reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Laseczki! U nas też bez zmian. Po wczorajszych "ekscesach" bolą mnie trochę plecy... nic więcej ;-)
Anetka nie będe już eksperymentowac z tym olejem. Daje szanse małemu.

Beleczka, Ataata - udanych zakupów!
Miłego dzionka ;-)

Soida Gratulacje!!!!
I ja sie witam w dwupaku:dry:
Wczoraj wieczorem zalapalam mega dola, dzis jest moze ciut lepiej ale i tak humor raczej kiepski:sorry2:
Udanych zakupow Ataata i nie boj sie o te wody, to chyba male szanse ,zeby akurat w sklepie Ci odeszly.Chociaz ja tez sie czasem tak filmuje jak gdzies jestem sama a potem tlumacze sobie ,ze trudno, najwyzej w koncu sie zacznie cos dziac;-)
Ja zaraz ide trzepac dywan i robic kolejne pranie, przestalam sie ludzic jednak ,ze to cos pomoze.

DASZKA I SOIDA...OGROMNE GRATULACJE

u mnie czasem sa te skurcze jak na @ ale dzis jeszcze nie, wczoraj byly troche bolesne i pewnie niedlugo...

ja nadal 2w1 i DZIS JEST MOJ DZIEN NA RODZENIE WG @...zobaczymy, troche czasu do nocy zostalo:tak::-)

Belka, Ataata...udanych zakupow

powodzenia w przyspieszaniu, ale powiem szczerze ze ja codziennie duzo (maprawde duzo) chodze po calym miescie, uczelnia , sklepy itd. zajmowanie sie dzieckiem, czasami musze ja brac na rece choc 10 czy 11 kg to nie tak malo, sprzatanie i jakos mi sie to przyspieszanie nie sprawdza

Ataata...co do odchodzenia wod. wczoraj moja tescieowa mowila ze babka sie wybrala po ciapy do szpitala bo nie miala i tylko przekroczyla prog sklepu i dostala boli partych. musieli wzywac pogotowie i zaraz sie dzidzia urodzila...pomyslalam o sobie bo ja tak chodze po sklepach i nawet o tym nie myslalam:tak:

WItam!!!:-)

Aneczka Ty to masz energii...bedziesz trzepała dywan...o matko!!!:szok: Uważaj na siebie...

Ja sobie odpuściłam, ten durny olej wyrzuciłam, sprzątam, robie sobie przerwy....chodzę na spacerki:tak:

Ewcia fajnie, że juz jesteś:tak:;-)

I oczywiście wielkie gratulacje dla naszej Soidy!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego!!!!

Z trzepania dywanu nici bo zapodziala sie gdzies trzepaczka:dry: No i nie wiem co jeszcze moge posprzatac;-)Chyba zaraz wezme synka i pojdziemy na maly spacerek bo pogoda dosc ladna.
Piszcie dziewczyny co tam u was bo jakos mi sie nudzic zaczyna.Dziwne bo naprawde jeszcze tak niedawno nie moglam sie z niczym wyrobic bo Witek i brzuch dawaly mi niezlego czadu a teraz:confused: to chyba znak ,ze czas na nowego czlonka rodziny i pozeracza wolnego czasu:-D:tak:

Ja właśnie po jedzonku jestem :-) ugotowałam pyszny rosołek i do tego dołączyłam sobie lody wiśniowe:-p ciekawa mieszanka :dry:

Dzieci mi juz powoli zdrowieją mniejszy katarek mają trochę kaszlą ale to im minie tym razem bez antybiotyku się obejdzie mam nadzieje:sorry2:
Wczoraj robiłam przemeblowanie sama ;-)nawet nie poczekałam na męża pralka stoi w innym miejscu bo zmywarkę kupiliśmy aby mi ułatwić troszkę żyć bo przecież to już moje 3 dzieciątko jest to zmywania będzie dużo.
Zrobiłam całe pranie przyszykowałam dzieci na to że mnie nie będzie przez jakiś czas w domku i jeszcze mi zostało przeszkolić męża na to że zostaje sam na tak długo 2 dzieci :-(dzięki bogu że troszkę mu pomoże moja mam bo inaczej źle to widziałam:no:
Ma jeszcze w planach generalne porządki czyli pranie dywanów odkurzanie kurzów które jakiś czas zalegają, ubranie choinki bo dzieci mnie zamęczą, zakupy jeszcze zrobić świąteczne to mi zajmie jakieś 3-4 godzin:baffled: I jeszcze inne rzeczy których nie będę wymieniać :cool2:

belka
ciesze się bardzo że u ciebie coś się zaczyn chociaż te rozwarcie małe ale masz i organizmy już sie szykuje do porodu praktycznie to są dobre wieści:-);-):tak:

AneczkaK
ja swoją trzepaczkę w zeszłym roku połamałam to mnie zdziwiło bo ona była z metalu w domu się patrzyli na mnie jak na babę herosa :-D

Dziewczyny dobrych wiesci ciag dalszy :tak: wlasnie odszedl mi czop :-) nie bylo go duzo. A wkladke mialam brazowa :dry: to dobrze, zle czy obojetnie? Moj Maluszek sie rusza no i brzuszek mnie pobolewa, a takze czuje od czasu do czasu uciski na dolne czesci ciala :tak:
Mam nadzieje ze moje spotkanie z Dzidzia zbliza sie wielkimi krokami :tak:

Aneczka moze rzeczywiscie ta Twoja ochota na sprzatanie i zapal cos oznaczaja :tak:

Anetka a jak Twoj maz radzi sobie z dziecmi na codzien? Napewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Belka tfu tfu oby nie zapeszyc ale ponoc jak czop jest brazowawy to do porodu jest okolo 24h bo roumiem ,ze to nie palmienie tylko taka galaretka? W takim razie zaciskam mocno kciuki .U mnie znowu jakies pobolewania.Narazie nie licze odstepow ale nie ukrywam nadziei mi troszke narobily;-)

reklama
Do góry