reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasia maj w UK szczepionki z rtecia sa wycofane od 2004 roku. i na poczatku rzad mowil ze nie szkodza ale poniewaz organizacje protestowaly to wycofali jednak.

Kasia oglądałam coś o tym w TV ostatnio... :szok: a weź nie szczep dziecka to ładne kary się płaci... :wściekła/y: co i rusz to czytam o tej rtęci... :wściekła/y:

Stefcia czemu chcesz mnie głaskać po główce :shocked2::cool2:

Aga widzisz jaką masz moc :-D

Jutrzenka nie oglądam meczy jak nie muszę... :-D

hehe moj kuba to jest smieszny

siedzimy na dole i slyszymy z sypialni mama, mama
idzimy a on spi i gada przez sen :-D:-D:-D

a wogole to slowo kon juz jest opanowane i od wczoraj jeszcze dzii czyli drzwi:-)

Łukasz tez ma tak: przez sen woła kurki "koko" i robi "hauhau" a dzis mówił "to nie to nie" - tak mówi jak nie chce oglądać jakiejś bajki i chce żeby mu zmienić:-D:-D:-D

edit:a tak mi sie przypomniało jak w poniedziałek Łukasz małpował rozpalanie grilla - podniósł ruszt i dmuchał w popielnik i mówi "pa" - tzn. pali się a na grilla mówi - gill:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
a moje dziecko mnie zamecza non stop pytaniem '' a co to?? '' i pokazuje mi paluszkiem po kolei. dzis byla analizowana szafka pod zlewm w lazience i mowila ''uly'' czyli rury :)

Do góry