reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia trzymaj się tam u tego lekarza i pokaż im co myślisz o tych ich tajemnicach:tak:;-) Tryzmamy kciuki:-)

Weroniczka i Viki udanego weekendu życzę:tak:

Jutrzenka ucałuj swojego małego bohatera od ciotki za to że taki dzielny był:-)

A ja jestem dzisiaj wyspana:-):tak: Ostatnio mj synek mnie rozpieszcza i śpi do 9:tak::tak: Kochane dziecię:-)

reklama
a ja zapomniałam dodać że mieliśmy dziś pierwszą noc bez jedzenia!!!!! obudził się 0 1 ale tylko sieprzytuliłi zasnął i spał do 6 to juz postęp:-D:-D:-D

a i jeszcze mieliśmy dziś śmieszna przygodę kupkową
zrobił mkupala juz myślałam że wszystko z siebie wydusił myję pupę a ty sruuuu pomarańczowy wężyk hhhehheledwo co zdążyłam nogę zabrać cały przwijak i podłoga do szorowania taki jest żartowniś

Jutrzenka ja miałam jedną żółtaczkę w szpitalu a drugą 1 lutego. Płacę 110zł.
Ta szczepionka to firmy Glaxo Smith Kline. No i ciekawe czy znów bedę płaciła bo jak sama żółtaczka to chyba refundowana powinna już byc. Okaże się.

Kasia kciuki zaciśnięte. Daj znac jak po wizycie u kardiologa.

Spadam bo mąż z zakupów wraca. Będę po południu. :-D

Viki Ty ostatnio kupiłaś Pawełkowi taki fajny kapelusik na głowę. Gdzie go kupiłaś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? Bo muszę moim synkom pokupować takie właśnie kapelusiki i nie wiem gdzie szukać.

Dzień dobry!!!

Sylwia dobrze że Cię synek rozpieszcza bo mój wyciągnął mnie z łóżka o 7.30 a potem sam poszedł spać:crazy:

Rapela witaj!!!!

Jutrzenka gratulacje dla Zucha Kubusia;-) Ależ ja Ci zazdroszczę że te szczepienia macie już za sobą ... my też tak jak Paula za miesiąc WZW a potem znów za miesiąc i ta już chyba ostatnia (bo my mieliśmy tą 4 albo 5 w 1 - kurcze tak nam lekarka poleciła, a człowiek głupi był:angry::angry::angry:)

Grzechotka masakra z tymi terminami do lekarzy!!!!:szok:

Kasia trzymaj się cieplutko:-)

Weroniczka udanego wyjazdu na wieś i szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Viki szkoda ze jednak Valdi nie mógł teraz wrócić ... ale nie martw się ... na pewno Wam to pięknie wynagrodzi;-);-);-) Miłego weekendu:-)

A mój brzdąc wczoraj rozłożył mnie na łopatki ... było przed północą, właśnie miałam się kłaść spać, a tu z łóżeczka słyszę ryczenie, warczenie, piski, śmiech ... zaglądam a tu moje dziecko WYSPANE:szok::szok::szok:. I warczy na mnie jak lew (to chyba po tej wizycie w Zoo:-D)!!!! Normalnie pękałam z niego ze śmiechu ... ale dokarmiłam go i wreszcie po chwili zasnął:-).
Jeszcze parę razy w nocy słyszałam z łóżeczka takie odgłosy, ale już nie zaglądałam i chyba sam zasypiał ponownie:crazy:.
Normalnie JAJA:-D

A teraz nadal śpi ...
Jak wstanie to spadamy do mojej mamy, bo mnie czeka załatwianie paru spraw na mieście, więc dziecko z babcią posiedzi.:-)
Miłego dnia;-)

Viki Ty ostatnio kupiłaś Pawełkowi taki fajny kapelusik na głowę. Gdzie go kupiłaś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? Bo muszę moim synkom pokupować takie właśnie kapelusiki i nie wiem gdzie szukać.

weronika, kupilam w sklepie 5-10-15 kosztowal 14.90 byl przeceniony z prawie 48 pln:szok: zreszta wogole mieli fajne przeceny
no i byly rozne rozmiary tak ze spokojnie wybralabys tez dla stasia:tak:

jejku a moje dziecię śpi już 3 godziny w pełnym ubraniu odkąd przyszliśmy spał w nosidełku przełożyłam go tylko do łóżeczka otworzyłam balkon i spi jak zabity :-):-)

a znacie może jakieś fajn e proste przepisy na driny z tekili????

reklama
gwiazda nie kombinuj...sól cytryna i kieliszek z teqila, albo cynamon i pomarańcza w zależnosci jaką masz teqille:-)

dobra zaraz beda u mnie tesciowie bo mają mi pomóc wpakowac sie z tymi manelami do auta a ja jade po damiana do szkoly,
odezwe sie juz z zabrza

sciskam was cieplo, no i magda czekam na smsa:tak:

Do góry