reklama
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
jak to spac?? o 20:47 yyyyy ???? dota !!!!
Stefcia u nas jest już przed 22
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja też idę spać
stefka ty sie wyspałas do 12 w łóżku :-)
dobrej nocy wamżyczę ja chyba nie za dobra będę miała bo mały już kwęka i kopie strasznie przez sen masakra co chwila muszę go przykrywać chyba ten spiworek nam się teraz przyda
stefka ty sie wyspałas do 12 w łóżku :-)
dobrej nocy wamżyczę ja chyba nie za dobra będę miała bo mały już kwęka i kopie strasznie przez sen masakra co chwila muszę go przykrywać chyba ten spiworek nam się teraz przyda
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
A ja spadam wykąpac siebie:-)co bym mogła trochę posprzątac później;-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Oj zboczuszki, zboczuszki
Ja chyba zaraz sobie jakiś horror zarzucę, tak troszkę adrenalinki by mi się przydało ;-) Kij z tym, że później będę się każdego szelestu bała;-)
Ja chyba zaraz sobie jakiś horror zarzucę, tak troszkę adrenalinki by mi się przydało ;-) Kij z tym, że później będę się każdego szelestu bała;-)
Kurcze u nas też zęby:-(, Magda mi dziś tak na spacerze się rozryczała że musialam wózek pchać a ją na rękach, a i tak się darła jakbym jej krzywdę robiła, MASAKRA, a ja wogóle już odzwyczaiłam sie od tego że ona płacze, a taki dzień, tak się cieszyłam że taka piękna pogoda że będziemy na dworze więcej( przynajmniej nie będę musiała się tyle z teściową użerać) a tu znów zęby i ryk:-(. Normalnie zawsze coś.
reklama
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
a u nas "romantyczny wieczór" siedzimy sobie razem przy herbatce i ciasteczku i co chwila ślubny robi pauze na popieszczenie komputerka.... .... więc ja dopieszczam swój