reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzięki viki
Fajnie wiedzieć, że ja takiego badania nie miałam :-(
Ide jutro do gina ale państwowo i w gabinecie niema USG więc pewnie dostane termin do szpitala lub przychodni na badanie, tyle, że ja już jestem praktycznie w 14 tygodniu, a to badanie robi sie w 10-12 tyg...:-(

ataata to badanie robi sie miedzy 10 a 14 tygodniem - takie są normy, wiec sie nie denerwuj, tylko jutro wypytaj o wszystko gina.
ja mam wizyte i usg w czwartek.
buziak

hej wszystkim Grudnióweczkom!:)

Belka: kurcze niezle musialas sie przestraszyc szok normalnie szok musisz bardziej wypoczywac jak tylko ci slabo kladz sie i lez lez ile wlezie;) 3mam kciuki na pewno bedzie dobrze!!!

kacha_wawa: ja rowniez witam Cie wsrod nas..to rzeczywiscie masz stresujaca sytuacje nie wiem nawet jak Cie pocieszyc..oby jednak sprawdzilo sie te 30%.

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku, matko co to byl za spacer..wzielam psa i mysle sobie no nie tylek mnie juz boli od leniuchowania ide na spacer;] moje osiedle jest troche daleko od centrum, a centrum miesci sie nad samym jeziorkiem alejki plaza itp, wzielam wiec wode i idziemy...na plazy pieska do wody, ktory ucieszyl sie niesamowicie spacer alejkami spowrotem na plaze i do domu ..najgorsza byla droga do centrum i spowrotem..skwar niesamowity i ruch ogromny...spowrotem ledwo szlam normalnie zwloki;] zwykle tylko aut jezdzilam bo jestem leniem ;] w ten sposob po 2,5 godz doczolgalam sie do domku ze stopami czarnymi jak u murzyna od piachu i buzia czerwona jak truskawka z jezykiem dluzszym niż u mojego Aronka;]

Samopoczucie ok energia mnie dopadla i jest, niech mnie nie opuszcza;] zwlaszcza, ze tyle egz mam przed soba;]

co do tytułu, propozycja pryzybeli mi sie podoba, moja propozycja spozniona to "Brzuszkolandia Grudnióweczek '07. Dział zamkniety", zeby bylo z czego wybierac;]

pozdr

Ja się usilnie trzymam tych 30% inaczej już chyba bym zwariowała...
Jutro będę wiedzieć więcej...
Szkoda, że tutaj wcześniej nie trafiłam..

Witam nowa koleżankę-trzymam kciuki!!!!:tak:

Viki ten link który podałaś, to link mojego lekarza, właśnie do niego chodzę(to tak na marginesie):-)

Tyle tu się dziś dzieje, że musze sobie poczytać jeszcze raz....:rofl2:

papa

Musiałam jeszcze raz sobie sprawdzić na wyniku mojego badania ile u mojej dzidzi wynosi przezierność karkowa- jest 0,9, kośc nosowa też była widoczna.

Kacha ja mam nadzieję, że jesteś silną babką a jak nie, to musisz teraz być silna, no i myśleć pozytywnie...naprawde!!!!
Zawsze możesz tu się wygadać, dziewczyny zawsze pocieszą i tak jakoś lżej człowiekowi na sercu!!!
Wszystkie będziemy trzymały kciuki i będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Tutaj sobie poczytaj:(z tego co widać, to najczęsciej po amniopunkcji okazuje się, że wszystko jest ok)

Forum Ginekologiczne - Przezierno

Do góry