reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry-chciałoby się napisać....
no właśnie ale dobry to on wcale nie jest...
zimno się zrobiło jak psia kość i leje u nas strasznie.
dziś na dwór nie idziemy.....
będziemy zamulać w domu.

Baśka-dzięki!!! ;-)
Aga-u nas po prostu ..kapcie :-):tak:
co do zakładania rajstopek...hm...no też nad tym myślałam.czy już???..ja mam takie dla Kuby-granatowe i khaki (coś jak noszą dziewczynki z tych cienkich) u nas mieli takie dla chłopców.

a co u reszty BB mamusiek słychać???
gdzie Wy sie podziewacie???
miłego dnia.

reklama
no właśnie ja też mam takie cienkie rajstopki i dziś założyłam Łukaszowi bo u nas było tylko 8 stopni o 11godzinie, ale i tak spacer się nie udał bo zaczął padać deszcz brrrr zobaczymy może później jak się wyśpi to choć na pół godzinki wyskoczymy

właśnie dzwonili do mnie z tego biura projektu w którym byłam na szkoleniu i powiedzieli mi że maja jakieś gadżety dla mnie:eek:. Ciekawe co?:sorry::eek: niestety dopiero w poniedziałek się dowiem:sorry:

gdzie jesteście wszystkie, taka pogoda bleee to powinno być tu tłoczno na BB jak w ulu a tu co?

paula a ty do mnie nic ?? czemu ??
:))

Stefanio zaczepiłam Cię we wczorajszym poście ale nic nie odpisujesz... :cool2:

kasiamaj, paula- ciapy to są inaczej kapcie tzn. takie obuwie w którym chodzi się po domu:tak::tak: a jak to się u was nazywa?:sorry:

U nas też po prostu kapcie... ;-):-)

Z tym że Niestety nie używamy takowych. Jula od zawsze biega po domu na boso. Bez kapci i bez skarpet... Rajstopki też już prawie umie zdjąć... :eek:

I choć mamą chłopca nie jestem to też chyba niedawno wskoczymy w bawełniane rajstopki. :tak: Na zimę zrobimy zapas frotkowych. Ciepluchne są. ;-)

Baśka oby mały lepiej spał... ;-):-)

Kasiamaj... przepędź ten nijaki humor... :-);-)

hmmm... jakaś głodna jestem... :sorry: ale nie wiem na co mam ochotę... :sorry:

my już w domku
Kuba przespał całą drogę od dziadków do domu.
mamy trochę problemów stąd ten mój humor...i na razie nie widać poprawy...
a pracy też jakoś nie mogę znaleźć tej na pół etatu i to popołudniami......
nie wyszło z tą opieką.........
zresztą nic nie wychodzi!!!!!:wściekła/y::-(

Kata-to trzeba Cię jakoś rozgrzać...ciepła kawusia dla Ciebie...proszę...;-)
coffee_steaming_md_wht.gif

Paula-ojjj.żeby tak dało radę pstryknąć w paluszki i już załatwione...:sorry:
Aga-no to będziesz miała niespodziankę...????

a gdzie reszta????
Viki,Stefanka,Dotka,Sylwia,Alex,Weroniczka,Asia,Elcia,Grzechotka,Iza,Kacha,Anetka,Jutrzenka,Monia,Magda???
jeszcze o kimś zapomniałam....
o Ewedja nie pisze już z nami.......

Ostatnia edycja:
Paula-ojjj.żeby tak dało radę pstryknąć w paluszki i już załatwione...:sorry:

a gdzie reszta????
Viki,Stefanka,Dotka,Sylwia,Alex,Weroniczka,Asia,Elcia,Grzechotka,Iza,Kacha,Anetka,Jutrzenka,Monia,Magda???
jeszcze o kimś zapomniałam....

o Ewedja nie pisze już z nami.......

Kasiamaj no nie wiedziałam skąd ten kiepski humor... :zawstydzona/y:
współczuję problemów i życzę aby szybko udało się je rozwiązać...
znam ten ból bo u nas też co i rusz ten sam problem... :zawstydzona/y:

No dziewczyny meldować się... :tak::-)

I jeszcze Pryzybela!

Ewedja to już od początku czerwca się nie odzywa... :sorry: zaczepiam ją na gg, na NK bo widzę że jest dostępna ale olewka... :confused2::sorry:

Iza kazała was pozdrowić...

Kata jak to zamarzłaś??? :szok::cool2::-D

Uuu ale u nas leje... A mała na oknie i krzyczy- Mamo! Desc!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Łukasz po drzemce obudził sie z tatkim płaczem:szok::wściekła/y: ząb mu sie wyrżnął w końcu już widać białą perełkę. Ile zębów powinien mieć maluch w takim wieku?

wykorzystaliśmy resztki pogody, bo na chwilkę wyszło słońce no to i my wyszliśmy na spacer:tak::tak::tak:

a po spacerze Łukasz zjadł całą miseczke barszczyku:szok::szok::szok:
kasiamaj- poprawy humoru życzę i końca problemów, choć z tym ostatnim to wiem jak to jest, czasami wszystko zwala się naraz....
kata- a gdzie tak zmarzłaś?

melduje sie !!
ja wlasie wrocilam bo u nas sloneczko i tak nie wiem ile stopni ale obie w bluzach na krotki rekawek bylysmy na spacerze.
heheh bez rajstop za to w gumowcach :) bo Gajutek je kocha od kiedy ja ma!!
wow jeszcze jeden dzien do pracy i troche wolnegooo
a co tam u was ??
chcecie cos powiedziec waszej drogiej stefance ??
aa kata poduszeczka super bo naprawde plaska i kupilismy jej tez taka cieniutka kalderke i na to komplet poscieli i teraz jej mowie: idz spac a ona biegnie do siebie i kladzie sie do lozka, przykrywa i udaje ze chrapie hehehhe

dobry

oczywiscie nikt nie zauwazyl braku kolezanki przez 3 dni ale trudno, skoro nikt mnie nie kocha to musze z tym zyc :-(

hmm co tu napisac

nie mam czasu w pracy sie po d.. podrapac i nie zagladam, po pracy jakos nie mialam sily.

Do tego kuba od wczoraj ma temperature :-:)-:)-(, zadnych innych dolegliwosci tylko temperatura :no::no::no:. Jest taki biedny, przytula sie poplakuje, nie ma apetytu, dzis juz przed 18 zasnal :eek:. Ciekawe czy w nocy nie wstanie

pozdrawiam Was cieplo bo na dworze paskudnie,

reklama
Do góry