reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
cześć dziewczynki
ale się dziś nie wyspałam :no::no:

Łukasza wczoraj coś opętało, wpadł w jakąś histerię i zrobił taką awanturę przy obiedzie. Popłakał sie tak,że łzy jak grochy mu leciały. Ale nic mu nie było, coś chciał ale ja nie wiedziałam co:no::no: Zaraz oczywiście przybiegł dziadek zobaczyć czy mama nie robi dziecku krzywdy:wściekła/y::crazy: wział go na ręce i powiedział ,ze Łukasz już na pewno nie będzie jadł. Ale ja na przekór zabrałam Łukasza przeniosłam się z obiadkiem do kuchni, jak się trochę uspokoił to zjadł cały obiadek:tak:. A ja dalej nie wiem co to było:no:
a z dobrych rzeczy to powiem wam, że łukasz sam sobie buzię myje w kąpieli:tak::tak::tak:
alex- biedny Oliwier, dobrze, że już mu lepiej:tak::tak:
sylwia- to super że na tak długo jedziesz do Polski:tak::tak::tak:owocnych zakupów:tak::tak:
i mi sie tez nie chce edytowac a musze wyznac ze chyba dzis bedzie ten dzien gdy zapale pierwszego papieroska od uuu juz 2.5 roku okolo !!
ja też miałam taka chwilę kiedy chciałam zapalić po prawie 3 latach niepalenia to było dokładnie 8 sierpnia tego roku i zgadnij co zrobiłam?
grzechotka- gratki dla Kubusia ze coraz dzielniej znosi rozstania z mamą:tak::tak:
Julcia oczywiście pomocna- daje dzidzi monia, picie... i na rączki by ją chciała... jeny ciężkie pół roku przede mną... :szok:

Ale jak mówią co Cię nie zabije to wzmocni... :-D może załapię się na drugą opcję...
a czemu pół roku, o co chodzi? ja jadam taką kukurydze mniam:-p
viki- jak Damian po sprawdzianach?:sorry2: a co do domku to ja wolałabym taki bez takiego bliskiego sąsiedztwa, nielubię jak mi ktoś zaglada przez ogrodzenie co mam i co sie dzieje, ale to moje zdanie.
asia- a gdzie ty się podziewasz? jak zdrówko Filipka?
magdalenka- a kiedy jedziecie na wczasy?
kata- a ile kosztują te pieluchomajtki? i jak myślisz nadają się dla chłopców?
Jutrzenka- ale słodki widok:tak::tak::-)
Kupiłam jej to rondo kąpielowe. Na początku nie chciała go założyć, ale co ona ma do gadania...:-D
wychowanie twardą ręką;-):-D:-D
kasiamaj- i co tam smacznego wyczarowałaś na wczorajszy obiad?Ty to masz fantazje:tak:
dota-trochę mało zaproponowała 30 zł/h :-D:-D:-D
Anetka, Weroniczka - zdrówka dla chorowitków

witam

nie zgadniecie, kuba jeszcze spi :szok::szok::szok:, tzn albo spi albo tylko lezy ale go nie slychac :szok::szok:. Kurde chyba przez pogode bo jest paskudnie ale ze nie jest glodny , jak nie jadl od wczorajszego mini obiadu :szok::szok:
W nocy sie budzil z plczem 2 razy bralsmy go do siebie ale nad ranemgo prelozylam do lozka razem z R poduszka i moze dlatego tak nu sie dobrze spi :-D:-D:-D:-D. A R sie przebudzil w nocy jak go przekladalam i mowi gdzie moja poduszka :-D:-D, ja na to kuba na niej lezal wez sobie jego :-D:-D

sniadanie zjadlam, teraz pije herbatke z sokiem z pigwy, chcecie ??

ogladalyscie wczoraj naznaczonego, jakis zakrecony ten film ale jakos mnie wciaga do ogladania

Aga moze go cos zabolalo?? kurde w dzien to dziwne, w nocy to cos sie sni ale w dzien :confused:

milego dnia

EDIT
a kuba dalej spi :confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
hej

Jutrzenka no więc nie moge tam juz pracować ponieważ nie mam umowy juz o pracę miałam umowę u wujka ale sie juz skończyła i dzieki temu mogłam robic kursy w tej szkole ale niestety polityka szkoły zakałada ze lepiej dac odejść lektorowi po 6 latach pracy niz dac mu umowę tak więc musiałam sie rozstać z nimi :baffled::baffled:

dziś kuba zostaje na spanie pierwszy raz zobaczymy jak bedzie

miłego dnia

dzien dobry dobry dobry!!!;-):-):-):-)

Siostra,Grzechotka,Aga hej,hej laseczki:-)

U nas znowu cieplutko-mam nadzieje,ze tak wszedzie bedzie...tak wiec uciekamy na spcerek :tak:

miłego dniaaaaaaaa!!!:-):-):-)dzis juz czwartek do łikendu mały krok,przyjemnej pracy

a ja chora..
wczoraj z godziny na godzine czułam sie gorzej...dopadł mnie kaszel, ból w klatce piersiowej...dzis pognałam do lekarza bo V dzis wyjezdza wiec wolałam isc bo pozniej ciezko by mi bylo i pewnie bym nie poszła...

no i okazało sie ze mam zapalenie krtani, tchawicy i górnych dróg oddechowych...
teraz mi zimno,,,,,,brrrr
dostałam antybiotyk,

najgorsze jest to ze Valdi tez sie kiepsko czuje a on to zawsze ma gorączke 40 stopni i martwie sie bo czeka go 17 godzin lotu samolotem...

masakra mowie wam..

oby chłopcy się nie pochorowali....

spadam bo jakos mnie trzęsie...zomnoooooooooooooooooooooooo

o jaaa Viki gdzies Ty sie tak załatwiła?...duzo zdrówka zyczymy,kuruj sie kuruj:tak:

Siostra a Ty jak z tym zebem? boli jeszcze?

Stefanko a Ty jeszcze chodzisz na te cwiczenia-to jakos w piatki było...?;-)

co porabiacie dziwuszkiii:confused::-)
Krzysio przytula sie do pieska i powoli zasypia:-D

reklama
Do góry