reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka może przejdź się z Wiktorem do lekarz skoro to już tyle trwa. Może wsadź mu czopek przeciwbólowy, to się uspokoi...

U nas nocka ok, ale ja umrę chyba... Dostałam wczoraj @ i dziś się wykończę. Tak mnie brzuch boli... :no::no::no::baffled::baffled::baffled: za jakie grzechy kobieta musi tak cierpiec??? masakra...

Kasia super info. Oby tak dalej :-):-):-)

reklama
Kasia super, bardzo sie ciesze, wracajcie szybciutko do domku.

Monia wspolczuje Ci z tym powrotem do pracy, mi jeszcze 3 tygodnie zostaly i tez wracam. A jak laptop, kupiony??

Ewedja moj jak spi to nozki prostuje ale czesto sobie lezy z podniesionymi.

Grzechotka wspolczje bidulko, moze kolejne zeby ida?. A nie wprowadzalas nic nowego?? moze go brzuszek boli.

Sylwia :tak::-D, czasami tak jest ze jakbym go nie miala bo sie soba zajmuje, np teraz piszczy do zabawek w lozeczku :laugh2::laugh2:, ale czasem przypomina o sobie.

Dota kupilas parasolke X-landera??. I jak Ci sie podoba??.

Paula wspolczuje, ja tez mam bolesne miesiaczki i sie zawsze lekow zalykam wiec doskonale Cie rozumiem.

Ja sie wyspalam choc mojego szkraba chyba glod obudzil wczesniej niz zwykle bo o 5:20 :szok::szok:, wszamal 150 i spalismy do prawie 8.

U nas slonce swieci ale i wiatr wieje wiec trudno powiedziec jaki ten dzionek bedzie. Milych spacerkow

Grzechotka a nie zmieniałaś ostatnio dzieciaczkowi mleka na jakieś inne lub na z początkowego na następne? Ewentualnie nie dawałaś kaszki mleczno- ryżowej?

Witam mausie i dzieciaczki po tej nareszcie pięknie przespanej nocy:tak::tak::tak::tak: Wyspałam się:tak::tak::tak:

Ja też muszę kupić parasolkę do wózka bo dosta łam od siostry świetną parasolkę pod kolor wózka ale niestety pękło mi mocowanie do wózka a dokupić się nie da:crazy::crazy::crazy: chyba:sorry2::sorry2::sorry2:

Kasiu bardzo się cieszę, że Twój skarb tak reaguje na wszystkie leki i szpitalne otoczenie. Nie mniej jednak niech już wraca do domu:tak::tak::tak::tak: A tak sobie myślę, że to Twoje dziecię musi być fantastyczne i normalnie aż chciałabym go poznać osobiście;-);-);-)

Dota u nas chyba spacerku dziś nie będzie bo deszcz leje. No ale może się jeszcze wypogodzi. Oby bo mąż do pracy na rowerze pojechał:baffled::baffled::baffled:

Monia już się kończy Twój urlop macierzyński?? A ja wyobraź sobie jeszcze nie dostałam ani złotówki za mój urlop ani za zwolnienia w czasire ciąży bo mój kretyn szef dopiero dziś jedzie dostarczyć dokumenty do ZUS-u:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Weroniczka to nieźle... Tyle czasu bez zasłużonego grosza... Ale pociesz się że jak dostaniesz całe zaległe pieniążki to dopiero będzie... ;-):tak:;-):tak:
A takim szefom to należy się lincz... :-D

Ja niestety ani żadne zwolnienie, ani macieżyński, nic, bo już półtora roku nie pracuję zarejestrowana, tylko w domku sobie dorabiam.

Paula ale z ciebie ciocia Nie WIKTOR ale KuBA!!!!

Dziewczyny nie wiem co sie dzieje mleka nie zmieniałam je cały czas to samo od 3 tyg nic mlecznego nie dostał bo sparwdzam każde jedzonko po tym kątem kaszę je ryżową nowego nic niem wprowadzałam

w czwartek idziemy do lekarza może ona coś zaradzi bpo ja opadam z siłm ile można wyc ????????:angry::baffled::crazy::baffled::wściekła/y:

na wszelki wypadek odstawiam narazie słoiczki po kilku dniach odstawię kaszę jeżeli nie będzie poprawy
wydaje sie być spokojny tylko po jedzeniu

mnie też jusz się skończył macieżyński mjeszcze w tym miesiącu ostatnią kasę dostanę a potem horror nauczyciel nie pójdzie do pracy od maja albo czaerwca więc dopiero od września ale już zdecydowałam że pójdę na wychowawczy a na zajęcia będę chodzić tylko na zlecenia wieczorami dzięki temu nie będę musiała kuby do żłobka oddawać mogę z nim byc cały dzień a potem babcia przyjdzie dopóji R z pracy nie wróci a i tak na prywatnych zajęciach więcej zarobię niż w państwowej szkole

Dzień dobry :tak:
U nas pada, może do spacerku się rozpogodzi.
Noc średnia ale raczej się wyspałam :-)
Dotka to dzisiaj parasolka będzie miała chrzest ;-) żeby Wam dobrze służyła!
Grzecotka ja tez proponuję jakiś czopek przeciwbólowy albo viburcol, a jak nie pomoże to idź na konsultację, bo najwyraźniej Kubusia coś męczy. I nie czekaj do czwartku!
Weroniczka super że Tadzio Ci odpuścił ;-) co za szef :dry::crazy:

no dobrze tylko cpo go boli ??? czy mogą go bolec te zęby wyrżnięte?
może to brzuszek ma cały czas taką nieładną kupkę zielona jest od tygodnia ale lekarz powiedział że tak może być przy nowych pokarmach bo byliśmy w środę ostatnią u lekarza

no o dziwo siedzi teraz w wózku i bawi się zabawką nawet nie jęczy o przepraszam znowu zaczyna idę go ponosić trochę płakać mi się chce

Grzechotka wybacz gafę :-:)-:)-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Oczywiście Kubuś. Spróbuj z tym czopkiem. Z nudów na pewno tak nie płacze, coś go musie bolec. Może te ząbki co już są, one rosną więc może boli :sorry2: albo nowe się przymierzają do wyjścia... nie wiem.
Julka raz mi przeraźliwego płaczu wieczorem dostała i po 20 min zaaplikowałam Eferalgan (czopek) i po chwili spokój, usnęła. Szkoda Kochana żebyś się wykończyła... :-:)-:)-(

Dota kupilas parasolke X-landera??. I jak Ci sie podoba??.
Nie niestety. okazało się, że nie mają takiego koloru jaki bym chciała....kupiłam inną, podobną. dzisiaj rzeczywiście bedzie "chrzest" parasolki, zobaczę jak się sprawdzi...w razie czego w przyszłym tygodniu będą mieli taki kolor jak chcemy to będę mogła ta oddać i zamienić na x-lander :-)

Grzechotka trzymaj się, oby to szybko minęło....:tak:

Weroniczka paranoja jakaś z tym twoim szefem, co za głupek....
Reszta kobitek:-):-);-):tak:

uciekam bo u nas kupa!:-D

reklama
witam sie z wami juz z łodzi...
podroz tak sobie,...ale zdecydowaniew lepsza niz na sląsk. maly przespał pol trasy a pozniej moja mama zabawiała go, troche poplakał no ale w koncu dojechalismy
tak tak..wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:tak:
niestety nie dam rady doczytac wszystkiego, w kazdym bądź razie zyczonka i usciski dla minionych solenizantow, no i buzialki dla dzielnego Oliśka.

a ja wlasnie zaczynam walczyc z grypą...łamie mnie konkretnie a do tego jeszcze zatoki....bleee
jutro mamy szczepienie Pawła wiec mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej, a tak wogole grzechotka pablo tez ma tak ostatnio...drze sie jakby mial wścieklizne...tylko ze u nas jest straszny problem z kupami..jak juz 3 dzien nie robi to po prostu widac jak cierpi i boli go brzuch..i ja juz odstwilam wszelkie obiadki i nie wiem czy nagle mogl tak zareagowac na mleko, pomimo tego ze wciaz mamy to samo. jutro wlasnie chce pogadac z lekarzem by przejsc juz na normalne mleko bebilon comfort, bo my jestesmy caly czas na bebilonie pepti z apteki..ale wg mnie niepotrzebnie bo mlody nie ma zadnych objawow skazy...no nie wiem... ale te zatwardzenia juz mnie dobijają..

zycze milusiego dzionka, ja ide zrobic cos ze soba bo przez to przeziebienie wyglądam niewyjściowo a trzeba do szkoły po damiana jechac..:sorry2:

Do góry