Witam wreszcie i ja!!!
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za życzenia ... kochane jesteście

Wczoraj niestety nie udało mi się dorwać do komputera, bo mój Ł jest na kupnie laptopa
i najpierw pół dnia lataliśmy po mieście, a potem cały wieczór wisiał na necie i szukał ... szukał ... szukał i nie znalazł ... więc dalej szukamy
Piątek i sobotę praktycznie spędziliśmy nad wodą, bo tatuś - zapalony wędkarz - musiał otworzyć sezon wędkarski
, a że pogoda była znośna to Wiktorek spędził dwa dni na świeżym powietrzu:-) po czym spał jak zabity do 9.30 rano!!!!!
A mnie został ostatni tydzień w domu ... za tydzień wracam do pracy :-
-
-(. I nawet nie chcę o tym myśleć ...
Grzechotka mi Dziewczyny poleciły nosidełko Baby Bjorn i jest świetne ... Wiktor uwielbia w nim zasypiać na zakupach
I trzymam kciuki za Kubusia, oby Twoje podejrzenia się nie sprawdziły
Ewcia piękne zdjęcia:-). I super, że z bioderkami ok!!!
Kasia strasznie się cieszę, że u Olisia ok! Ucałuj Go od nas:-)
Daszka to z Jasia dzielny chłopak, że tak bezproblemowo zniósł tak daleką podróż:-)
Jutrzenka my też zostajemy przy "czołgu", bo na naszych wojażach sprawdza się w 100% ... myślę że dopiero w wakacje rozejrzymy się za czymś mniejszym;-)
Sylwia fajnie, że humor lepszy i że wysypka Marcelkowi zelżała:-)
Viki, Magdalenka super, że spotkałyście się tak na żywo i że dzieciaczki się poznały:-)
Ewedja fajnie, że mąż się odezwał i poprawił Ci nastrój:-).
Ja już powoli przywykłam do rozłąk, chociaż zobaczymy co będzie jak do pracy pójdę ...
Paula gratulacje dla Julki akrobatki
I super, że tak dużo śpi ... i Ty masz więcej czasu dla siebie:-)
Pryzybelka pomyśl co będzie jak malutkiej ząbki wyrosną ... jeśli sie tego gryzienia nie oduczy;-)
Weroniczka współczuję nocy! Też miałam tak jakieś dwa tygodnie temu przez 2 nocki ... jak Wiktorowi smoczek wypadał to był taki wrzask, że na równe nogi stawałam ... ale przeszło mu ... i oby nigdy nie wróciło, bo na ogół śpi bez smoczka:-)
Ataata współczuję tych wrzasków:-( A taka Darusia ostatnio grzeczna była....
Elcia jeśli chodzi o włosy to tu większość narzekała na masakryczne wypadanie ... mnie już chyba przechodzi bo wypada coraz mniej, ale nadal są wszędzie

A jeśli chodzi o sprzątanie i pranie .. to ja dziś akurat miałam lenia
Stefanka, Dotka coś się mało ostatnio udzielacie Moje Drogie bo nie mam na co Wam odpisać;-) ....

No to tyle ... spadam do kapieli
Sto latek dla Antosia ... najmłodszego wśród Grudniaczków

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za życzenia ... kochane jesteście

Wczoraj niestety nie udało mi się dorwać do komputera, bo mój Ł jest na kupnie laptopa

Piątek i sobotę praktycznie spędziliśmy nad wodą, bo tatuś - zapalony wędkarz - musiał otworzyć sezon wędkarski

A mnie został ostatni tydzień w domu ... za tydzień wracam do pracy :-
Grzechotka mi Dziewczyny poleciły nosidełko Baby Bjorn i jest świetne ... Wiktor uwielbia w nim zasypiać na zakupach

I trzymam kciuki za Kubusia, oby Twoje podejrzenia się nie sprawdziły

Ewcia piękne zdjęcia:-). I super, że z bioderkami ok!!!
Kasia strasznie się cieszę, że u Olisia ok! Ucałuj Go od nas:-)
Daszka to z Jasia dzielny chłopak, że tak bezproblemowo zniósł tak daleką podróż:-)
Jutrzenka my też zostajemy przy "czołgu", bo na naszych wojażach sprawdza się w 100% ... myślę że dopiero w wakacje rozejrzymy się za czymś mniejszym;-)
Sylwia fajnie, że humor lepszy i że wysypka Marcelkowi zelżała:-)
Viki, Magdalenka super, że spotkałyście się tak na żywo i że dzieciaczki się poznały:-)
Ewedja fajnie, że mąż się odezwał i poprawił Ci nastrój:-).
Ja już powoli przywykłam do rozłąk, chociaż zobaczymy co będzie jak do pracy pójdę ...

Paula gratulacje dla Julki akrobatki

Pryzybelka pomyśl co będzie jak malutkiej ząbki wyrosną ... jeśli sie tego gryzienia nie oduczy;-)
Weroniczka współczuję nocy! Też miałam tak jakieś dwa tygodnie temu przez 2 nocki ... jak Wiktorowi smoczek wypadał to był taki wrzask, że na równe nogi stawałam ... ale przeszło mu ... i oby nigdy nie wróciło, bo na ogół śpi bez smoczka:-)
Ataata współczuję tych wrzasków:-( A taka Darusia ostatnio grzeczna była....
Elcia jeśli chodzi o włosy to tu większość narzekała na masakryczne wypadanie ... mnie już chyba przechodzi bo wypada coraz mniej, ale nadal są wszędzie

A jeśli chodzi o sprzątanie i pranie .. to ja dziś akurat miałam lenia

Stefanka, Dotka coś się mało ostatnio udzielacie Moje Drogie bo nie mam na co Wam odpisać;-) ....

No to tyle ... spadam do kapieli