reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam wreszcie i ja!!!

Sto latek dla Antosia ... najmłodszego wśród Grudniaczków:):)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za życzenia ... kochane jesteście:rofl2::rofl2::rofl2:
Wczoraj niestety nie udało mi się dorwać do komputera, bo mój Ł jest na kupnie laptopa :-D i najpierw pół dnia lataliśmy po mieście, a potem cały wieczór wisiał na necie i szukał ... szukał ... szukał i nie znalazł ... więc dalej szukamy:crazy:

Piątek i sobotę praktycznie spędziliśmy nad wodą, bo tatuś - zapalony wędkarz - musiał otworzyć sezon wędkarski:baffled:, a że pogoda była znośna to Wiktorek spędził dwa dni na świeżym powietrzu:-) po czym spał jak zabity do 9.30 rano!!!!!:szok:

A mnie został ostatni tydzień w domu ... za tydzień wracam do pracy :-:)-:)-(. I nawet nie chcę o tym myśleć ...

Grzechotka mi Dziewczyny poleciły nosidełko Baby Bjorn i jest świetne ... Wiktor uwielbia w nim zasypiać na zakupach:-D
I trzymam kciuki za Kubusia, oby Twoje podejrzenia się nie sprawdziły:tak:

Ewcia piękne zdjęcia:-). I super, że z bioderkami ok!!!

Kasia strasznie się cieszę, że u Olisia ok! Ucałuj Go od nas:-)

Daszka to z Jasia dzielny chłopak, że tak bezproblemowo zniósł tak daleką podróż:-)

Jutrzenka my też zostajemy przy "czołgu", bo na naszych wojażach sprawdza się w 100% ... myślę że dopiero w wakacje rozejrzymy się za czymś mniejszym;-)

Sylwia fajnie, że humor lepszy i że wysypka Marcelkowi zelżała:-)

Viki, Magdalenka super, że spotkałyście się tak na żywo i że dzieciaczki się poznały:-)

Ewedja fajnie, że mąż się odezwał i poprawił Ci nastrój:-).
Ja już powoli przywykłam do rozłąk, chociaż zobaczymy co będzie jak do pracy pójdę ...:crazy:

Paula gratulacje dla Julki akrobatki:-D I super, że tak dużo śpi ... i Ty masz więcej czasu dla siebie:-)

Pryzybelka pomyśl co będzie jak malutkiej ząbki wyrosną ... jeśli sie tego gryzienia nie oduczy;-)

Weroniczka współczuję nocy! Też miałam tak jakieś dwa tygodnie temu przez 2 nocki ... jak Wiktorowi smoczek wypadał to był taki wrzask, że na równe nogi stawałam ... ale przeszło mu ... i oby nigdy nie wróciło, bo na ogół śpi bez smoczka:-)

Ataata współczuję tych wrzasków:-( A taka Darusia ostatnio grzeczna była....

Elcia jeśli chodzi o włosy to tu większość narzekała na masakryczne wypadanie ... mnie już chyba przechodzi bo wypada coraz mniej, ale nadal są wszędzie:angry::angry::angry::angry:
A jeśli chodzi o sprzątanie i pranie .. to ja dziś akurat miałam lenia:-p

Stefanka, Dotka coś się mało ostatnio udzielacie Moje Drogie bo nie mam na co Wam odpisać;-) .... :-D:-D:-D

No to tyle ... spadam do kapieli:happy:

reklama
hmmm igrają nie ugrają a moja siostra cioteczna jak miała 4 lata zachorowała na sepsę którę wywołuja pneumokoki i niestety choroba poczyniła tak wielkie spustoszenie w mózgu że teraz 11 letnia dziewczyna wciąż nie mówi nie chodzi sama nie siedzi nie je nie pije sama i tak do końca życia więc myślcie co chcecia ja szczepię zawsze to mniejszy procent prawdopodobieństwa że zachoruje tfu tfu

, że twórcy tych reklam igrają z uczuciami i strachem rodziców... dlatego rozsądny pediatra do któego mamy zaufanie jest niezbędny..
dokładnie - bazują na strachu rodziców o dziecko i wykorzystują to bardzo umiejętnie

Jutrzenka
- aniołek z Twojego Kubusia...skoro tak dziewczyny podsyłają sobie maluchy to ja wysyłam Wiktora do Was na nauki ;-)

Grzechotka
- straszne co piszesz - takie nieszczęście.
Nie dziwię się że nie chcesz ryzykować.

I Kubus usnal, byl tak zmeczony ze nawet nas nie zaczepial jak zwykle i nie gadal tylko padl, chyba sie powietrza nalykal :-D:-D na spacerze.

Magda dawaj Wiktorka na wychowanie :-D:-D:-D

Ewa patrzylam ale my nadal spimy razem bo Kubus nie mam jeszcze swojego pokoiku wykonczonego. Dopiero gipsy sie robia ;-):-D:-D. Potem cos na podloge i kolorek na sciany i zaczniemy urzedzanie. Mam nadzieje ze do lata sie z tym uporany i sprobujemy go przeniesc. Moj maz jest za tym jak najbardziej, gorzej ze ja bede przezywala ale wiem ze lepiej wczesniej niz pozniej.

ja witam sie z powrotem, moje malenstwo wlasnie wszamalo butle wiec teraz troszke pospi, co ja bym dala zeby sypial tak jak wasze dzieciaczki do rana, u nas jeszcze do tego nie doszlo

mam pytanie czy wasze bobaski czasami spia z nozkami w gorze, moje malenstwo czasami tak ma, mnie by bylo nie wygodznie, a jak jest z dzieciaczkami czy to normalne??????:baffled::baffled::baffled:

zaopatrzylam sie dzis w polecany przez was misiowy ogrodek, u nas tylko w jednym sklepie byl :szok::szok::szok: zobaczymy czy niunius moj bedzie to jadl

cos chcialam jeszcze zapytac ale zapomnialam co moje szare komorki juz nie pracuja, jak sobie przypomne to napisze:blink::blink::blink:

ewelina czasem tak śpi i często tak sobie leży z nogami do góry Kuba
a co do misiowego ogródka to Kuba pluł tym strasznie ryczał i wykręcał się jak mu to dawałam :angry::baffled::crazy::no:ale może twojemu będzie smakowałao

ja jeszcze muszę wypróbować zupkę z dodatkiem tego misowego a przepis jest na kulinarnym

hehe Ewedja mój Wiktor czasami zasypia z nóżkami w górze, ale jak tylko zaśnie nóżki grzecznie się kładą :wink:

czyli wychodzi na to ze to jest raczej normalne

ja was na dzis zegnam bo oczka mi sie same zamykaja, milego wieczorku zycze

reklama
sa te nosidełka baby bjorn uzywane za np 70 zł mam nadzieję że nie jest jakieś lewe poobserwuję aukcje zobaczymy może kupie takie

a ja tez ide lulu mój szkrab sie troszke kręci juz mam nadzieję że troszke pośpi jeszcze

dobrej nocy życzę i przespanej

Do góry