reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witajcie!!!

troszke spóźnione...buziaki dla Tadzia:tak::-)no i zdrowka dla chłopców:-)

A teraz biore się za czytanie tego co tam wczoraj nabazgrałyście;-)

Hej mamuśki.
Ja dziś troszkę później Stefanko;-);-) bo zaspałam;-);-) Wstaliśmy dopiero o 7.30:tak::tak::tak:
Muszę dziś spakować nasze rzeczy bo jutro z samego rana uciekamy z Krakowa na cztery dni na świeże wiejskie powietrze:blink::blink::blink::blink: Mam nadzieję, że troszkę sobie wypocznę bo jedziemy tam z moją rodzinką.

A chłopaczki już praktycznie zdrowi ale za to teraz mnie dopadło:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: No ale cóż...

A ja się powoli szykuje do kardiologa i mam takie nastawienie, że niech lepiej będą dla mnie mili i się ładnie wytłumaczą z tych swoich tajemnic służbowych i z tego, że wizyty wyznaczają tego samego dnia... Już trzeci raz przepadnie nam fizjoterapeuta, a powinniśmy zacząć rehabilitację u fizjoterapeuty 2 miesiące temu. Rehabilituję po swojemu ale ze mnie to rehabilitant jak z koziej d... trąba.

i ja sie witam

ja juz powolo koncze pakowanie swoich rzeczy, chlopaki tez juz lepiej z katarami wiec mam nadzieje ze sie nie rozchorują, od meża zero wiadomosci...juz tego nie komentuje...

echhh

kaska sciskam was mocno.

jeszcze wpadne na bb zanim wyjade,

buzki

Viki udanego weekendu :-)
A zapomniałam, co do tego zamążpójścia i sukni ślubnej to narazie dziękuję;-) Jakoś mi tak lepiej na kocią łapę się żyje;-)Jakoś tak mi nie spieszno do podpisywania papierka, za dużo z tym latania a i tak mam teraz sporo na głowie...Jak mam wydać te kilkaset funciaków to wolę Młodemu coś kupić ;-)

Witam sie z rana. Dzis pospalismy standardowo do 7 wiec Ok.

Bylismy na szczepieniu, maly zaplakal tylko przy ukluciu MOJ BOHATER :tak::-D:-D.

No i tak jak sadzilam KONIEC SZCZEPIEN az do 03.01.2009r. HURRAAAA. :laugh2::laugh2::laugh2:.

Paula nie wiem czemu ty masz jeszcze jedno. Ja patrzylam w ksiezeczke zdrowia i WZW mial 1 dawke w szpitalu, 2 w lutym a 3 w marcu. Takze dostal juz 3 dawki. Moze to zalezy jaka szczepionke skojarzona daja. Zobacz u Julci w ksiazeczce zdrowia kiedy miala te szczepienia na WZW. My szczepimy szczepionka Infanrix hexa. Ile placisz za szczepeinie??. Ciekawe czy jak pojdziesz na to ostatnie to tez tyle bedziesz placic, bo to w sumie bedzie 4 oplata :szok::szok:.

Kasia jestem z Toba i trzymam kciuki za dobre wiescie.

Weroniczka, Viki zycze milego weekendu na wyjeżdzie.

Doktor kazala juz wprowadzac zupki i deserek albo soczek (hahaha, my juz dawno to jemy :-D:-D) i powoli przechodzic na mleko nr 2 w ten sposob ze jedno karmienie zastapic mlekiem nr 2 potem dwa karmienia, potem trzy itd.
Moj Kubus to chyba najchudszy i najlzejszy na forum ale waga na odpowiednim wątku. Ile ma dlugosci to nie wiem bo dowiedzialam sie jak sie zapytam o to ile ma dlugosci ze takich malych dzieci sie nie mierzy bo nie prostuje sie nog :baffled::baffled::baffled:.
No coz musze go sama zmierzyc w domu jak sie rozciagnie na lozku :-D:-D.

Zaraz uciekam zrobic ostatnie zakupy na jutrzejszego grilla. Oby byla pogoda bo dzis kiepsko.

reklama
hej wszystkim
dziewczynki a co wy takie ciekawskie jesteście hmmmm film no wiecie jaki 39 i poł hehehe :-D:-Dmój R jest zazdrosny o was m,ówi że więcej czasu spędzam przy kompie niż z nim biedaczek:-D;-)

my właśnie wróciliśmy od alergologa oczywiście naszych wynikółw jeszcze nie ma juz 2 miesiące czekamy na wyniki i jeszcze ze 3 tyg trzeba czekać ale niestety musimy ca ly czas na nutramigenie być i dietę bezmleczną dla małego czyli odpadaja wszystkie danka z mleczkiem:baffled:
Pytałam sie o zmianę mleka na 2 ale u nas musimy jeszcze miesiąc poczekać ze zmianą

nomalnie dostac się do lekarza w Matce Polce to graniczy z cudem wizytę u kardiologa mamy dopiero na GRUDZIEŃ a aergologa na lipiec strasznie długie terminy oczekiwania są :angry::angry:

Viki miłej wycieczki

Kasiu trzymaj sie cieplutko

a dziś w tvn jak dbać o ząbki malucha hehhe a ja słyszałam że jak się wyrżną juz pierwsze ząbki to należy podawać kropelki z fluorem żeby pruchnicy nie było i mocniejsze zęby pytałam sietej lekafrki w szpitalu ale onapowiedziała że jest przeciwna . Ale ta lekarka to jakaś dziwna była opierniczyła mnie że ja mu zupki już daję:no::no:. Muszę się o te kropeli spytać mojej pediatry ona jest mądra baka.

u nas pogoda do tyłka normalnie chmury i zimno :wściekła/y::wściekła/y:
oby un was więcej słońca było miłego dnia

Do góry