reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Najgorsza jest świadomość, że w czasie operacji serce mojego dziecka nie będzie biło, będzie za Niego oddychać bezduszna maszyna...Później dwa dni będzie utrzymywany w stanie śpiączki...K...wa dlaczego to mnie nie dotknęło, dlaczego On musi przez to przechodzić????Przez dwa dni moje dziecko nie uśmiechnie się do mnie, bedzie jak bezwładna roślinka...Nie wiem jak wyrazić to co czuję, ból to mało powiedziane...Rozpacz też za mało...
kasiu bardzo mi przykro rozumiem twoje rozgoryczenie i wiem jak jest ci ciezko
modle sie i trzymam kciuki za was

reklama
Grzechotka tak to jest z panstwowa sluzba zdrowia dlatego mam ja w d.... i chodze prywatnie, bo nie wyobrazam sibe czekac na konsyltacje u specjalisty tyle czasu bo chce od razu wiedziec czy wszystko jest ok.
A przygoda z kupka :-D:-D:-D:-D.

Sylwia do 9 :szok::szok:, zazdroszcze my spimy do 7-8.

Paula to widac zalezy od rodzaju szczepienki, ja za swoja place 160 i moze dlatego tylko 3 razy. A i ona tez jest tej firmy co napisalas.

Monia normalnie zdolniacha ten Twoj synek, jedna wizyta w zoo i juz takie umiejetnosci nasladowania zwierzakow :tak::-D:-D.

Elcia mnie tez boli dzis glowa i jakos kiespko sie czuje, nieskie cisnienie a ja meteopata jestem. Milego weekendu u mamy.

Kasienko jestem z Toba, trzymaj sie.:-:)-(. Bedziemy sie modlic za powodzenie operacji i za zdrowie Olisia. Wazne ze jestescie pod dobra opieka, wierze ze bedzie dobrze.

Kurcze nie wiem co jest z ta trzecia dawka szczepionki ale moj tez dzis ok 13 zaczal nagle strasznie plakac i tak bardzo sie zalil nawet na rekach ze az mi sie serce krajalo. Jesli dobrze pamietam to ktores maluszki tez zle zniosly ta 3 dawke mimo ze 2 poprzednie bylo ok. Nie wiem czy to wina szczepionki czy tego ze od rana tylko raz sie zdrzemnal pol godzinki i byl taki zmeczony. Po 14 R z nim poszedl na 2 godzinny space i bylo dobrze. Teraz lezy na macie ale jakis jest mniej radosny niz zawsze. Aby tylko goraczki nie mial.

Kasieńko trzymaj się i bądz dzielna on teraz potrzebuje cię bardziej niż zwykle
nie myśl o bezdusznej maszynie ona da nowe życie
WSZYSTKO SIĘ UDA!!!!!!! NIE MA INNEJ ODPOWIEDZI!!!!!!

Jutrzenka nie martw się juz jutro wszystko wróci do normy:-)

kacha bedzie dobrze !!!!
ataata czy to przypadkiem nie moja wina ze sie nie wyspalas?? heheh ja dzis jak sie moja dzidzia obudzila o 8 to myslalam ze jest srodek nocy :)) dzis tez ustawka ??
ja codziennie troche spraw zalatwiam. dzis bylam w szkole i od wtorku zaczynam praktyki. troche sie boje bo szkola tutaj to cos zupelnie innego niz w polsce :))
viki juz odjechalas bez pozegnania ze mna ?? JA PŁACZE!!!

e co to za różnica potem tylko z kiecka problem:-D

a ja dziś taki pryma aprylis rodzicom zrobiłam w tamtym roku w maju byli w egipcie a ja sie dowiedziałam ze jestem w ciazy i powiedziałam im przez telefon jak byli w drodze do kairu

teraz tez sa w egipcie a ja im smsa wysłałamze kubus za 8 miesiecy bedzie miał rodzeństwo heeee mój ojciec mało zawału nie dostał dzwoni do mnie i lamentuje nie zna sie na zartach wcale hehe

witam wszystkich ja dopiero sie do kompa doczlapalam :)
u nas byl dzis mega spacer bo byla super pogoda, az ja sie zmeczylam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
teraz okropnie boli mnie glowa ale musze nadrobic zaleglosci na bb

jutrzenka gratulacje dla Kubusia zuch z niego !!!!!!!!! a co do szczepionki to my ta sama mielismy
Infanrix hexatyle ze my nie mielismy szczepienia w szpitalu bo we wloszech nie szczepia, wiec mielismy 3 dawki po 215zl:szok::szok::szok: i teraz spokoj do grudnia; co do mierzenia to nam to samo powiedzial lekarz, a ja zmierzylam Zakiego jak sie kompal bo on sie wtedy tak super wyciaga (wymiary na odpowiednim watku); cena szczepionki to wychodzi na to ze co miasto to inaczej; a co do reakcji na szczepienie to u mnie po raz pierwszy pojawila sie goraczka, mam nadzieje ze Kubusia to ominie

grzechotka gratulacje dla synka, moj wiecznie na mnie sika i juz dwa razy mnie okupal, co ja bym dala zeby Zaki nie jadl w nocy juz chyba tylko on taki glodomor nocny jest; wiesz co a z zartami to niezla jestes, dobrze ze nie masz taty na sumieniu

monia widzisz nawet nie wiedzialas a tu sie lwiatko objawia w Wiktorku :-):-):-)

kasiu trzymaj sie mocno jestesmy z toba i modlimy sie za ciebie i Olisia

powiedzcie mi co ja mam zrobic zeby to moje dziecie nie chcialo w nocy dwa razy jesc, ja juz padam z niewyspania
:-:)-:)-(

reklama
Do góry