reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka wiem że były takie rozmiary ale się wybyły bo to już po sezonie. A No jadę już w niedzielę, więc nie opałca się wysyłac butków spedycją, a i tak nie ma 100% pewności że dojdą, bo spedydor na 48 h na dostarczenie paczki, więc mogłyby przyjśc w poniedziałek. Ale dzięki za odpowiedź, pewnie zaopatrzymy się na miejscu :)

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Z Olisinskim lepiej, robi mu sie ladny zgrabny strupek nad lukiem brwiowym i nie jest tak zle jak to wygladalo wczoraj.... Sam Oliwier z reszta caly dzien broil jak to on, wiec chyba wszystko z nim ok...

Kata, stefanka- a nie uzywacie takich "kapelusikow" do mycia glowki? U nas wlasnie to sie sprawdza i nie ma najmniejszych problemow, ze jakas histeria czy cos....:no::no:

hehe a Wiktor na przekór nie znosi tego kapelusika, wrzask jest jak go widzi.

Usiadł sobie dzisiaj mój Maluszek na ziemi oparty plecami o kanapę, bokiem o mnie i wsłuchiwał się w deszcz. Lało bardzo, trochę pogrzmiało. Siedział i ani drgnął. Po 10 min. głowka mu opadła, zasnął. Słodziak.

Alex supcio, że jest lepiej!

Paula przeżyłaś to najważniejsze :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry