reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ożżżżż cholercia...karteczka ze Stafanką mi się zapodziała:tak::tak::tak:. Już nadrabiam...
Stefanko kochana i Tobie współczuję szczerze tego marudzenia....czyżbyś i Ty do MWPZ się zapisywała??? No masakra jakaś....dobrze że chociaż mąż Ci rano dopomógł i sobie troszkę odespałaś;-)

No nie i jeszcze karteczka do Dotki....
Dotko Słońce Wiktorek całuję Cię serdecznie za życzonka...... Ożżżżż Ty:-D:-D:-D

Jak i wszystkim Mamusiom i Dzieciaczkom Wiktorek jeszcze raz przesyła buziaki:):):)

reklama
Ale Wy dzisiaj aktywne jesteście:szok::szok::szok::szok: A mnie się nic nie chce:no::no::no:

Kasia, Viki, Monia bardzo wam współczuję:-:)-( na pewno niedługo chłopakom przejdzie i będziecie to miały za sobą a wtedy zacznie się u mnie:crazy::crazy:

A ja dzisiaj wydałam kasy że ho ho:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Do tego R sie pochorował, biedak w łóżku leży z temperaturą:no::no:

viki oraz moniko
owszem pomaga mi jak moze ale ostatnio tez duzo pracuje i np w ten weekend ja tez bede sama czyli jak to sie mowi "slomiana wdowa". ale ogolnie naprawde nie moge na niego narzekac bo wszystko potrafi zrobic sam przy malej i jak tylko ma czas to zajmuje sie nia w 100% i to z przyjemnoscia a nie z koniecznosci. szkoda ze musi pracowac :))

A ja dzisiaj wydałam kasy że ho ho:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Do tego R sie pochorował, biedak w łóżku leży z temperaturą:no::no:

A Tomek od poniedziałku na zwolnieniu jest... Jak mu jutro lekarz przedłuży to się chyba nogą przeżegnam... Marudzi gorzej od Młodego... Straszny z niego hipochondryk...Jeszcze mnie wkurza bo ja bym sobie Na Wspólnej obejrzała, a ten chyba setny raz Ojca Chrzestnego katuje :angry:

Do tego R sie pochorował, biedak w łóżku leży z temperaturą:no::no:
Mój mąż też chory, pozwoliłam mu w poniedziałek poleżeć:tak: a we wtorek juz zdrów jak rybka. Zwolnienie ma do jutra, tak więc zajmuje sie małym od wtorku a ja robię NIC....Ale wiecie co? potrzebowałam tych paru dni tylko dla siebie:-):rofl2:

Sylwia a co fajnego kupiłaś? przyznaj się:tak:

ale ci fajnie dota :-) też bym chciała to samom porobić jestem w tym niezła ale mój mąż niestety do pomocnych nie należy dzis go zmusiłam żeby wykąpał małego taki leń z niego jest:angry:
jestem taka zmęczona w maju jadę na tydzień do mrodziców to chociaż tam odpocznę nie będę musiała sprzatac gotowac i mama mnie przy Kubie troche odciąży może i ja znajdę chwilę dla siebie

A co do marzen o tatuśku z ... cycem ;-) zapraszam na zamknięty ;-)
U nas tatś też pomocny w 100%, ale za dużo pracuje :wściekła/y:i mamy go przeważnie w weekendy na dłużej...

A waszym chłopaczkom szybkiego powrotu do zdrowia!

Mój mąż też chory, pozwoliłam mu w poniedziałek poleżeć:tak: a we wtorek juz zdrów jak rybka. Zwolnienie ma do jutra, tak więc zajmuje sie małym od wtorku a ja robię NIC....Ale wiecie co? potrzebowałam tych paru dni tylko dla siebie:-):rofl2:

Sylwia a co fajnego kupiłaś? przyznaj się:tak:

No właśnie najgorsze jest to że on teraz ma 4 dni wolnego i mało byc tak że będzie się Marcelem zajmował a tu klops. No ale co zrobisz?? R to raczej nie wymyśla sobie chorób więc jak juz coś Go dopadnie to jest mi Go szkoda:-:)-:)-( Odwołał ostatnie lekcje i od razu poszedł spac, to coś musi byc na rzeczy

A zakupy to niestety na imprezke:crazy::crazy: jedzeniowe sprawy:crazy::crazy: A nie, przepraszam kupiłam sobie nową piżamę i bieliznę, ale takie tylko do latania, żadna rewelacja:rofl2::rofl2:

A tak w ogóle to doszłam do wniosku że te moje karteczki to i tak niewypał:-D:-D:-D bo zawsze jakaś mi się zapodzieje, a koleżanki złośliwie mi to wypomną i teraz mi smutno:-:)-:)-:)-(
I to jeszcze po takim dniu.....:crazy:
Ożżżżżż Wy!!!!

reklama
Do góry