reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
zimno źle...ciepło źle...co wy tak narzekacie... baby ach te baby,...;-)

a u nas w koncu mniej marudzenia, spedzilismy pol dnia na spacerku i zakupach w łodzkiej manufakturze... oczywiscie zakupy dla pawła, musialam kupic mu kurteczke bo wszystkie ktore mam w domu mają kaptur ktory strasznie mnie denerwuje jak mlody spi w wozku to musi miec go na glowie by nie ugniatal mu pleckow...a juz troche za cieplo na czapeczke bawelniana i jeszcze kaptur...
tak wiec kurtke kupilam w 5-10-15 i nawet mieli fajną przecene tak ze do tego jeszcze kupilam kapelusz a w h&m buty:tak:
pablo byl dosc grzeczny, wiec nawet zachaczylismy o mc donaldsa;-)

zasnął dzis w ciagu 10 minut i tak tez spi sobie juz od 19.45 do tej pory bez pobudek ale ciiiii

Viki, to swietnie, ze sie "wypad na miasto" udal;-)

Mamuski, a ja mam jeszcze jedno pytanie. Czy Wasze maluchy tez tak wysypuje pod brodka od sliny? Bo moja od 2 dni ma czerwone krostki, ale co sie dziwic jak sliniak non stop mokry:baffled: Po nocy troche blednie, bo pielegniarka kazala smarowac kremem takim do pupci, ale w ciagu dnia znow poracha! No i takie nieprzyjemnie szorstkie sie tam zrobilo i juz nie wiem co na to stosowac??? Pomozcie cos prosze!

Pryzybelka nie pomoge w kwestii krosteczek bo nie spotkalam sie z tym u Kubcia.

Viki gratuluje udanego wypadu na zakupy.

Kurcze dzis tak cieplo bylo ze maly mial tylko skarpeteczki i dzinsy a na gore body z dlugim rekawkiem i bluze. Jak swiecilo slonce to nawet go nie przykrwalalm.

A ja dzis wreszcie kupilam parasolke do X-landera bo do tej pory nie bylo w sklepach bo najpierw nsezon zimowy i nie mieli a potem nie dojechaly jeszcze X-landery z zagranicy. Ale wreszcie sa i facet ze sklepu mi zalatwil. W sumie drozsza od tych standardowych ale pasuje kolorkiem i ma fajny kwadratowy kszatl. Wreszcie maly jechal i mu nie musialam pieluszki na budce wieszac zeby mu slonce nie swiecilo.

Pryzybela, u Wiktora tez wyskakują czerwone krostki i plamki od ślinienia. Jak wieczorem wymyje buźkę i nakremuje to rano ani widu ani sladu. A za jakiś czas nowe. Raz posmarowałam bepanthenem jak mu skórka pękła i szybciutko sie zagoiło.
Viki oby więcej takich uśmiechniętych dni !

Witam się dziewczynki...
Co do kremu z filtrem to my mamy na razie Ziaja Srednia ochrona ale kupię jakaś 30 bo ten ma tylko 8 faktor.

Viki super że pawełek miał dobry chumorek na zakupach.;-);-)
Julka też od trzech dni jest niesamowita. Gada jak najęta, cieszy się do wszystkich po kolei, zero płaczu, w wózeczku siedzi grzecznie, aż miło z takim dzidziusiem iśc na dwór. :tak::tak: :tak:Poza tym zaczęła robic ggggrrrrrrrrrrrr.... ;-)

Jutrzenka też się zaopatrzyłam w parasolkę bo Julka nie znosi jak jej słońce świeci.
Wózek jest szary, podusia i kocyk różowe i parasol różowo-bordowy.

Witajcie!!!:-)

Piekny dzis mamy dzień:tak:chyba wszedzie, co?:-):-)

My po spacerku, Dziubek jeszcze śpi....robie obiadek i potem jedziemy pospacerowac sobie nad morze:-):-)

Jutrzenka jak znajdziesz chwilke to wklej zdjęcie wózka z parasolką-plissss;-)

Ja tez się ostatnio umeczyłam, zakładałam pieluchę, prowadziłam tyłem..bokiem...hehe Tak na seri dopiero wczoraj sobie przypomniałam,że można kupić parasolkę. Kurde u nas nie ma ale juz widziałam na necie:-) Tylko właśnie ciekawa jestem jak to wygląda, czy oby nie za słodko;-)

Zajrze wieczorkiem na ploteczki z moimi KOCHANYMI GRUDNIÓWECZKAMI i aby pokonwesować z jedną taką Grudniówką...:-D

Kochane miłego dnia, spacerkowania itp.itd.:-)

Dota..naraziłaś mi się podwójnie! Raz że wspominasz o spacerze nad morzem, a nam pozostaje zazdrościć! Dwa - co to znaczy z ulubioną grudnióweczką :wściekła/y: powinnać kochać nas wszystkie jednakowo !

:rofl2:

reklama
Do góry