienie. Skończyłam brać te cholerne antybiotyki i się zaczyna. Zatoki mnie tak bolą, że chyba mi mózg rozwali.
Kasiamaj, głowa do góry. Fortuna kołem się toczy jak to się mówi...
Będzie dobrze.
Jutrzenka, ale z Ciebie pracuś.
Kata, pytałam się kiedyś ciebie jak tam wrażenia po czytaniu "Domu nad rozlewiskiem". Nic nie napisałaś, to zaczęłam bez rekomendacji, hehehe
Aga, jak tam zdrówko?
Basia współczuję Alexowi tego użądlenia. Ja się boję wszystkich owadów żądlących jak ognia. Raz mnie osa dziabnęła w palec u nogi, to mi spuchła noga jak bania i opuchlizna utrzymywała się przez kilka dni. Od tamtej pory unikam os, pszczół i innych...
Stefanka, zazdroszczę ci okrutnie, że masz wolne
Pozdrawiam.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
padam na pysio
kuba dzis tak plakal i sie prezyl ze moja mama nie mogla dac sobie z nim rady i wrocilam z pracy przed 12. Boze jaki on byl biedny, tylko chwile sie przespal, nic nie chcial jesc, sam nie wiedzial co chce.
JEden problem to byl brak kupy przez 3 dni i stad to prezenie chyba bylo. Kupilam czopki glicerynowe i po 2h poszlo. Ale temperature dalej mial, ok 18 dalam mu nurofen i teraz jest lepiej, oglada dobranocny ogrod i sie smieje. R mowi ze wydaje mu sie ze 5 sie przebila. Mam nadzieje ze to od tego.
Asia zdrowka zycze
Basia wspolczuje
Dotka jak po przeprowadzce, czemu sie nie odzywasz?
i tyle na ten moment bo nie mam weny, ciezki dzien mialam
padam na pysio
kuba dzis tak plakal i sie prezyl ze moja mama nie mogla dac sobie z nim rady i wrocilam z pracy przed 12. Boze jaki on byl biedny, tylko chwile sie przespal, nic nie chcial jesc, sam nie wiedzial co chce.
JEden problem to byl brak kupy przez 3 dni i stad to prezenie chyba bylo. Kupilam czopki glicerynowe i po 2h poszlo. Ale temperature dalej mial, ok 18 dalam mu nurofen i teraz jest lepiej, oglada dobranocny ogrod i sie smieje. R mowi ze wydaje mu sie ze 5 sie przebila. Mam nadzieje ze to od tego.
Asia zdrowka zycze
Basia wspolczuje
Dotka jak po przeprowadzce, czemu sie nie odzywasz?
i tyle na ten moment bo nie mam weny, ciezki dzien mialam
Stefanka, nie musiałaś się tak poświęcać. A swoją drogą Twój J. ma mocną rękę, hehehe
Kata, nie czytałaś, a ja byłam przekonana, że tak:-) Powiem Ci, że "Dom..." zaczyna się nieźle. Czytam, aby mieć porównanie z serialem, który już w niedzielę...
Jutrzenka, biedny Kubulek... Może faktycznie to od zębów.
Kata, nie czytałaś, a ja byłam przekonana, że tak:-) Powiem Ci, że "Dom..." zaczyna się nieźle. Czytam, aby mieć porównanie z serialem, który już w niedzielę...
Jutrzenka, biedny Kubulek... Może faktycznie to od zębów.
reklama
Paula21
Grudzień '07
Stefanko moja córka zakochała się w Twoim avatarku bo masz konia (to raczej zebra)... A ona kocha konie i teraz krzyczy: Konia! Konia!!!
Asia kuruj się Kochana... i wiesz jak to bywa... to że Cię nie wołamy nie znaczy że nie tęsknimy ;-):-)
Jutrzenka oby Kubusia puściła temp. ;-)
Asia kuruj się Kochana... i wiesz jak to bywa... to że Cię nie wołamy nie znaczy że nie tęsknimy ;-):-)
Jutrzenka oby Kubusia puściła temp. ;-)
Ostatnia edycja: