reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ZAKI W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA

glitterfy044007209D32.gif

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniam.

Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

Ale ja miałam dzisiaj durny dzień:szok::szok: Marcel mi teraz padł:sorry: ciekawe o której zaśn ie wieczorem ale nie miałam siły już go przetrzymywac. Siedzę w garach pół dnia. Teraz mam przerwę na "brzydulę":-D:-D:-D
Jutro rano mam usg a wieczorem party:tak: hurrraaaaaa:-D

reklama
A mój niunio już śpi a ja mam chwilę wolną
kasiamaj - witaj z powrotem i gratulacje dla Kubusia ząbków, teraz już będzie z górki (coś mi się w kompie porobiło i nie mogę emonitków wstawić łeeee)będzie bezbarwnie i w ogóle czcionki nie mogę zmienić ani nic PS- poprawiłam w pracy)
Sto latek dla pierwszego roczniaka Zakiego, dużo, dużo zabawek i dużego smacznego torcika.:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
kasiamaj- wiesz ile ja przeszłam żeby mieć ten internet w domu, na dodatek w grę wchodziła tylko jedna opcja 256 neostrada, jakoś to chodzi ale powoli inne rozwiązanie to by było zmiwnić miejsce zamieszkania, ale z tym byłoby trudniej. trzyma kciuki żeby z suczką poszło wszystko dobrze. Łukasz zawsze do godziny 20-20.30 śpi, a nocki są jak zwykle 3-4 pobudki.

Normalnie będę musiała przeinstalować komputer, bo coś z nim jest nie teges. kasiamaj- jak tam śpi już Kubulek? A gdzie wy wszystki się podziewacie? No tak pora spania dzieciaczków. Mi swoją drogą też chce się spać a nie mogę sie oderwać od tego komputera, ale jak mnie jeszcze raz wkurzy, to chyba walnę o ścianę.

Cześć dziewczyny!
Łeb mnie boli i nie mam weny :-:)-(Jutro wrócę po pracy dopiero o 19tej, w środę po 17. Normalnie aż chce się żyć :-:)-:)-(
Ło, Aga, a co Cię tak zmogło na spanie?

reklama
Do góry