alex3meyer
Matka gagatka
Idz idz, dobrej nocki i ja tez ide.....:-) :-) Ciao!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też miałam taka chwilę kiedy chciałam zapalić po prawie 3 latach niepalenia to było dokładnie 8 sierpnia tego roku i zgadnij co zrobiłam?i mi sie tez nie chce edytowac a musze wyznac ze chyba dzis bedzie ten dzien gdy zapale pierwszego papieroska od uuu juz 2.5 roku okolo !!
a czemu pół roku, o co chodzi? ja jadam taką kukurydze mniamJulcia oczywiście pomocna- daje dzidzi monia, picie... i na rączki by ją chciała... jeny ciężkie pół roku przede mną...
Ale jak mówią co Cię nie zabije to wzmocni... może załapię się na drugą opcję...
wychowanie twardą ręką;-)Kupiłam jej to rondo kąpielowe. Na początku nie chciała go założyć, ale co ona ma do gadania...