reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki słonko, dużo siły Ci zyczę! Kup koniecznie ten żel o jakim piszesz. Ulga i dla Ciebie będzie, i przede wszystkim dla Pawełka.
Ściskam!

Ja zmykam. Odezwę się pewnie wieczorkiem w niedzielę, bo mój mąż ucieka wtedy do pracy :wściekła/y:

Miłego weekendu Mamusie!

reklama
ja juz spadam spaciu synek spi jak narazie a juz 23 moze pospi troche a ja jestem strasznie zmeczona
ostatnio jestem bardzo zmeczona boli mnie glowa musze sie wyspac wreszcie lae nie mam kiedy bvuuu:angry::baffled:

grzecznej nocki wam zycze

Ja też się żegnam ...
choć coś mi się zdaję, że mam dziś pospane :crazy:....bo maluszek budzi mi się jak mu tylko smoczek wyleci i wrzask jest niemiłosierny:-:)-:)-(.

No nic...DOBRANOC

witam was wszystkie nareszcie dostalam sie dzis do kompa, u nas dzis byla osiemniastka siostry, a do tego super pogoda wiec prawie caly dzien na dworku z Zakim bylam, teraz zaczynam odpisywac wszystkim, na wszystko

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA DARUSI (pozno ale szczeze zyczy Zaki z mama)

kacha wawa mnie spotkalo dzis to co ciebie, moj synek mnie olal cieplym moczem, a dlaczego bo umylam mu pupcie jak zrobil kupola wiec on w podziekowaniu mnie olal :-):-):-)

ataata
trzymaj sie cieplutko, nie lam sie nie daj sie zeby ktos ci humor psul, popatrz na Darusie i odrazu ci sie poprawi, nie lam się mama ja tez na godzien musze znosic jej humory i ostatnio o 23 w nocy chciałam się wyprowadzac ale podobnie jak ty chwilowo nie miałam gdzie

grzechotka
trzymam kciuki zeby facet kupil mieszkanie, czasami taki na szybko to lepiej niz oczekiwanie, a literki na klawiaturze mi sie zazwyczaj przestawiaja jak Zaki przy niej pourzeduje

viki
u nas maly jak zje w nocy i jak nawet chce go wziac zeby mu sie odbilo to nie ma szans bo on ma taki odlot jakby byl na haju wiec klade na poduszeczce pieluszke tetrowa i klade go na boczku wiec zawsze bezpieczniej jak mu sie uleje

wszystkie z was ktorych nie wymienilam w mojej odpowiedzi serdecznie pozdrawiam, ja uciekam spac bo po dzisiejszym Mega spacerze jestem skonana, najlepiej by bylo jakby moje dziecko nie jadlo tej nocy tylko obudzilo sie jutro o 10, wiem wiem marzenie scietej glowy, trzymajcie sie cieplutko i do jutra

To jeszcze ja na chilutke sie zamelduje. Oczywiscie caly dzionek poza domem. Bylysmy z niunia u tesciowej na piechotke (jakies 40 min spacerkiem w jedna strone) i normalnie mi rece na raka spieklo:baffled: Dlatego nie ma glupich, dzisiaj zaopatrzylismy sie w balsamy przeciwsloneczne. A tak na marginesie z jakim faktorem kupujecie dzieciom? Bo ja 45 kupilam i nie wiem czy dobry(???)

Viki, ja tez nie odbijam noca, ale po karmieniu przed spaniem owszem, nawet jak mi mala padnie na cycu.
Aaa co do tego zelu na dziaselka to mi lekarka mowila, zeby rozetrzec dobrze w palcach zanim sie te dziaselka posmaruje; to znaczy chodzi o to zeby wszystko trafilo na dziasla i zeby sie przypadkiem do przelyku nie dostalo...

No macie sie dziewczyny przez to nieszczesne zabkowanie! Przynajmniej wiem czego sie moge niedlugo spodziewac, ale kurcze mogloby to lagodniej przebiegac...

Ataata, buziaki najgoretsze dla Darusi, niech dalej rosnie zdrowo na Twoja pocieche!
I tulam Cie mocno! Na pewno Twoja mama Cie kocha i chce dla Ciebie jak najlepiej, ale jak sie mieszka pod jednym dachem, to czasem ciezko sie dogadac i latwo zranic, ale trzymam za Was kciuki!!!
A co do tych tematow, to tak tropem Weroniczki, moze cos o tej homeopatii??? Np w walce z kolkami czy innymi typowymi dla maluchow dolegliwosciami...

Na reszte chyba nie dam juz rady odpisac, bo jestem padcieta, wiec chociaz sciskam Was mocno Kobitki!!!

Witamy :tak:
My dzisiaj kupiliśmy nivea ochronny na słońce - faktor 30.
Chciałam iwostin + 50 ale nie było w aptkach, a po za tym są od 6 miesiąca, więc dopiero na wakacje kupimy :tak:

reklama
Ja sie witam ale musicie wybaczyc ale nie dam rady nadrobic i napisac cos do kazdego bo jakos weny dzis nie mam i ogolnie jestem padnieta bo dzis z pol dnia lazilam z malym. Napisze tylko ze jesli chodzi o krem z filtrem to ja kupilam Nivea faktor 30 (wszystkie kosmetyki mam Nivea wiec nie chcoialam eksperymentowac z czyms innym), Ma on tylko jeden minus - jest bezzapachowy i moim zdaniem brzydko przez to pachnie, Ale coz wazne by byl skuteczny.

Do góry