reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam dziewczynki
nieuwieżycie ale wczoraj o 22 miałam niespodzianke mój mężuś wcześniej wrócił:-):-):-):-):-):-):-):-)
tak sie ciesze ze wrócił i zycze wam samotne mamusie zeby wasi chłopcy też wrócili

nocke miałyśmy ładna troche stekania ale co tam było spoko a w porównaniu co wy przeżywacie w dzien to ja mam luksus twutwu żeby nie zapeszyc
Ewa 79 super szczepienie gratulacje dla maluszka takie dzielne dziecie oby moja taka była dzielna bo my jutro mamy szczepienie a juz sie boje trzymajcie kciuki ewciu a co z tymi pocącymi sie nóżkami? cos mi świta ale nie wiem co prosze o powtórke
monia badz mamusiu wytrzymała to napewno te ząbki malenstwa tak musza sie meczyc z tymi zebami! trzymaj sie cieplutko
viki trzymamy z Oliwka kciuki za bioderka i współczuje przemęczenia
ewejda ciesze sie ze meżus poprawił ci humor no i super ze załatwiłas swoje sprawy z tymi papierami
sylwia u nas na chrzcie tez było tak jak Dotka pisała identycznie
aneczka powodzenia żeby wszystko sie udało
kasia MWPZ?dobry pomysł czuje ze tez sie niedługo do was dołącze
grzechotka super że młodemu sie poprawiło
ataata fajnie ze Darusi przypasowała fura nowa super
stefanko cieszy mnie to że mąz ci pomaga wiem jaka to ulga ,mój teżmi pomaga jak może ,codziennie razem ze mna kapie mała a najlepiej jest w wekendy bo prawie cały czas sie nia zajmuje. Tez bym chciała zeby nie pracował CZY NIE MOŻE BYC TAK ZE MAMA I TATA SIEDZA ZE SWOIM SKARBEM W DOMCIU I OBOJE SIE NIM ZAJMUJA A KASA WPŁYWA NARMALNIE NA KONTO ?TAKI URLOP DLA RODZICÓW I TO NIE JAKIES18 TYG TYLKO JAKIES2 LATA
TAKIE ŻYCI BYŁO BY SUUUUUUUUUUUUUPER:tak::tak::tak::tak:

Kurcze u nas też zęby:-(, Magda mi dziś tak na spacerze się rozryczała że musialam wózek pchać a ją na rękach, a i tak się darła jakbym jej krzywdę robiła, MASAKRA, a ja wogóle już odzwyczaiłam sie od tego że ona płacze, a taki dzień, tak się cieszyłam że taka piękna pogoda że będziemy na dworze więcej( przynajmniej nie będę musiała się tyle z teściową użerać) a tu znów zęby i ryk:-(. Normalnie zawsze coś.
Annn współczuje chciałas opdpoczac od tasciowej a tu mała dała znaki jak nie urok to sr.........

Kurcze u nas też zęby:-(, Magda mi dziś tak na spacerze się rozryczała że musialam wózek pchać a ją na rękach, a i tak się darła jakbym jej krzywdę robiła, MASAKRA, a ja wogóle już odzwyczaiłam sie od tego że ona płacze, a taki dzień, tak się cieszyłam że taka piękna pogoda że będziemy na dworze więcej( przynajmniej nie będę musiała się tyle z teściową użerać) a tu znów zęby i ryk:-(. Normalnie zawsze coś.
Annn współczuje chciałas opdpoczac od tasciowej a tu mała dała znaki jak nie urok to sr.........

Elciu to super, że masz już do kogo się przytulić ;-)
A ja idę się przytulić do tego mojego starszego marudy i wrzucamy w końcu jakiś horrorek ;-)
Jak wrócę to pewnie wszystkie już będziecie słodko spały, także zawczasu zyczę Wam cudownej nocki :-)

a ja sie pochwale co moje dziecko dzis opanowalo !!!!!!
coraz madrzejszy gosc sie z niego robi

Załączniki

• butla sam.JPG
    butla sam.JPG
    105,5 KB · Wyświetleń: 21
reklama
zapomnialam jeszcze wam powiedziec ! moja corunia dzisiaj sama przewrocila sie z pleckow na brzusio sama sama :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry