reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
bedzie zdjecie bedzie :-):-) tylko ono jest za duze, a jak chcialam zmniejszyc to okazalo sie, ze po naprawie mam czysty komputer i nie mam jak. teraz ciagne jakies programy graficzne z neta. mam nadzieje ze dzis sie uda sciagnac, choc moj net to jedna wielka porazka.

doticzka, to nie byla taka wielka pomylka. po prostu my wiedzielismy od razu kiedy TO sie stalo i od razu rano do niego poszlam, jak nie minelo jeszcze nawet 12 godzin. on mnie zbadal, powiedzial ze do owulacji jeszcze kawal czasu i nie ma SZANS na zaplodnienie. to bylo w czwartek. a ja miedzy sobota a niedziela mialam w brzuchu ciepelko wiec wywnioskowalam, ze to owu. doczytalam sie, ze plemniki zyja najduzej 72 godziny, wiec rzeczywiscie byly minimalne szanse.
teraz sie smiejemy, ze to bedzie maly geniusz bo go stworzyl SUPERPLEMNIK :-D:-D:-D
haha, a ja bylam taka skolowana po tym likendzie, ze kupilam jednoczesnie kwas foliowy w aptece i kilka butelek wina na wieczor :-D

a w ogole to ja tez nie przypuszczalam, ze to moze stac sie tak latwo, bo mi lekarze powtarzali, ze po takich zapaleniach przydatkow, a na dodatek z podejrzeniem endometriozy to z dzieckiem beda wielkie problemy.
a tu niespodzianka :-)

moj suwaczek tez jest cos lewy, bo cos malo dni do konca pokazuje :szok::szok::szok:

ja zjadlam ostatnio troche bobu i HMMMMMMM to nie byl dobry pomysl :baffled::baffled::baffled::baffled:
a na piwo w ogole nie mam ochoty. ostatnio nawet wesele cale wytrzymalam bez lyka alkoholu :-):-)

udało się wstawić suwaczek ale jest na nim 12 tydzień a według kalendarzyka z babyboom jest tydzień później. Nie wiem dlaczego:sick:

Weroniczko musisz ten suwaczek wstawic u siebie w ustawieniach i tam dalej jest cos chyba o wygladzie czy podpisie nie pamietam.

Dziewczyny Kalkulator z BB KŁAMIE!!!!
On pokazuje żeczywisty tydzień, tzn niewiem jak to wytłumaczyć.... ale tak jak mój suwaczek pokazuje 13t3d to oznacza ze 13 tydz już skończony i to jest 3dzień 14-tego tygodnia. A kalkulator BB Pokazuje to ten tak jakby rzeczywisty czas... a pozatym jak wpisze na BB kalkulatorze data poczęcia 30 marca to mi wychodzi wszystko oki, a jak wpisze już 31 marca to mi wychodzi że rodze w listopadzie i jestem w 18tygodniu:szok::-D
Więc jak dla mnie ten z bb kłamie:-p

Weroniczka wstaw suwaczek w okienko Podpisu i zatwierdź.
Możesz go zobaczyć np dopiero za pare godzin, ale zobaczysz napewno

soida faktycznie 118dni do porodu hahaha Chyba będziesz pierwsza :p

Ataata: Doticzka nie mi zadawala pytanie zdaje mi sie:-p;-)

A co suwaczka rzeczywiscie cos mi sie pomerdalo hehe:tak::-D:-p:rofl2:;-)

dziewczyny pierwszy raz slysze o gotowanym bobie czy cos takiego co to jest takiego moze ktoras z was mnie oswieci?hehe

Soida co do latwosci zajscia w ciaze...hmmm...w sumie my tez nie staralismy sie dlugo chociaz chcialo sie od razu;] tez myslalam, ze bedzie gorzej;]

reklama
Ataata: no ja sie w tym zorientowalam juz jakis czas temu;-):-p:-D:tak: myslalam, ze wychodzac za maz bede w 5 miesiacu a tu sie okazuje 5ty za mna bedzie a bede w 6 ;] nie pomyslelismy o tym plodzac nasze potomstwo tzn ze na slubie bedzie juz pokazny brzuszek:szok::tak::sorry2:

Do góry