reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj paula lubię lubię :-p jak przyjechaliśmy znad morza to zajadaliśmy się w domu ;-)
ciotka kto da se radę jak nie ty ;-):-)
stefcia dzięki za odp. :tak: widzę, że podobne zainteresowania mają nasze laseczki :-) zaopatruję ją powoli w różne figurki bo lubi się nimi bawić

jeju idę paszczakowi myć głowę - na siłę :baffled: jak usłyszycie wrzask tzn., że u nas :-D

reklama
hej

juz mi ciutek lepiej to postanowilam do Was napisac zebyscie nie umieraly z tesknoty ;-):-).

Paula to pierwsze koty za ploty, brawo :tak::tak:. Po takiej przeprawie latwiej Ci bedzie jak bedziecie mieli druga dzidzia bo wprawy nabierzesz :tak:. A czemu piszesz ze pol roku, a co potem???

Grzechotka super ze Kubus sie przyzwyczaja bo jak sobie wyobrazlam Was w tej sytuacji to az mi sie lezka w oku krecila bo bylo mi Ciebie i jego szkoda :tak:. I powodzenia w poszukiwaniach, napewno cos znajdziesz. A czemu juz nie pracujesz tam gdzie wczesniej, nie mozesz tam wrocic??

Kata wszedzie teraz drogo :no::no::no: mieszkania, dzialki wszystko :no:. A daleko macie do łodzi, nie mozecie tam cos poszukac??

Stefanka kurde biedna Gaya, zadnej lalki nie ma :confused::confused:, dobrze ze swieta za pasem to moze jej mikolaj jakos przysle :-p:-p

Dotka hej hej. W sobote przeprowadzka?? Ciekawe jak trafilas na to ogloszenie :baffled::baffled::baffled:

Magda ja takie buty widzialam wczesniej w ccc ale w lato. Nad morzem tez byly to moze kupisz na miejscu. A kiedy wyjezdzacie ??

Kasia a co wyczarowalas na obiad??

Viki zdrowka dla chlopakow i nie smutaj sie, czas szybko minie i Valdi wroci. A domki fajne, zycze Wam zeby sie udalo zalatwic po Waszej mysli

dla niewymienionych caluski, cukierki, ciasteczka

kuba zasnal bez jedzenia, ciekawie ile pospi, ostatnio jadl ok 15 z nami obiad ale nie wiele a potem tylko pol jablka i nic :crazy::crazy:

u nas tez dzis mycie glowy bylo bo zrobilam mu kisiel bo myslalam ze moze zje ale zamiast zjesc to tak sie nachylil ze glowe o lyzke zahaczyl :crazy:

u nas z mycie nie jest tak zle, jak mu R mczy wlosy reka to juz zaczyna postekiwac, ja mu szybko mydle a potem splukujemy kubkiem polewaja glowe. R mu zaslania twarz i wycieramy jak mu poleci. Wrzasku nie ma ale radochy tez nie. Mowimy ze juz ostatnio raz to sie cieszy :-D

sorry ze nie edytuje ale mi sie nie chce :-p:-p:-D:-D

tak kuba zasnal. Biedny szczeniaczek uczniaczek wystajacy z pod poduszki (naszej zreszta nie jego :-D:-D, R mu dal bo on lubi sobie poduszki ukladac i sie klasc jak oglada )

jutrzenka ona nie tylko lalki nie ma!! wez tam po urzedzie zbiorke kasy zrob i przeslij cos bo inaczej i na mikolaja bedzie bidnie...

i mi sie tez nie chce edytowac a musze wyznac ze chyba dzis bedzie ten dzien gdy zapale pierwszego papieroska od uuu juz 2.5 roku okolo !!

To i ja nie edytuje (wyjątkowo dziś)
U nas z myciem głowy tez był płacz, Daria nie chciała głowy do tyłu przechylać więc ją zagadywaliśmy i cos wysoko trzymaliśmy żeby patrzyła do góry, ale to było na chwilke i bez sensu. Kupiłam jej to rondo kąpielowe. Na początku nie chciała go założyć, ale co ona ma do gadania...:-D Zakładam jej rondo, ono itak nie jest szczelne więc jej cieknie woda po twarzy, ale trzymam jej ręcznik na czole i jakoś to jest. Przynajmniej moge spokojnie jej lac prysznicem po głowie albo pare wiaderek wody wylać, bo wcześniej to wiecznie miała włosy nie spłukane.:wściekła/y: Troche pokwiczy mi przy tym, ale to nie jest płacz, tylko raczej wyrazy niezadowolenia;-):-D

stefcia a Ty co?! odleciałaś po tej fajce..?? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Grudniówki moje kochane:-)

Ja dzisiaj cały dzień u rodziców byłam a jutro na zakupy wybywamy bo trzeba mojej księżniczce jakąś sukienkę do chrztu kupic:-)
Muszę się Wam pochwalic że najprawdopodobniej za rok jadę do Polski na cełe 2 miesiące:tak::-) Już się nie mogę doczekac:-)

Jakoś tak nie chce mi się nic więcej pisac:zawstydzona/y::-( ale i tak mi wybaczycie bo mnie kochacie;-):-D:rofl2:

Do góry