reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja sie witam

kuba dalej sie meczy, jedyne co je to mleko rano i wieczorem i caly dziien nic :no::no:. Jedna piatka sie przebila napewno. Strasznie mu one ida, poprzednie zeby wyszl bez problemu a te :no::no:. Biedny jest, pokazuje na zabki i placze :-:)-(

Viki wspoczuje, zycze Ci duzo zdrowka. I szczerze Cie podzewiam ze dajesz sobie rade w tym wszystkim :tak:

Stefanka dajesz swoje zdjecie rodzinne i mnie na nim wypatrujesz :-p:-p:-p

Paula trzym sie laska, dasz rade :tak:

Aga zaintrgowalas mnie tym co napisalas, czekam na szczegoly :tak:

Moje chlopaki spia, ja okolo 16 jade do babci do szpitala

milego popoludnia, bede pewnie wieczorkiem

reklama
Cześć lasie!

Co tam u Was pięknoty? Pogoda do bani dziś była. Filip był na spacerze tylko do południa, a później bardzo krótko spał jak na niego, więc go kładę zaraz spać, bo chcę wyrobić się z usypianiem do filmu. Ale mam misterny plan, no nie?
Wczoraj kupiliśmy mu buty jesienne - bartki. Ło matko, jakie drogie te buty dla dzieci, a niedługo trza zimowe kupować, kurtkę i inne rzeczy. Kurcze blade...

Jutrzenka, może rób Kubusiwi jakiś kisielek w dzień chociaż. Taki chłodny może zje... Tego nie trzeba gryźć, to dziąsła nie będzie sobie podrażniał.
Dobrze, że my piątki mamy już za sobą. Została jedna 3 u nas i wszystkie 4. Ale Filipowi też zęby kiepsko wychodzą. Zawsze jest tempa jakaś i infekcja później - gardła najczęściej.
Aga, dobrze, że lepiej się czujesz. U nas też ok. Filip na razie nie choruje. Oprócz glutafonów nic mu nie jest. Może ta szczepionka doustna działa:happy:
Paula, młoda, głowa do góry. Dasz radę :tak::tak::tak:
Viki, dużo zdrowia życzę. A skoro bierzesz tyle antybiotyków, to lekarz powinien ci przepisać coś na żołądek, np. Helicid lub Lanzul. To bierze się zawsze na czczo. Później żołąd nie boli. Nie chcę, żeby wyszło, że się mądrzę, ale brałam antybiotyk przez 5 tygodni i tamte leki działają. Probiotyki nie dają rady. Może zapytaj lekarza. Przy długiej kuracji antyb. śluzówka żołądka na pewno jest podrażniona. Trzymaj się!!!

lomatko ale tu tlok :szok::szok::szok:

Asia Kuba nie specjalnie lubi kisiel, dzis poza mlekiem i 3 lyzeczkami danio jeszcze zjadl 1,5 tartego jablka. Kurde ile sie on biedny wycierpi przez te zeby

oglacie taniec z gwiazdami?

hej, ja oglądałam na 1 "dom nad rozlewiskiem" i mam mieszane uczucia... jestem w trakcie czytania ksiązki i książka wg mnie jest milion razy lepsza....
oczywiscie film skrócony na maxa,,,,wiele wątków wycietych...

no nie wiem nie wiem

asia oglądałaś?

poza tym u mnie nastrój bez zmian:-:)-:)-(
i to zimno mnie dobija....

jutrzenka oby Kubuś jutro wstał zdrowy i w super humorze:tak:

trzymajcie sie

Viki, oglądałam, oglądałam i uważam, że jak na razie film beznadzieja...
Nie odpowiada mi ten sposób narracji, bo nie oddaje w ogóle tego jaka jest bohaterka książki. Myślę, że to chyba będą te trzy książki wymieszane. No i niektóre wątki sprowadzone aż do absurdalnych wymiarów - ten jej nowy image. A fe, w książce w ogóle inaczej jest...
Viki, kochanieńka, nie poddawaj się złemu nastrojowi. Uszy do góry... Przesyłam Ci pozytywne fluidy... Łap :-):-):-):-):-):-)

Jutrzenka, smarujesz małemu dziąsła czymś? Życzę, żeby jak najszybciej mu te zębole się przebiły.

Dobranoc! Jutro do pracy rodacy.

Hej Kobietki :biggrin2: Melduję się tylko, że żyję i wszystko u nas w porządku, jeszcze do soboty jestem u Rodziców i korzystam z tego pełną piersią :biggrin2:
Pozdrowionka i buziaczki dla Was :biggrin2:

Hej dziewczynki.
Wpadam się tylko przywitac i powiedziec że żyję:tak:
Nie mam ostatnio czasu na internet bo kuzynki z Polandii do nas przyjechały, jest też szwagier z dziewczyną.
Wczoraj ochrzciliśmy Olivię, nieźle dała czadu....ryczała całą mszę:sorry: a Marcel zrobił sobie z kościoła plac zabaw i biegał, krzyczał, chichrał się więc trzeba było go wyprowadzic:-D
Jak już wszyscy pojadą sobie to odezwę się:-)
Paaaaa

dzien dobry:-)

jej jakie tu ostatnio pustki...

sylwia czekamy na fotki z chrztu:tak:

a ja wczoraj wystawiłam krzesełko do karmienia na allegro bo paweł wogole z tego nie korzysta..siedzi juz z nami przy stole...dałam na 2 tygodnie i wiecie ...sprzedało się minute po wystawieniu:-)...

nawet dzis rano o 9 juz zostało odebrane bo kupio je malzenstwo z lodzi:tak:

idę na kawke

hej

jak sie macie dziołchy

mnie ostatnio brak czasu na zaglądanie tu kuba chory jest siedzi w domu i szaleje wytrzymać sie z nim nie da juz chce żeby do żłobka poszedł:-D:-D:-D
poza tym byli moi rodzice od czwartku i pojechali wczoraj wieczorem
ja w piatek i w sobotę już do pracy musiał iść a jeszcze z kubą do chirurga przez 2 dni
boli go od jakiegoś czasu pepek pokazuje ze tam go boli pępek sie zrobił to czerowy to fioletowy to znowu nic nie było widac poszlismy do chirurga i powiedział nam że to najprawdopodobniej nie wchłonął sie jakis przewód jeszcze z czasów płodowych zrobiliśmu usg ale nic nie wyszło i będzie musiał byc ciety ale jeszcze nie teraz lekarz mówi ze dopóki sie nie saczy z pepka nic to czekamy bo to jest oeracja w pełnej narkozie więc jak nie ma musu to czekamy no najważniejsze ze nie jest to nic aż takiego poważnego teraz i nie zagraża zyciu ani zdrowiu

reklama
Dzień dobry Paniom!
Wróciłam!
Nie chce mi się pracowac...trochę przegrzebuje się w Waszych postach, ale w domu lepiej mi to pójdzie ;-) Choć nie tak prędko, bo w domu góra prania i jeszcze stęsknieni ludzisa się schodzą ;-)
Powiem Wam wszędzie dobrze, ale wdomu najlepiej!
Życzę miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry