reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam;-)
dziekuje wam dziewczynki za zyczonka:-)

jesica gratulacje:tak:

a u nas nadal cisza..mam nadzieje ze moj maluszek zechce zrobic mi urodzinowy prezent i dzis sie do mnie wybiera:tak:

marzenia...hehe;-)

reklama
Viki!!!
Dużo, dużo zdrówka...szczęścia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń!
Kochana życzę Ci tego co sobie tylko wymarzysz. 100 lat!!!!!!

45007751lb5.png

Jesica gratulacje!:tak::-)

U nas też cisza...nic się nie dzieje. Pozdrawiam,papa.:-);-)

Witam!
Viki Najlepsze Zyczenia dla Ciebie z okazji urodzin.Powtorze sie ale to najwazniejsze.Szybkiego , latwego porodu, zdrowego synka i radosci na swieta!!!
Ja dzisiaj pojechalam sobie na zakupy do centrum handlowego.Hehe nawet mialam nadzieje,ze cos sie ruszy, niech by mi nawet wody odeszly na srodku sklepu oby sie zaczelo;-):-D.No ale jak widac dalje nic.:dry:
Ja juz naprawde nie wiem.Zmowily sie te dzieci czy co? :confused::-D Moze chca sie wszystkie naraz urodzic jednego dnia? Tylko kiedy?
Szkoda,ze kolejna noc bezowocna u nas
no i na koniec bo bym zapomniala.Jessica Gratuluje!!!!

Viki...szystkiego najlepszego i szybkiego oraz latwego porodu zycze

Jessica...gratuluje

ja nadal 2w1, choc dzis maly cos slabo sie rusza i mnie to troche martwi...ruszal sie ale nie tak aktywnie jak w kazdy dzien...moze to oznaka...zobacze, cos zjem to moze sie ruszy

kochane jesteście - dziękuje wam bardzo za zyczenia

a i mam newsy od kachy wawa

Oliś rośnie jak na drożdzach. waży już 2920 w sumie przybrał prawie pół kilo tak że bardzo ładnie. podobno po spacerkach jest mega głodny:-)

dziś w nocy kaśka przespała 6 godzin wiec twierdzi że dziecko anioł jej się trafiło:tak:
poza tym starają się z Tomkiem już o rodzenstwo dla Oliśka i ma nadzieje załapać się na wrzesniówki 2008 , pisze ze strasznie brakuje jej brzuszka:-)
poza tym napisała ze czuje sie rewelacyjnie, połozna jest zszokowana, bo macica juz jej się obkurczyła, i wszystko ekspresowo wróciło do normy.

Oliś jest non stop całowany i ponoć odwdzięcza jej sie siuskami i kupkami....na ręke hihihi no ale tak to jest z chłopcami:-)

Poza tym ma bardzo duzo pokarmu, młody nie zjada wszystkiego, lodówka pełna wiec połozna zaproponowała jej oddawanie mleczka do banku pokarmu i ma za to dostać kaske, no a inne dzieciaczki bedą miały jedzonko.

ściska was wszystkie ciepło i może dzis wklei fotki oliska bo bedzie u sylwi z listopadówek.

to byłoby na tyle...

a u mnie nadal nic....

Viki to bardzo dobre wiadomości, kurcze jak zazdroszczę Kasi:tak:;-)
Wszystkiego dobrego dla Olisia!!!:-)
Ale fajna wiadomość.:tak:No i czekamy na zdjęcia.

A my uciekamy na zakupy, mam ochote dziś na jakieś ciasto domowe...to wieczorkiem zrobimy z mężem.
pa

Vikunia i od nas najserdeczniej życzenia,
przede wszystkim szybkiego i łatwego porodu ;-) !
Ściskamy Cię bardzo mocno!

Jessica - gratulacje!

U nas bez zmian. Dziś mija termin. Na KTG kilka skurczy, ale lekarz zachęcił do ściskania nóg niż przyśpieszania porodu bo mają obłożenie na 140%... :wściekła/y:Z małym w porządku, więc potulnie wróciliśmy do domu. Eh...

Ewa u nas też dzisiaj mija termin...w poniedziałek mamy stawić się w szpitalu ale nie wiem po co? żeby leżeć bez sensu i się denerwować...Tak więc jedziemy w środę do szpitala na ktg i wtedy niech lekarz zdecyduje co dalej:baffled:

Kurcze no....może do środy się uda...ale marudze;-)

No jak u Was w porządku Dotka, to i tak przecież nie położą Cię na oddział, więc też nie wiem dlaczego kazał Wam wpaść w poniedziałek. :confused:

Dota, dla pocieszenia... dziś jak byliśmy w szpitalu przyjęli dziewczynę na patologię, która miał termin na 4 grudnia... 11 dni po terminie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My stawiamy się na ktg we wtorek, no chyba, że coś się ruszy wcześniej. Czego i sobie i Tobie życzę:tak:

Usuwam suwaczek...

reklama
Dzięki Ewa!!!:tak:Ja też Ci tego życzę...:tak:
Bedziemy to wszystko kiedyś wspominać...oj bedziemy.

Kurcze mam takie nerwy:wściekła/y:
Idę zobaczyć jak ciasto w piekarniku, może to mi poprawi humor;-)

Do góry