reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hmmmm, to rzeczywiscie niedobrze :crazy:
ale w sumie weganki nie pija mleka, a jakos sobie radza/
gdzies czytalam, ze sa tabletki, ktore ulatwiaja trawienie laktozy, ale nie wiem czy to o to chodzi.
poza tym mozesz pic soki wzbogacone w wapn! no i na pewno sa jakies tablektki, tyle ze nie wiem czy to bezpieczne bez opinii lekarza. chociaz pewnie tak, od tego sa.

w ogole to dzis postanowilam wkleic moj brzuszek, bo chyba po likendzie cos drgnelo!! :tak:

reklama
O Soida Twojego brzuszka chyba jeszcze nie było;-)

Kacha narobiła mi ochoty na bób i właśnie sobie kupiłam i teraz się gotuje, mniam:-)

Ataata: a co sie stalo z twoim suwaczkiem???? bo jakos termin byl zblizony do mojego a teraz spora jest roznica:eek:;-)

wiecie co ja czasem mam takie uczucie , ze poczulam cos w brzuszku, ale to raczej za wczesnie hehe...za jakies 3 tyg mam wizyte u lekarza i usg..juz pewnie bedzie wiadomo jaka plec dzidzi:-D nie moge sie doczekac:happy2:

nauka idzie mi jak krew z nosa, ja nie wiem jak ta sesja bedzie wygladac, juz mam jedna zerowke do tylu, na szczescie to zerowka;-)ehhh zachcialo sie uzupelniac mgr;/

buziaki

soida sugerujesz że ten 10 centymetrowy maluszek to sprawka gina ?;-);-):-):-) oczywiście żartuje;-)A swoja drogą jaką zrobił pomyłke jeśli moge zapytać?? ;-)Bo ja znam dziewczyne której jeden lekarz (nie ten z ul Czystej:)) przepisał tabletki hormonalne na trądzik -a miał wypisać antykoncepcyjne:-) i coś mu sie pomieszało chyba dzieki temu koleżanka ma teraz prawie 2 letniego synka;-):-D

mojej mamie po operacji lekarz powiedzial, ze nie moze miec juz dzieci, w wyniku tego mam 6letnia siostre:tak:

Ataata: a ja myslalam, ze roznica byla mniejsza, to moze sie pomylilam;-)

reklama
Najpierw ja narobilam smaka na piwko a teraz wy mnie tu bobem meczycie:-D;-) Jezu jaka mam ochote na bob gotowany a nie wiem czy teraz dostane w sklepie:sorry2:U nas sa tylko dwa osiedlowe sklepiki z tzw.mydlem i powidlem (czyli wszystkim i niczym)
Wracajac do piwka to ja je poprostu uwielbiam i pije jak nie jestem w ciazy dosc czesto.Mozna powiedziec ,ze jestem nawet smakoszem piwa bo lubie tylko nie byle jakie i o konkretnym smaku,bez dodatkow smakowych.No ale teraz ze wzgledu na problemy z nereczkami musze pic i tak piwko tylko,ze takie byle jakie:baffled:
A jesli lubicie piwo z sokiem malinowym to polecam karmi malinowa pasja.Ludzaco przypomina smak prawdziwego piwa z sokiem;-)
Ataata w aptece powinnas dostac cukierki z wapniem chyba jakies typu krowki czy cos takiego, wiem ,ze niektore dziwczyny z lipcowek 06 jadly w czasie karmienia;-)
No to ja narazie lece synka kapac i klasc spac

Do góry