reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja też idę spać
stefka ty sie wyspałas do 12 w łóżku :-)
dobrej nocy wamżyczę ja chyba nie za dobra będę miała bo mały już kwęka i kopie strasznie przez sen masakra co chwila muszę go przykrywać chyba ten spiworek nam się teraz przyda

Oj zboczuszki, zboczuszki :-p
Ja chyba zaraz sobie jakiś horror zarzucę, tak troszkę adrenalinki by mi się przydało ;-) Kij z tym, że później będę się każdego szelestu bała;-)

Kurcze u nas też zęby:-(, Magda mi dziś tak na spacerze się rozryczała że musialam wózek pchać a ją na rękach, a i tak się darła jakbym jej krzywdę robiła, MASAKRA, a ja wogóle już odzwyczaiłam sie od tego że ona płacze, a taki dzień, tak się cieszyłam że taka piękna pogoda że będziemy na dworze więcej( przynajmniej nie będę musiała się tyle z teściową użerać) a tu znów zęby i ryk:-(. Normalnie zawsze coś.

reklama
a u nas "romantyczny wieczór" siedzimy sobie razem przy herbatce i ciasteczku i co chwila ślubny robi pauze na popieszczenie komputerka....:crazy: .... więc ja dopieszczam swój :rofl2:

Do góry