reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam poniedzialkowo

Milego dnia i takiego slonecznego i cieplego jak u mnie

Stefka widzialam Cie wczoraj ze bylas, a nic nie piszesz. Juz nas nie kochasz :-:)-:)szok::szok::szok:

hej hej hej!!!! jesteście dzień doberek!!!!

chyba muszę się leczyć.... ;) przyjechaliśmy do dziadków i......już siedzę przed klawiaturą ;) czy to już choroba????:szok::szok::szok::szok::-D
ostatnio tyle się działo...dopiero mogę się teraz z Wami podzielić super wieścią-
Kubuś ma dwa nowe ząbki!!!!!! na górze i na dole po prawej stronie. :tak: choć takie miniaturki ale są!!!! i ostatnio sam zasypiał-tzn,bez mamy (tata miał pole do popisu ;) ale musze mu medal dać bo mu się udało!!!!!!:tak::tak: i wstyd się:tak: przyznać że mój mężuś ma więcej cierpliwości niż ja!!!!jakoś dzielnie znosił już któreś z kolei podnoszenia Kubusia i płacz:tak:
pomału przygotowujemy się do urodzinek-robię listę potraw.żeby mieć już tak wszystko poukładane.

grzechotko-jestem z Lidzbarka (tak po prostu -to jest sam Lidzbark.koło Działdowa) nie ten Warmiński. co do Twojego Kubulka to widzę że tak jak Mój Kubuś wcina jedzonko.najpierw jest taki czyściutki a potem....:-D widzę że te nasze chłopaki maja dużo wspólnego!!!!
Paula- z miłą chęcią bym wpadała częsciej UWIERZ!!!! ale z tym chol...internetem na razie nic nie przyśpieszę:-:)-:)-:)-(.
Asia cur-gratulujemy pierwszego ząbalka.:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Noc jako tako minęła, była pobudka o 2:15, bo Młody wrócił do głupiego nawyku napychania brzucha w nocy (w dzień nie chce jeść, a w nocy tak:eek:). Nakarmiłam go i jeszcze gdzieś do 3:30 się bawił w łóżeczku, ale nie krzyczał. Zresztą wsadziłam sobie stopery do uszu, bo przy Młodego zabawie i T. chrapaniu za cholerę bym nie usnęła ;-):-p
Elcia to chyba jakiś taki dołowaty okres jest, mogłaby już wiosna być ;-)Ty się nie dołuj tylko na spotkanie się szykuj :-)
Kasiamaj gratki dlam Kubusia za nowe ząbki :tak: My cały czas szczerbaci :-p

hej dziewczynki

no wreszcie ładny dzionek się zaczął słoneczko świeci ładnie tylko pewnie zimno ale jeszcze nie wiem trzeba iśc z małym na spacerek

ja juz całkiem dobrze sie mam leki pięknie działają i już zdrowa jestem praktycznie a do czwartku to jak młoda łania będę tu informacja do ciebie Viki bo mam nadziję że mnie odwiedzisz z Pawełkiem :-D:-D

u nas nie ma problemów z myciem zebów od urodzenia praktycznie Kuba miał myte najpierw dziąsła [potem ząbki na pocvzątku myłam gazikiem ale potem kupiłam gryzaki i trochę sam gryzł trochę ja mu myłam a teraz mamy szczoteczke Jordan taka dla maluszków z dziurką na paluszki żeby mógł ja dobrze chwycić zawsze w kapieli myjemy zeby i on jak już widzi szczoteczke to otwiera busie i wystawia zeby heheh żeby mu umyć

gratulacje dla Kuby za dwa nowe zabki

a my tez na spacerek uciekam ciał
Grzechotka a własnie miałam napisac ze Oliwka tez ma taka sama szczoteczke tylk rózowa

WITAM!!!!
Przede wszystkim dziękujemy za życzonka:tak:
A ja wczoraj umierałam już nie pamiętam kiedy było tak ostatnio przy kacu:zawstydzona/y:
A mój maluch śpi od trzech dni raz w południe i idze spać koło 20 i śpi do 8:tak:
Z szczoteczką też był problem i nie naciskałam a teraz sam sobie bierze ja się kąpie i szoruje:tak::-D
PAULA gratki dla JULKI:tak:
ALEX gratki dla OLIWIERKA :tak:
KASIAMAJ gratki dla KUBUSIA:tak:
A pogoda nawet ciepło ale słoneczka nie ma...
Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:
KASIA to super że możesz już chociaż troszkę pospać może teraz będzie tylko lepiej:tak:
I co jeszcze zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y::-(
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!

reklama
Witam się i ja!!!

Elcia nie smuć tutaj tylko wracaj do nas jak za dawnych dobrych czasów!!! :-):-):-)
A sporo pracy teraz masz? Pewnie świąteczno-sylwestrowe kreacje tworzysz...
I pokaż nam płaszczyk :tak::tak::-):-):-)
Alex GRATKI DLA OLIŚKA!!!
Kasiamaj fajnie że pokazały się nowe zębolki!!! :-);-):tak:
Grzechotka zdrówka dla Ciebie :tak::-)

Mała śpi a zupka się gotuje. Idę wstawić jajka. :tak:

Do góry