reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No widzisz Joanna jaka pyszna!!! A i doprawiać jej nie trzeba bo i tak mocny smak przez te konserwowe warzywa ;-):-) U nas też w sobotę zniknęła a wielką michę zrobiłam... :-D cieszę się że wypróbowana... ;-):-)

Hej Mamuski!
Witam sie po zbyt krotkim (jak zwykle) weekendzie. Tak nam minelo, ze szok.... Ale zrobilismy troche porzadkow, zakupy, zaliczylismy w sobote mila wizyte znajomych i zanim sie czlowiek obejrzal, to znow poniedzialek.
Anetka, no to fajnie ze juz masz za soba ten zabieg i ze bylas mile zaskoczona:)
Brawo dla kolejnych zebali i dla Oliwierka!;-) Coraz bardziej samodzielne te bable sie nam robia:tak::-)
I oczywiscie buziaczki dla weekendowych 11-miesieczniakow!

U nas z myciem zeboli tez nie ma problemow, ale dosc wczesnie zaczelismy od masowania dziasel, wiec moze dlatego.... tylko odkad Kaya dostala paste to najwyrazniej otwiera dzioba po to zeby ja posmakowac. No i zawsze do niej gadam, ze robimy myju, myju i takie tam i spiewam ("szczotka, pasta, kubek dynamitu"...no wiecie;-), wiec raczej przez zabawe sie to odbywa.

Ide sie troche ogarnac i poranna kaszke niuni dac, bo juz sie woda opija, to pewnie zglodniala;-)

dzien dobry wszystkim

kasiamaj ja kiedys spedzałam w lidzbarku prawie kazde wakacje...tzn niedaleko na takiej mazurskiej wsi KIEŁPINY. mam w twoich okolicach mnóstwo znajomych:tak:ech i nawet moja pierwsz milosc stamtąd pochodzi:zawstydzona/y::-)

a u nas jakos leci, mąż znow na kursie - dota wiesz...z daleka prosze hehehehe
no a u mnie jest mama tak ze nie jest źle.

tez zastanawiam sie nad prezentami i kurcze za duzo tego wszystkiego.... wczoraj bylismy na wiekszych zakupach w media markcie i powiem wam ze mam juz serdecznie dosc centrów handlowych tych tłumow itp...

grzechotka no ja moge byc w czwartek? ale o 11.20 mam zabiegi wiec ololo 13 bym byla, no chyba ze przeloze sobie zabiegi na wczesniejsza godzine jak sie da.a co planujecie na sobote???moze jakis wspolny wypad z mezami???he?

dobra ide sobie zrobic kawke i zjesc ciacho...cos mnie wziełon i robiłam wczoraj tiramisu.mniammmmmmmmm

hejka:-)

Nooo zaczął się nasz ukochany miesiac:tak:pamietacie rok temu??? wszystkie schizowałysmy,ze to już.....;-)

Viki wszystko pod kontrolą...ja jako dobra koleżanka...hehe...wiesz:sorry::sorry:

To co? otwieramy życzenia na roczek....jako pierwszy Zaki Ewedji :-)(Ewedja bedzie od 6 grudnia w Polsce)

Zaki,samych radosnych dni i uśmiechu na twarzy:tak::-)
Wszystkiego naj naj naj....STO LATEK!!!!!
:-)

Tak dla poprawy humoru dla Wszystkich ;-)

Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii więc poprosił kościelnego, żeby mu do Świętej Wody dolał kilka kropelek wódki - to go rozluźni. I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się nawet lepiej niż na pierwszej. Po mszach wrócił do pokoju i znalazł list:
„Drogi bracie,
następnym razem dolej kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki, bo:
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie „to duże T"
- Nie wolno na Judasza mówić "ten skurwysyn"
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Czegewara
- Jest 10 przykazań, a nie 12
- Jest 12 apostołów, a nie 10
- Ci, co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić "pociąg" to przesada
- Opłatki są dla wiernych, a nie na deser do wina
- Pamiętaj, że msza trwa godzinę, a nie dwie polówki po 45 minut
- Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta - to byłem ja.”

Zaki Kochany sto latek od cioci Kasi i urwiska Oliśka :-)
party_time.gif

Edit: A może po prostu otworzymy wątek generalnie z życzeniami, nie tylko na roczek? I tak sobie myślę, że możnaby było otworzyć jakiś wątek z dowcipami i śmiesznymi fotkami na przykład, coby sobie w jesienne dni humory poprawić ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Wam
Ja jeszcze w pracy, czekam na transport i mam chwile dla Was :-)

STO LAT STO LAT Zaki nasz Grudniowy Pierwszy Roczniaku. Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęśliwych rodziców, mnóstwa zabawek do psucia ;-) Buziaki
glitterfy071035304D32.gif

Heh i własnie transport podjechał....mam nadzieje dokończyć w domku!

Na razie ....

reklama
no i znowu nikogo nie ma:-( ja to mam dziś szczęscie:crazy:
Kasia-masz rację z tym psiakiem taki smutny i samotny!!!!:-:)-:)-(
ja od jutra mam dyżur porodowy-nasza suczka labradorka powinna się szczenić więc będzie nas wiecej:tak::-D ciekawe ile????
no i oczywiście:
STO LATEK DLA ZAKIEGO DUŻO UŚMIECHU KOLOROWEGO ZYCIA PEŁNEGO BEZTROSKI, SZCZĘSCIA,PIĘKNEGO DZIECIŃSTWA!!!!!

Do góry