reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Belka nie zapeszając ;-) trzymam kciuki. Weroniczka za Ciebie oczywiście też ;-)

U nas głuuuuuuuuuucha ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza...

Dobranoc Dziewczynki ;-)

Hej Mamusie.
Ja bez zmian wciąż z maleństwem pod serduchem.Wieczorem miałam skurcze ale jak zasnęłam to obudziłam się już bez nich. W nocy spać nie mogęa jak już zasnę to śni mi się że urodziłam ślczną dzizię i przytulam ją do siebie. I tak od kilku dni. ach... Czuję że jednak Święta będą w szpitalu niestety:wściekła/y:

U mnie też bez zmian nic a nic się nie zmieniło

Ciekawe co u
belkibo wczoraj nam narobiła nadzieji i poszła może nawet rodzić ;-)

Weroniczkaja też odczuwam takie same bole ale nawet ich nie liczę ponieważ mam tak od 33 tygodnia ciąży i się już chyba przyzwyczaiłam :confused:

Czuję że jednak Święta będą w szpitalu niestety:wściekła/y:
Weroniczka nic sie nie martw, najwyżej sie spotkamy w szpitalu i spędzimy te Święta tam razem;-), zawsze to raźniej:tak:

Belka hop hop odezwij sie.... ruszyło sie cos czy nie??

Viki

Z okazji Twego święta życzę Ci kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości,
Ciągłego uśmiechu na twarzy, jak również tego,
abyś potrafiła się cieszyć z życia, w każdym jego momencie.

Wszystkiego Najhlepszego z okazji urodzin, dziś dla Ciebie,
jutro dla Damianka...

No i oczywiście szybkiego, łatwego i bezbolesnego porodu,
ale przede wszystkim zdrowego i ślicznego Dzidziolka!!!

325.jpg

Czesc Dziewczyny :-)
No ja niestety :zawstydzona/y: dalej 2w1 :-:)wściekła/y:
Wczoraj myslalam ze cos bedzie, cisnelo mnie i czulam taka niepewnosc i zrobilam 40 przysiadow :baffled: i nic :szok:
Przespalam spokojnie noc, a dzis wstalam spokojnie i czuje sie dobrze :tak: Juz sama nie wiem co mam robic :no: Normalnie chyba beczec bede :zawstydzona/y:
Zaraz ide sprzatac. Musze uporzadkowac pokoj dla siostry :tak:
I choinke moze zaczne ubierac :-)

Dzieki za kciuki ale widocznie to nie moja pora jeszcze :-(

Milego dnia pa

hej dziewczyny, nie pisałam bardzo dawno bo mam urwanie glowy, ale chcialam poinformowac ze juz mam swojego synka przy sobie, mialam termin na 4 grudnia, ale jakims cudem jestem listopadoweczka, a dokladnie 30 listopada przyszedl na swiat silami natury moj synek, wazyl 3800 i mierzyl 60cm. nie mialam znieczulenia bo mam tatuaz na plecach. powiem wam ze bolalo hihi. popwodzonka, jak macie jakies pytyania piszcie].

reklama
Viki najszczersze zyczenia :-) Duzo zdrowka, szczescia i pociechy ze swoich mezczyzn :-) oraz latwego i szybkiego porodu :-)

Do góry