reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
moj bidulek sie przebudzil, pol godziny sie wiercil, przytulal, poplakiwal. Mam nadzieje ze nic mu nie jest :no::no:.
Co moze znaczyc sama goraczka oprocz tego ze to ewentualnie od zebow :crazy:.
Moze znaczenie ma to ze wczoraj i dzis nie robil kupki :crazy:, normalnie jest codziennie, czasem 2 razy, tu 2 dni bez :eek:

poza tym ja mam chyba uczulenie na znieczulenie dentystyczne. Tydzien temu mialam we wtorek wieczorem i w czwartek mi wysypalo dekold (w srode kilka krostek w czwartek duzo). W tym tygodniu to samo, we wtorek znieczulenie dzis caly dekold w krostkach. Myslicie ze to przypadek czy mam alergie na znieculenie??

Jutrzenka możliwe że to od tego...

U mnie jak Julka ostatnim razem miała 3 dni temp. to wywaliło w buzi takie białe plamy- zapalenie jamy ustnej... nie jadła mi wtedy tydzień czasu :shocked2: wrrr...

ee ale nie zakładajmy takiego świństwa...;-)

Obserwuj Kubusia i już... Może mu ząbki idą... ;-)

U nas właśnie wczoraj dwa dolne kły się przebiły :tak:

A krostki to chyba możliwe... zapytaj stomatologa. Skoro np. kosmetyków nie zmieniłaś to coś w tym jest. Krostki chyba ot tak sobie nie wyskakują... ;-)

jutrzenka- uczulenie na znieczulenie:szok::szok::szok: przykra sprawa z tym wypadkiem:-(a jaki mecz?
paula- ale masz fajnie z Julką, mi Łukasz poszedł spać o 20.30 i na pewno zbudzi się jeszcze ze 2 razy (dziś budził sie 4) i o 6.30 koniec spania :sorry:właśnie przebiła mu się trójka :szok:
stefanka- a jak twoja praca? satysfakcjonuję cię?

jestem-jest tu ktoś?????

młody jeszcze bryka...i nie myśli o kąpieli....
uszyłam dziś młodemu kanciaki-muszę tylko jeszcze je wyprasować.
jakoś wcale nie mam ochoty iść na to wesele.....
a za dwa tyg.następne.

Jutrzenko-wypraszam sobie,że jak to...że nikt o Ciebie nie pytał????
zdrówka dla Kubusia i zdrówka dla brata koleżanki oby wszystko było dobrze.
Stefanko-zatem wędruję do konfesjonału.....
Paula-oby kryzys szybko minął.
Aga-dzięki.

kal.aga jestem zadowolona :)
jutrzenka a moze poprostu Kubusia cos rozklada jakas grypka ??
kasia maj no masz szczescie. to ja tez zaraz ide :)
paulinkoo dziecko drogie :) po glowce bym cie poglaskala hehe

reklama
Do góry