reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga taki maluszek powinien mieć 20 ząbków ;-)

Stefcia Jula dziś pół dnia chodziła w kaloszach :rofl2: też je uwielbia :-D

A taką płaską podusię mamy od początku. Chyba z 1cm.grubości ma... :rofl2:

reklama
paula a co ja widze ?? placzesz na gadu i to z Brodka ?? okropienstwo !! natychmiast przestan!!
jutrzenka jak ty wolisz robote zamiast nas tutaj zabawiac !! to sie nie dziw !!

jutrzenka wez ty rzuc te robote bo widze ze cie wykancza !! pieniadze to nie wszystko!!
albo zmien zawod na jakis wyluzowany hehe
paula aa dobra juz widze ze sie pozytywnie nastawilas do zycia. widzialas co jutrzenka doswiadczona zyciowo kobieta mowi ''jak sie nie ma...'' hehhee

Stefcia ja generalnie lubie swoja prace, tylko sa takie okresy ze nie wiem w co lapki wsadzic ;-)

kurde dzwonila moja koleznka, jej brat mial wypadek :-:)-(, narazie nie wiedza co i jak z nim, bo zabrali go do szpitala samochod cały do kasacji, facet w niego wjechal :no::no:, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :-(w sobote sie ozenil :-(.

ide pod prysznic

reklama
Do góry