reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam po pieknym dniu.

Monia buziolki i caluski dla Wiktorka :-):-) z okazji skonczenia 4 miesiecy

Anetka nie urazilas nas, rozumiem ze przy tej ilosci stron co produkujemy latwo mozna cos przegapic. Ale ladne te fotki, juz widac ze wiosna.

Sylwia ja tez sie balam ze nie bede wiedziala, ale nam ksiadz przed msza jak poszlismy do kancelarii zlozyc podpisy powiedzial co mowic. W sumie niewiele tego, tak jak napisala Dota, prosicie o CHRZEST, potem jak pyta podajecie imie, potem pyta rodzicow i chrzestnych czy jestesmy gotowi.... to mowicie jestesmy, a potem odpowiadacie na pytania czy wyrzekacie sie - wyrzekamay, czy wierzycie - wierzymy. I cala filozofia.

Grzechotka to sie strachu najadlas:szok::szok:, wspolczuje

Paula, Ataata to pospalyscie, :tak::tak:SUPER

Magda zycze zdrowka dla maluszka

Ewedja pojechalam do Carrefoura i sie zdziwilam bo niedosc ze u nas nie ma tej promocji bo to tylko ew niektorych marketach a do tego cena na polce nieaktualna i mimo ze jest napisane 35 to jak sprawdzilam na czytniku a tam cena 40. Kurde ja tam specjalnie po to mleko jezdzilam, ciekawe ile razy placilam ta nowa cene i nawet nie wiedzialam. A dopiero jak napisalas to zobaczylam ze tego mleka jest teraz tylko 800. Oszusci. Teraz bede w Rossmanie kupowala bo cena podobna a blizej tam mam a i zupki sa tam sporo tansze.

Aneczka trzymam kciuki zeby sie udalo z ta praca.

Soidka corcia mojej szwagierki ma AZS i uzywaja kosmetykow OILATUM i jest dobrze a do pupci uzywaja BEPANTHENU. Ona tez ma skaze bialkowa i pije NUTRAMIGEN.

Ewa gratuluje bohatera.

Monia moze zabki ida skoro maluszek taki placzliwy, poszukaj w buziuni :tak::tak:.

Stefanka to blogie lenistwo Was dopadlo :-D:-D.

Viki, Ann wspolczuje i juz sie boje co bedzie u nas sie dzialo jak malemu zaczna sie zabki pojawiac.

Elcia ale marzycielka z Ciebie

Dobra przebrnelam przez wszystkie strony i z grubsza odpowiedzialam.

I juz sie zegnam bo ide lulu. Dobrej nocki kochane mamusie i dzieciaczki.

reklama
Elcia i Ewedja gratuluje zdolnych dzieciaczków!!!

A mojego Marcela coś wysypało na buźce:crazy::crazy: Koło czoła ma takie czerwone placki a reszta buzi taka chropowata i z krostkamki:wściekła/y::angry::angry::wściekła/y: i kurcze nie wiem od czego to.

Zaki, Oliwcia GRATULACJE!!!!

Jutrzenka no właśnie też mi to tak wygląda i zauważyłam białą plamkę na dolnym dziąsełku ale tak jakoś z boku....:baffled:...i już sama nie wiem:crazy:.

No nic...dobranoc:):):-):-)

GRATULACJE DLA OLIWCI :)))))))

ja tez zegnam na dzis, moi jamochlon wlasnie pochlonol 200ml mleka wiec musze korzystac i tez spac bo jak sie obudzi nad ranem to znow bedzie sie domagal mleczka, milej nocki wszystkim zycze :))))

reklama
szkoda literek!!!
ja narazie nie moge wyjsc z szoku. moje dziecko usnelo sobie samo jak tylko ja wlozylam w spiworek. wlozylam ja do lozeczka bez zadnego lulania i ona spi! chyba zmeczona byla...no ale szok.

Do góry