reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki może to rzeczywiście ząbki... Smoczek nie pomaga? Tzn. nie uspokaja małego?
Moja Julka nigdy nie zjadła 210ml :szok:;-) najwyżej 120;-);-);-)
Musze ją zacząc przestawiac bo ona je jakieś 7 porcji na dobe. Po 90ml, tylko w nocy je 120.

SYLWIA NO TO RZECZYWISNIE NIE MACIE WESOLO.. jednak zycze by wszytsko dobrze sie skonczylo...

i wiecie co ? Paweł zjadł o 19.30 kaszke,(210ml) pozniej obudzil sie o 21 z placzem i zjadł z cyca...i teraz znow co chwile mi poplakuje...ja juz nie wiem czy on znow jest głodny???:szok:
jak myslicie ? a moze to te cholerne zęby?

ja obstawiam ząbki. bo zjadł dość sporo.
a masz żelik na dziąsełka? może to troszkę pomoże.

paula on płakusia ze smoczkiem w buzi... wlasnie nigdy mu sie to nie zdarzało dlatego moze faktycznie te dziąsełka go meczą...
weronika a powiedz mi jak długo mialas tak ze stasiem??? ja rozumiem ze to trzeba przetrzymac...ale on juz w dzien tak mi daje popalic ze w nocy to juz nie mam sily i normalnie plakac mi sie chce...do etgo sama z tym musze walczyc a ten moj mąż wciaz na tym cholernym statku...a jutro mial byc juz w domu...
no tak ale wiedziały gały co brały...:crazy:

ewa mam żelik...pomaga na chwile ale jego tez nie mozna za czesto dawkowac
wyczytalam gdzies na necie ze jest taki zel ORAJEL i ze on bardzo pomaga..wrecz znieczula bardzo cale dziasla i nawet jezyk na 2 godziny... chyba go kupie...

nie placz slonko
teraz go nie ma ale jaki opalony z tej brazylii przyjedzie:-):-)

no i dlaczego pablo ma 4 miesiace i 3 dni anie 4?

no kurde nie wiem...ale te suwaczki tak dzialają ... jak bylysmy w ciazy to tez dziwne rzeczy sie dzialy...ewci po terminie wyskoczylo ze jest bodajże w 12 tygodniu...
ale zaraz sprawdze czy ja nie walnelam sie wpisując date...

Cyckowe Mamusie Powiedzcie Mi Njak To Jest Ze Jednej Nocy Nie Moge Wycisnac Krop;i Z Tym Balonow A Nastepnej Pekaja Mi Zbolu Akie Pelne Sa

Viki nie walnęłaś się wpisując datę urodzin...my też tak mamy, o jeden dzień do tyłu ... tak jakoś na tych Smykach.pl liczy:crazy:

A w ogóle jak to było ... "nie chwal dnia przed zachodem":crazy:...Wiktor co chwila się budzi z takim krzykiem, że aż z pod prysznica dwa razy naga wyleciałam:baffled: .... ale jak dostaje smoka to po chwili zasypia ... i też mi to na zęby kurde wygląda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Jeśli chodzi o odbijanie to parę razy próbowałam go podnosić ale nigdy mu sie nie odbiło więc przestałam ...i chyba słusznie:-)

Magdalenka mówisz że Wiktor w szoku:szok::-):-) ... to pewnie sobie chłopak pojadł za wsze czasy i będzie spal do południa:tak::tak::tak::-D.... tego Wam życzę.

Agatka trzymaj się cieplutko;-). A co do tematów to .... MYŚLĘ ..... intensywnie......

reklama
Oj Viki to może kup ten żelik i przetestuj... Mam nadzieję że skuteczny i ulży i Pawełkowi i Tobie... :tak:
Ja jeszcze nie mam takich kryzysów, wszystko przede mną.:tak:
Julka ma czasem takie ataki :)no:wczoraj o tym pisałam) płaczu że nie wiem jak ją uspokoic bo się nie da na żaden sposób...:no::no:Ale to prędzej ją coś może bolec innego niż ząbki. :baffled:

Do góry