reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej hej,
Ale cicho siedziałyście przez te kilka dni ;-)
U nas ostatnio bunt na pokładzie i próba sił...chyba. Wczoraj w południe jeszcze Wiktor spał na dworze, wieczorem K. poszedł żeby Młody pospał, żebym ja odpoczęła - wrócił wściekły i zmęczony bo pół miasta niósł Młodego na rękach. Dzisiaj na dworze tez płacz rzewny, a wyciągnąc nie można bo deszczyk sobie popadywał. Pokąpieli ani myśłał spać i dopiero co usnął. Ciekawe. Zęby? Zatwardzenie? Reakcja na wizytę u znajomych (dośc głośną)?

Kasia wypocznij i bądź śliczna i pełna energii dla Prezesa, na pewno będzie mu z tym dużo lepiej :tak:

reklama
Witam się po długiej weekendowej przerwie ;-)
Tak szybciutko się melduję.
Pogoda na Mazurach średnia :baffled: ale udało się odpocząć
Mały niestety złapał jakiś katarek.

A ja wracam do lektury, aby być na bieżąco!
Buziaki!

Kilka fotek z naszego wyjazdu po linkiem
adasiowy: Kilka dni na Mazurach...

A dla Moni i Marcelka uścisków 10000!!!
I spóźnione dla Olisia!!!

... nadrobiłam lekturę...

Oj Viki podróż faktycznie bylejaka mieliście. Współczuję Ci.
wracając do poruszanych tematów - ja jestem przeciwniczką chodzika. Mam takie same zdanie jak Aneczka.
Magdalenka co do przeniesienia maluszka do własnej sypialni - u nas Adasko już dawno śpi u siebie. Nie było większego problemu z tym, może dlatego, że dość wcześniej zamieszkał w swym pokoiku. Oczywiście z pomocą elektronicznej niani ;-)
Jutrzenko pytałas się o nianie el. nam sprawdza się idealnie taka FISHER PRICE ELEKTR. NIANIA Z LAMPKĄ, GWAR24m @E@ (354443937) - Aukcje internetowe Allegro
Można podłączyć do kontaktu tę część co jest u malucha.

Kasieńko - Oliś przedszkolaczkiem? No gratulacje! I bardzo się ciesze na wieści o mieszkanku i pomocy z opieki! Super, że tak się układa. I trzymam kciuki za... wiesz, za co ;-)

Jesli coś ominęłam to wybaczcie...

Ja tez tak tylko na chwile sie melduje, bo zmienilismy kompa i kupe czasu poswiecam na sciagniecie i instalacje odpowiednich programow + oczywiscie staly rozklad zajec w domu i z niunia:)

Wiec choc juz troche spoznione, to najserdeczniejsze zyczonka dla kochanych : Olisia, Marcelka i naszej Moni oczywiscie!!!

Kurcze, musze sie troche poskarzyc na moje dziecie... Mimo ze zabkow jakos u niej nie widac, to tak mi ostatnio masakruje cycusie dziaslami, ze boje sie jak sie pora karmienia zbliza. I kurcze jak mi sie zdarza krzyknac jak tak scisnie, to sie francusia usmiecha (a tatus razem z nia) Normalnie przemoc w rodzinie!!!:baffled: Ech...ciezki zywot matki karmicielki...;-)

Kasia, pewnie ze trzymamy kciukasy i to bardzo mocno!!!

My też sie witamy!!!!!:-):-):-)

Weekend majowy zleciał szybko ale najważneijsze, że wróciliśmy wypoczęci i zrelaksowani. Pogoda była świetna, jedynie pierwszego dnia troszkę wiało.

Na szczęście kolejny dłuuugi majowy weekend juz 24 maja....bo to Boże ciało, to przy okazji 4 dni wolne:tak:

Wielkie buziaki dla Oliwierka, Marcela i dla Moni:-)(to troszkę spóźnione)

A dzisiaj świętuje nasz styczniowy-buziak dla Antka:tak::-)

Poczytam jeszcze co tam u Was....papapa:-);-)

hej hej i my sie witamy dopiero tera chociaz oczywiście nie śpimy już od 6 rano dzień jak co dzień i od rana wycie :angry:wciąż nie chce zasnąć

buziorki dla Antosia

Witam te wyspane i wypoczęte, oraz te co wolą w lustro nie patrzec z niewyspania... ;-) Grzechotka współczuję...
U nas dziś piękna pogoda.:tak: Wstałam sobie wcześnie, pranko już w połowie, kuchnia wysprzątana, teraz dwa pokoje i chałupka będzie błyszczała... :-D:-D:-D

jejku Paula to jak się rozpędzisz to do mnie wpadnij :-D
terrorysta wreszcie śpi ja też muszę się za sprzątanie zabrać a może najpierw się prześpię tak mi się chce spać:baffled:

reklama
Aaaaaaaa zaspałam!!!!! Chciałam iść o 5 rano do szpitala i nawet budzika nie słyszałam!!!! Zbieram tyłek i zaraz z domu wybywam, wczoraj wróciłam późnym wieczorem i po prostu padnięta byłam, na szczęście jak narazie jest wszystko ok i Oliś na nowe leki reaguje bardzo dobrze, tzn. Jego ciśnienie nie rośnie :-)
Buziaczki i życzonka wszystkiego co najlepsze dla Antosia na 4 miesiące :-)

Do góry