reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam grudnioweczki :-):-D:-)

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ANTOSIA!!!!!!!!!!!!!

u nas dzis super pogoda, bylismy dzis na mega spacerku, na kawce z kolezanka i maly pozwolil mi spokojnie wypic kawke i zjesc ciacho, jego tez oczywiscie nakarmilam w kawiarni ale ogolnie bylo spoko a jak wracalismy autobusem do nas na dzielnice to wszystkie laski zaczepial i z kazda musial chwile zagadac :rofl2::rofl2::rofl2:, do tego moj slubny zadzwonil do mnie dzis i bardzo poprawil mi humor:laugh2::laugh2::laugh2:, a i kupilismy dzis Flipsy i wlasnie jest probowanie jak by mogl to by zjadl cala paczke :laugh2::laugh2::laugh2:

Kasia ciesze sie ze z Olisiem dobrze i dobrze przyjmuje leki a ty w moglas przespac nocke

Sprzatajace mamuski wezcie mnie kopnijcie w cztery litery zeby mi sie tez chcialo posprzatac

wszystkim zycze milego popoludnia

reklama
Daszka Brawo dla Jasia, że taki duży i dzielny :tak:
i super że podróż minęła spokojnie.
Grzechotka - hehe ja też jakoś nie umiem się zmoblilizować do prasowania ;-)

My po spacerze - oczywiście powrót do domu na rękach :baffled:
mam nadzieję że to tak nie zostanie, albo może spacerówka pomoże!!
Bo klocek coraz cięższy.
A teraz odsypia ten wrzask :sorry2: Bidulek.

Witam.

Buziaczki dla Antosia, naszego grudniowego styczniaka ;-);-):-D:-D . Buziaki

Wybaczcie ale nie nadrobie bo mam kiepski dzien i glowa mi peka.

U nas dzis pogoda piekna choc chwilke pokropilo mimo ze slonce swiecilo. Maly zaliczyl 2 spacerki, jeden z mama drugi z tata.

Kasia super wiesci oby tak dalej.

Buziole dla Antosia!!!

My po usg bioderek, uff. Wszystko na 5 :-) Dostaliśmy pozwolenie na siadanie :-) A kolejna wizyta jak mały zacznie chodzić - około stycznia... No zobaczymy czy tak właśnie będzie.

Witaj Daszka po przerwie. Gratulacje dla Jasiulka za dzielność!

A tak poza tym to resztę dnia na spacerku spędziliśmy. Dopiero na 19 nas zaciągnęło do domku. Mały od 20 minut lula. Padł jak muszka ;-)

Sylwia trzymaj się! Oby humor Ci sie poprawił...
Jutrzenka łyknij coś na główkę i szybko wracaj do pisania! ;-)

A co do sprzątania :baffled::baffled: tę wątpliwą przyjemność zostawiłam sobie na jutro.

ale tu pustki co jeszcze weekend macie?:-D

mój mały wyjec znowu cały dzień wył jak nie spał to wył :angry: ale teraz śpi i mama wreszcie może odpsapnąć

Paula i co z tym prasowankiem obiecałaś pomóc:-D

Ewa cieszę się że wszystko zbioderkami dobrze

Oj Ewa żebym to ja wiedziała zęby juz mu 2 wyszły a od 2 dni tak wyje tylko zwiedzanie na rączkach domu pomaga królewicz:-D

Ewa super że bioderka na 5 :-) no to czas na ćwiczenia ;-)
Grzechotka odpoczywaj, żebyś z rana miała dobry humor i duuużo sił ;-)

Moje Szczęście też już śpi, bez kąpieli :zawstydzona/y: ale zostaliśmy sami na posterunku, a Wiktor za nic nie chciał doć mamie przygoować kąpieli :sorry2: No trudno.

he he wie co dobre ;-) mały spryciarz!
ja dziś w drodze powrotnej też małego musiałam wziąć na ręce bo mu się odechciało siedzieć w wózku... i jak wielbłąd szłam ;-) on zadowolony w nosidełku podziwiał świat

Magdalenka to Wiktorek dziś sobie dzień dziecka zrobił - na brudaska do snu ;-)

reklama
hehe Ewa znam ten ból też na spacerkach często on spaceruje u mamy na raczkach a mamie rączki odpadają od kloca:-D dziś na szczęście dał sie ululać i cały spacer przespał przynajmnioej nie musiałam sie wstydzić jakby sie rozdarł na cały park:-D

magda troszkę brudku nie zaszkodzi heheh

Do góry