reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć babuchy
jak Wam wieczorek mija????
ja skończyłam przygotowywać rzeczy potrzebne nam do jutrzejszego wyjazdu.
miałam tyle prasowania....że uffff-a strasznie tego nie lubię!!!!
zaraz będę zmykać żeby trochę poleniuchować w wannie
i zrobić się na tip-top....elegancja francja :-D:tak:
maseczki te sprawy.......
co by jutro wyglądać jak człowiek :-p
ciekawa jestem jak to Kuba przetrzyma????

Elcia-nie ucz Oliwki ....dawać kopniaki...bo możesz żałować :tak::-p;-)
Kata-z tymi drzwiami i oknem masz rację.wlezę wszędzie.mam nadzeję że podołam.może wtedy będzie lepiej.
Aga-i co wyschła Ci pościel -masz pod czym spać???
Baśka-miałam Ci pisać właśnie o sodzie ale Aga mnie ubiegła...
Paula-życzę poprawy humoru.
Stefanko-ale Ci dobrze,będziesz leżeć do góry pępkiem
a co Ty tu za gołe tyłki zapodajesz???:-D:-p
Asiu-jak to nie pamięta???-bo zaraz dostaniesz na tyłek..(o tak jak Stefanka zamieściła fotkę)-ja pytałam co u Was.....???

miłego wieczorka babeczki
i kolorowych snów.
1111.gif
jez16.gif
1110.gif

reklama
jutrzenka kubuś ma zatwardzenie a moja od 2 dni biegunki :-( i chyba od ząbków. wczoraj już spodni nie miałam żeby jej założyć bo nawet nogawkami leciało i jak zrobi to zaraz leci żeby ją umyć bo ją pupa piecze :-( dzisiaj zasypałam jej mąką ziemniaczaną bo pupa odparzona
ale się umęczą te szkraby :-(
a o docie pisałam, że nie ma neta na razie i musimy poczekać ;-)
asia ja na razie filmu nie oglądam - najpierw książka :-p choć już brodzikową będę miała przed oczami jako główną bohaterkę :sorry:
kasia udanej zabawy!

popołudniu jedziemy na ślub t. pracownika. nie chce mi się tym bardziej, że dziewczyny z jego pracy się rozchorowały i nie będzie z kim słowa zamienić :sorry: ale słonko się przebija to może chociaż pogoda dopisze

buźka :*

Hej!

Ale zimno, brrrrr...
Kata, ja na razie czytam i też wolę najpierw książkę. Ale myślę, że w niedzielę w pierwszym odcinku nie będzie wiele, a już trochę przeczytałam. No ja właśnie chcę zobaczyć czy Brodzikowa pasuje na Gosię. Na razie nie utożsamiam jej z bohaterką, ale po filmie pewnie się to zmieni. :tak:

A co tu taka mała aktywność?

Mój maluch śpi. Ja już się lepiej czuję. Po południu jedziemy kupić Filipowi jakieś butki jesienne, ale takie wyższe. Pewnie jakieś bartki kupimy. Przymierzałam mu antylopy, ale jakoś nie przypadły mi do gustu, bi sztywne jak nie wiem co.

hejo

cos tu rzeczywicie slabo z frekwencja ostatnio,

Madzia w Egipcie

u Viki mama

Dotka bez neta

Grzechotka nie wiem co ;-)

Anetka, Monia, Agatka to juz rzadko bywaja:sorry::sorry:

Joanna, Iza nie wiem juz nie pisza :no:

a reszte chyba tak jak mnie przesilenie dopadlo :crazy:.

Kuba ciagle marudny choc juz lepiej, chyba to beda zeby bo nic nie je poza mlekiem i piciem soczku :eek::eek::eek:. Nawet frytek, paluszkow i jablka nie chcial:eek::eek:. Moze jutro bedzie lepiej, mam nadzieje :sorry::sorry:

ide sie prysznicowac bo niedlugo mam talent :tak:

hej ja się witam na chwilę, bo zaraz będę spędzać miły wieczór z mężem:-p
dzis byliśmy u siostry m. i wróciłam z bardzo nieprzyjemnym uczuciem. Bardzo mi się to uczucie nie podoba więcej napisze w poniedziałek jak się oswoję z tym uczuciem i nabiorę dystansu)
asiu- dzięki że pytasz:-) nasze zdrówka już w porządku. Łukaszowi wyszła trójka i to było przyczyną jego osłabienia a ja wątpię bardzo żebym sie całkiem wyleczyła ale przynajmniej zaleczyłam:tak::tak::tak::tak: Tobie zdrówka życzę, a jak Filipek?
kasiamaj-
wyschła na szczeście:tak::tak:nie mam zapasowego kompletu. Może w razie w Łukasz by się podzielił swoją, choć wątpię żebyśmy sie we troje zmieścili pod jego kołderką:-D:-D:-D:-DJeśli dobrze pamiętam to ty dzis balujesz? Udanej zabawy:tak::tak::tak:
jutrzenka- oby minęło Kubusiowi to co go tak męczy:tak::tak::tak:
stefanka-
ale ci fajnie, tyle wolnego:szok::szok: fajna zebra taka żywa tzn. żwawa:-D:-D:-D:-D
paula- jak dzis nastroje?

to tyle buziaki dla wszystkich cmok:-):-):-)

czesc dziewczyny...

miło, że o mnie pytacie..

mama moja juz wyjechała pare dni temu, a ja po prostu nie mam ostatnio nastroju wiec nie chciałam smęcić...

byłam chora, skonczylam antybiotyk a po kilku dniach musiałam wziąc kolejny gdyz po leczeniu kanałowym zęba cos tam bylo nie tak i wciaz mnie bolał... wiec znow się truje tym swinstwem co niestety daje juz oznaki bólu zołądka ...

do tego wszystkiego wychodzi mi "8" , wprawdzie juz sie przebiła przez dziąsło ale niestety wciaz daje się we znaki.

podzielam więc dolę mojego Pawła gdyz on niestety nie daje mi odetchnąć gdzyz sam walczy z wychodzącymi "5" co wiąże się z czestymi pobudkami w nocy, krzykiem, czestym płaczem marudzeniem , barkiem apetytu itpitd...

do tego wszystkiego mam taki zapiernicz gdyz moj Damian chodzi jednak na te tance, zobaczymy co z tego wyjdzie bo oprócz tego zapisał sie w szkole na kółko matematyczne, informatyczne, kółko angielskiego, koszykówke i dodatkowe zajęcia sportowe.... do tego 3 razy w tygodniu karate, basen i angielski i ja juz nie nadązam za tym wszystkim, tym bardziej ze sama od 2 tygodni chodze wieczorami na fitnes a jak wracam to padam na dziób i nawet z moim V nie chce mi sie gadać...

męczy mnie ten jego kontrakt...to ze sama musze walczyc tu z tym wszystkim..i wogóle jakos tym razem cieżko znosze rozstanie z nim...

tak ze ogólnie do dupy u mnie wiec nie smęce dalej...

ale sciskam was wszystkie i wasze sliczne dzieciaczki

Viki kurczaki życzę żeby wasze ząbkowanie przestało dokuczać ;-):rofl2:

Ja też mam jakiś dziwny nastrój... jesienno-rozstaniowy... :-(
Pogoda do d... , brakuje mi D., i jestem z dziewczynami sama całe dnie... nie wiem jak długo pociągnę... coraz częściej mi nerwy puszczają, sama mam siebie dość. :zawstydzona/y:

Aga nastroje dziś? Dziwne... Pracowałam od 9 do 16 i padam z nóg. Potem małe zkupy i czuje się jak koń po westernie... :eek:

Jeszcze do tego ktoś mi jebnął kółko od wózka... :szok: Podobno spadło i sąsiadka wczoraj je widziała na klatce schodowej ale już go nie ma... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuźwa!!! I co teraz? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ehhh idę po was pozarażam moim nastrojem! :zawstydzona/y:

viki, kal.aga, paula, jutrzenka, asia, kata, kasia maj !! dlaczego na mnie nie poczekalyscie ?? przeciez jestemm...
w takim razie ide spac!
a dla pierwszego porannego skowroneczka WITAMMM !!!!!!
aaa i zapomniaalam, ktoras z was przeslala mi zdjecie ze spotkania na morzem :-):-) dziewczyny super :tak: zazdroszcze mini zlociku :-D ale nie bardzoo rozpoznajee...ta w srodku to ty jutrzenko ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry